Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θαλω να ρωτησω και εγω κατι εστειλα ενα δεμα με αντικαταβολη σε ενα παιδι απο το insomnia

εδω και κανενα μηνα και μου λεει το παιδι οτι δεν εχει παει αλλα ειναι και το παιδι εδω δεν μπανει και καθολου καθε τοσο μου απαντα περιμενω απαντησει εδω και μια βδομαδα

τι ακριβως πρεπει να πω στα ελτα ;

εχω την αποδειξη .

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού την έχεις, γιατί δεν την κοιτάς βρε? lol Η απόδειξη που έχεις από τα ελτα για την αντικαταβολή, τέρμα κάτω/στο τέλος, γράφει με μεγάλα γράμματα έναν κωδικό. Τον βάζεις εδώ και βλέπεις την πορεία του δέματος.

ΥΓ. Σίγουρα συμπλήρωσες σωστά τα στοιχεία, έτσι? Μπαίνουν αντίστροφα όταν είναι αντικαταβολή απ'ότι στις κλασσικές αποστολές [δηλαδή: σαν παραλήπτης, εσύ - σαν αποστολέας, ο άλλος (των χρημάτων, γαρ)].

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει από ένα κατάστημα στην Αγγλία,ήρθε κανονικά με ελτα αλλά το έστειλα πίσω 2 μέρες μετά συστημένο για αλλαγή στο νούμερο και επικοινώνησα και με το κατάστημα και θα μου έστελναν mail για επιβεβαίωση όταν γίνει η αποστολή.Μόλις 10 εργάσιμες μετά,δηλ χτες,ήρθε ειδοποιητήριο και πήγα μες την τρελή χαρά σήμερα στα ελτα,το πήρα αλλά όταν γύρισα και το άνοιξα, συνειδητοποίησα ότι ήταν άθικτο.Μπήκα στο t&t και είδα ότι το δέμα έκανε μια βόλτα μέχρι Θεσσαλονίκη και γύρισε πίσω!

Άν πάω με την απόδειξη θα φιλοτιμηθούν να ξαναστείλουν το πακέτο χωρίς να ξαναπληρώσω ή να δώσω κάτι παραπάνω να το στείλω με courier;

Δημοσ.

Στις 08/10 μου έστηλαν με ems απο ινδια ενα πακετακι.

Στο traking του elta-courier μου λεει αντικειμενο δεν βρεθηκε.

Στο elta traking μου βγαζει τα εξης:

15/10/2011 4:16:23 μμ ` ` ` `

` ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αντικείμενα σε Συσκευασία

24/10/2011 10:03:38 πμ ` ` ` `

` ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. Παραλαβή Συσκευασίας

24/10/2011 10:40:51 πμ ` ` ` `

` ΥΠ.ΕΚΤ.ΔΕΜ.ΘΕΣ. Αντικείμενα σε Συσκευασία

Αυτο σημαινει οτι ειναι στο τελωνειο, ετσι?

Δεν επρεπε να το εχω παραλαβει μεχρι στιγμης?

Τι να κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...