fs_gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Παιδιά πρόκειται να φτιάξω ένα site με joomla και θέλω να δημιουργήσω ένα logo με το όνομα της σελίδας μου, μηπως γνωρίζει κάποιος απο σας κανα καλό πρόγραμμα που να ναι και δωρεάν?
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 vector (στυλ corel): Inkscape image and photo editing (στυλ photoshop): Paint.NET & GIMP και ένα μέσω web: web2.0 logo creator
piranhagr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Image Editor μαλλον θέλεις Αυτοί είναι οι καλύτεροι Δωρεάν που ξέρω Paint.net Gimp Δημιουργούμε το Αρχείο, Γράφουμε τον τίτλο που θέλουμε, Βάζουμε τα εφέ που θέλουμε και τέλος Υπάρχουν και web service δωρεάν αμα ψάξεις στο google
Xaralambos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Παιδιά πρόκειται να φτιάξω ένα site με joomla και θέλω να δημιουργήσω ένα logo με το όνομα της σελίδας μου, μηπως γνωρίζει κάποιος απο σας κανα καλό πρόγραμμα που να ναι και δωρεάν? Να βρείς κάνα γραφίστα να στο φτιάξει άιντε γίναμε όλοι designer .! (πέρα απο τη πλάκα το αποτέλεσμα που θα σου παραδώσει ο γραφίστας θα είναι προιόν μελέτης και δουλειάς, δηλαδή ο λογότυπος που ζητάς θα είναι προσαρμοσμένος στις ανάγκες σου και θα απευθύνεται στο κοινό το οποίο απευθύνεσαι ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.