phanispal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Α ΟΚ, ο Nova64 μου φοράει Indilinx Barefoot, όχι SandForce. Αν τσιμπήσω καναν Force/Vertex, βλέπουμε.
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δεν ειπε κανενας να το νταντευεις,ουτε να του αλλαζεις πανες.Ειναι τοσο δυσκολο δλδ να αφηνεις τον υπολογιστη idle καποιες ωρες? idle εννοείς να είναι απλά ανοιχτός και να μην κάνει τίποτα ? ούτε να κατεβάζει έστω ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Το garbage collection κανει δουλεια, αλλα με τη φυσιολογικη χρηση του υπολογιστη. Δε χρειαζεται να τον αφηνεις με τις ωωωωρες idle. Ελπιζω να μη κατεβαζεις στον ssd
LouCi4er Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 idle εννοείς να είναι απλά ανοιχτός και να μην κάνει τίποτα ? ούτε να κατεβάζει έστω ? Εγω εχω τον Vertex,δεν ξερω τι παιζει με τον Corsair αλλα μπορει να ειναι και το ιδιο πραγμα ακριβως.Κοιτα λιγο εδω:Link και θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις. Α ΟΚ, ο Nova64 μου φοράει Indilinx Barefoot, όχι SandForce. Αν τσιμπήσω καναν Force/Vertex, βλέπουμε. Νομιζω οτι καπου στο φορουμ της OCZ διαβασα οτι το GC δουλευει και σε Indilinx.Αν καμια μερα δεν βαριεσαι ψαξτο λιγο.Corsair ειναι ο δικος σου αλλα ιδιο hardware φορανε με τους indilinx της OCZ.
emm_stra Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Ο δικος σου ειναι Corsair,και σε σενα δουλευει το GarbageCollection κανονικα.Πρεπει να κανεις ενα δυο πραγματακια πρωτα και μετα απλα πατας log off (αποσυνδεση χρηστη δλδ) και το αφηνεις καποιες ωρες ωστε να κανει ο controler την δουλεια του.Ψαξε λιγο στο φορουμ της Corsair και θα το βρεις.Αλλιως θα σου βαλω εγω οταν μπορεσω το λινκ. καλησπερα ευχαριστω για την απαντηση. μπορεις να μου στειλεις το λινκ γιατι δεν βρηκα τιποτα...
LouCi4er Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 καλησπερα ευχαριστω για την απαντηση. μπορεις να μου στειλεις το λινκ γιατι δεν βρηκα τιποτα... Στο πιο πανω ποστ μου εβαλα το λινκ.
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Το garbage collection κανει δουλεια, αλλα με τη φυσιολογικη χρηση του υπολογιστη. Δε χρειαζεται να τον αφηνεις με τις ωωωωρες idle. Ελπιζω να μη κατεβαζεις στον ssd Είπαμε βρε George Εγω εχω τον Vertex,δεν ξερω τι παιζει με τον Corsair αλλα μπορει να ειναι και το ιδιο πραγμα ακριβως.Κοιτα λιγο εδω:Link και θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις. Vertex έχω.
LouCi4er Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Vertex έχω. Σε μπερδεψα με τον emm_stra.Εμ ,αν ανοιγει ενας τοπικ και μπαινουν και αλλοι σφηνα να ρωτησουν τα δικα τους,μπερδευομαστε. Τεσπα,κοιτα το λινκ εσυ αφου εχεις Vertex.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.