Andreas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Βότανα. Ότι και να πω για τα βότανα είναι λίγο.Από τις αγάπες μου,μπορώ να πω συγκινούμαι και σκιρτίζιε η καρδία μου ΄ταν βλέπω και μυρίζω βότανα.Τι ποιο ωραίο από το να πίνεις herbal tea στο βουνό;Ή να πάεις σε παραδοσιακά μαγαζιά; Πείτε ποια είναι τα αγαπημένα σας βότανα; Εμένα: Λεβάντα Σιδερίτης Χαμομήλι Σαλέπι θα βάλω και άλλα ύστερα/αύριο.
insomniaK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μην τα μπερδεύεις όμως, αποτι φαίνεται σε χαλάει. O καφές, το φλισκούνι, το datura και το toddy, εκτός από τον καφέ που τον θέλω μεταλλαγμένο, τα άλλα 3 μόνο βιολογικά.
insomniaK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Datura stramonium;Για αυτό λες; όχι το κερατόκαυλα.
Andreas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Ωραίο. Πάντως έπερνα Datura Stramonium ομοιπαθητικά.Τι εμπειρίες είχα...Βασικά όταν άρχισα μου συμβαίναν πολλά.Με έκανε αρκετά απαθή.
insomniaK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Datura stramonium;Για αυτό λες; όχι το κερατόκαυλα.
Andreas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 όχι το κερατόκαυλα. Δεν ξέρω τι εννοείς,αν υπάρχει κάτι τέτοιο ή με κοροιδεύεις,αλλά για να μιλήσουμε σοβαρά τωρά,έπερνα το λεγόμενο στραμώνιο.Φοβερά πράματα μου συνεβήκαν.Το σταμάτησα.Με έκανε αρκετά απαθή ή και το αντίθετο,να με πιάνουν κρίσεις,είδα και παράξενα πράματα.Βρήκα και άλλα στο ίντερνετ που είπαν και άλλοι.
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω τι εννοείς,αν υπάρχει κάτι τέτοιο ή με κοροιδεύεις,αλλά για να μιλήσουμε σοβαρά τωρά,έπερνα το λεγόμενο στραμώνιο.Φοβερά πράματα μου συνεβήκαν.Το σταμάτησα.Με έκανε αρκετά απαθή ή και το αντίθετο,να με πιάνουν κρίσεις,είδα και παράξενα πράματα.Βρήκα και άλλα στο ίντερνετ που είπαν και άλλοι. Δοκίμασε salvia divinorum. Είναι τριπάκι θα δεις τον κόσμο αλλιώς.. και είναι νόμιμο προς το παρόν. http://www.youtube.com/watch?v=nsTA-0uDtuM
Hamurabi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Exω παντως ειχα φρικιαστικη εμπειρια με το salvia divinorum.
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Exω παντως ειχα φρικιαστικη εμπειρια με το salvia divinorum. Ανάλογος. Οι συνθήκες που επικρατούσαν γύρο σου την ώρα του trip (φασαρία , γέλια , δυνατοί θόρυβοι , έντονα φώτα που αναβόσβηναν , φίλοι που σε πείραζαν έστω και για πλακα κλπ) και επίσης παίζει ρολο αν δεν είχες ποτε σχέση με αλλα τριπάκια. Ούτος η άλλος το trip του καθενός διαφέρει , ποτε δεν έχεις ίδιο με κάποιον άλλο.. παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Από που το είχες προμηθευτεί ? Αν απαγορεύεται να το γράψεις στείλε PM αν και δεν είναι παράνομο οποτε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Andreas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Που να πάρεις Stramonium να δεις.Και να φανταστείς εγώ δεν το πήρα σαν ναρκωτικό ή το έγλυψα ή πήρα δόση ή σαν ρόφημα και μου συμβαίναν αμέσως.Απλά τη νύκτα την ώρα του ύπνου.Υπνικές παραλύσεις,false awakenings,δαίμονες...Άκουσα και άλλα στο ίντερνετ.Τρελένει τον άνθρωπο,τον οδηγεί στην παράνοια ειδικά σε μεγάλες δόσεις.Σε αλλάζει γενικώς.
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Που να πάρεις Stramonium να δεις.Και να φανταστείς εγώ δεν το πήρα σαν ναρκωτικό ή το έγλυψα ή πήρα δόση και μου συμβαίναν αμέσως.Απλά τη νύκτα την ώρα του ύπνου.Υπνικές παραλύσεις,false awakenings,δαίμονες...Άκουσα και άλλα στο ίτερνετ.Τρελένει τον άνθρωπο,τον οδηγεί στην παράνοια ειδικά σε μεγάλες δόσεις.Σε αλλάζει γενικώς. Δεν ξέρω , κανονικά το trip γίνετε εκείνη την στιγμή .. περίεργο που σου έκανε τέτοιες παρενέργειες .. δηλαδή τριπαρες όλη νύχτα? Πρώτη φορα το ακούω
Andreas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Πραγματικές εμπειρίες φίλε.Έχει και άλλους στο φόρουμ του esoterica με έτσι εμπειρίες,όχι κατ'ανάγκην με το στραμώνιο αλλά γενικώς όπως και να συμβεί. http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=23.05.2006,id=40803164 Αν θέλεις και άλλα links ελληνικά και εγγλέζικα πες μου.Άκου όνομα.Διαβολόχορτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα