πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Γειά σας! Ξέρει κανένας αν φέρω από Κίνα μια θήκη βιολιου με διαστάσεις 18.5x83.5x25.5 και με βάρος οχι πάνω απο δυο κιλά αν θα την ανοιξουν στο τελωνείο. Αν ναι πόσο θα με χρεώσουν? η θήκη είναι αυτή Ευχαριστώ!
Porg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Καταρχήν είσαι σίγουρος ότι θα την στείλει γιατί βλέπω: Shipping:Not Available to Greece
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Έστειλα email και μου είπε οτι μπόρεί να μου το στείλει με 70 usd
Giorgos09 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Για να μην ανοιξω νεο θεμα, ξερει κανεις αν γινετε να αγορασεις λαπτοπ απο Αμερικη μεσω εβαυ χωρις να το ανοιξουν στο τελωνειο χρησιμοποιωντας το κολπο που λενε στο pinned θεμα? Δηλαδη να δηλωσεις οτι ειναι δωρο χαμηλης αξιας και να μην ειναι ορατη η αποδειξη.
arxangelos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Γειά σας! Ξέρει κανένας αν φέρω από Κίνα μια θήκη βιολιου με διαστάσεις 18.5x83.5x25.5 και με βάρος οχι πάνω απο δυο κιλά αν θα την ανοιξουν στο τελωνείο. Αν ναι πόσο θα με χρεώσουν? η θήκη είναι αυτή Ευχαριστώ! 69$+70$=139$...στο οριο εισαι,επειδη δεν ειναι ηλεκτρικο ειδος πιστευω γυρο στο 3-20ευρο, δεν πιστετω παραπανω. Επισης η θηκη τα σπαει!! Για να μην ανοιξω νεο θεμα, ξερει κανεις αν γινετε να αγορασεις λαπτοπ απο Αμερικη μεσω εβαυ χωρις να το ανοιξουν στο τελωνειο χρησιμοποιωντας το κολπο που λενε στο pinned θεμα? Δηλαδη να δηλωσεις οτι ειναι δωρο χαμηλης αξιας και να μην ειναι ορατη η αποδειξη. 99% αμα το δηλωσεις ως gift δεν θα στο περασουν τελωνειο. ΟΜΩΣ καλου κακου πες του να σου κοψει αποδειξη μικροτερης αξιας πχ 200-300$ μηπως κ στο ανοιξουν, σε αυτη την περιπτωση πληρωνεις γυρο στα 60 ευρο
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 καλώς... θα την στείλω email για να μου το στείλει ως δείγμα ή αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος και βλέπουμε. με EMS στέλνουν απο Κινα?
SPANK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πάντως εγω που είχα πάρει το Google nexus one (smartphone) καινούργιο απο ebay 500 euro με μεταφορικά πέρασε κανονικά απο το τελωνείο και δεν πλήρωσα τίποτα extra.Φυσικά ειχε δηλωθεί σαν gift
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πάντως εγω που είχα πάρει το Google nexus one (smartphone) καινούργιο απο ebay 500 euro με μεταφορικά πέρασε κανονικά απο το τελωνείο και δεν πλήρωσα τίποτα extra.Φυσικά ειχε δηλωθεί σαν gift Ναι αλλά δεν είχε τις διαστάσεις μιας θήκης βιολιού! Λόγω του μεγέθους φοβάμαι ότι μπορεί να το σταματήσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.