Προς το περιεχόμενο

Μαύρη εικόνα από WebCam Logitech C500

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την παραπάνω webcam η οποία λειτουργούσε άψογα σε windows 7 pro 32bit. Πρόσφατα αλλάζω λειτουργικό και έχω στο pc windows 7 ultimate 64bit.

Σήμερα αξιώθηκα να την εγκαταστήσω επιτέλους. Βάζω το cd της κάμερας, κάνει την εγκατάσταση, μου ζητάει άδεια για ενημέρωση λογισμικού, κατεβάζει 130ΜΒ και βγαίνει το μήνυμα για επιτυχή εγκατάσταση μπλα μπλα μπλα. Έλα όμως που δεν.....

Εχω ήχο από το μικρόφωνο της κάμερας, αν πάω να κάνω recording, αλλά όχι εικόνα. Παίρνω μία μαυρίλαααα. Όχι όχι μην πείτε ότι έχω κλειστό το καπάκιον, δεν ισχύει είναι ανοικτό και το λαμπάκι με την ένδειξη εγγραφής λειτουργεί κανονικότατα (πορτοκαλί για την ακρίβεια).

Βήματα που έκανα

1. Απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσταση αλλά τσου. Εκανα και ένα restart αλλά δεν.

2. Ψάξιμο στο θείο γούγλη και πεφτω πάνω σε αυτό το θέμα που μιλάνε για registry issue.

http://forums.logitech.com/t5/Webcams/Logitech-C500-black-window-no-picture-mic-works-Windows-7-x64/td-p/456935/page/2

Ο τυχεράκιας ο ts εκεί, το έλυσε το θέμα καθώς δεν είχε μία καταχώρηση στη registry. Εγώ τα έχω όλα κομπλε.

3. Σκέφτομαι ίσως τα τίναξε η cam και την παίρνω και την συνδέω στο διπλανό Pc (windows 7 pro 32bit) δουλεύει κανονικότατα.

Οπότε ή δεν δουλεύει σε 64bit (που δεν το νομίζω) ή κάτι μου έχει ξεφύγει.

Για δώστε φως στο φτωχό.

*δεν ήξερα αν έπρεπε να ποστάρω εδώ ή στο Drivers forum. Aν έχω επιλέξει λάθος κατηγορία, ας το μεταφέρει κάποιος. Απλά δεν πιστεύω να είναι θέμα driver.

Δημοσ.

To θέμα σου λύνεται πανεύκολα,

1. Δεν χρησιμοποιείς ξανά την web cam και την χαρίζεις σε κάποιο φίλο / φίλη που δεν έχει. Σε κάθε περίπτωση την καθαρίζεις αν έχει τυχόν μπίχλα.

2. Επιστρέφεις πάλι στα win7 x32 και κρατάς την web cam.

3. Χρησιμοποιείς την web cam μόνο για εγγραφές ομιλίας. :P

Ελπίζω να βοήθησα. :mrgreen: :lol:

(No offence) :)

Δημοσ.

Καλησπέρα εγγονή.

Την εγκατάσταση την έκανες και τις δυο φορές από το web ή κατέβασες το lws210_full.exe από το http://www.logitech.com/en-us/435/6303?section=downloads&bit=&osid=14 ?

Δοκίμασε τον δεύτερο αυτό τρόπο μήπως και γίνει κάτι (αν και πιστεύω ότι θα τον έχεις ήδη δοκιμάσει).

Δημοσ.

To θέμα σου λύνεται πανεύκολα,

1. Δεν χρησιμοποιείς ξανά την web cam και την χαρίζεις σε κάποιο φίλο / φίλη που δεν έχει. Σε κάθε περίπτωση την καθαρίζεις αν έχει τυχόν μπίχλα.

2. Επιστρέφεις πάλι στα win7 x32 και κρατάς την web cam.

3. Χρησιμοποιείς την web cam μόνο για εγγραφές ομιλίας. :P

Ελπίζω να βοήθησα. :mrgreen: :lol:

(No offence) :)

1. Και αυτή στο πλυντήριο μαζί με την quadro κατάλαβα (θα βοηθήσεις στο άπλωμα; )

2. Δεν επιστρέφω που να γίνει βροντόσαυρος.

3. Εχω μικρόφωνο :P

Με βοήθησες απίστευτα. Χίλια Ευχαριστώώώώώώώ :P

Καλησπέρα εγγονή.

Την εγκατάσταση την έκανες και τις δυο φορές από το web ή κατέβασες το lws210_full.exe από το http://www.logitech.com/en-us/435/6303?section=downloads&bit=&osid=14 ?

Δοκίμασε τον δεύτερο αυτό τρόπο μήπως και γίνει κάτι (αν και πιστεύω ότι θα τον έχεις ήδη δοκιμάσει).

Καλησπέρα παππού η μία εγκατάσταση έγινε από το cd και η άλλη απευθείας από το site. Δυστυχώς από το site μου λέει ότι δεν έχω συνδέσει webcam. Τουλάχιστον από το cd εχω ήχο σε εγγραφή :(

Δημοσ.

Από το site κατέβασα το full installer lws210_full.exe. Να δοκιμάσω και το άλλο;

Κάρμεν σόρρυ για το post αλλά δεν άντεξα. :P

Έχει κατεβάσει σίγουρα τους drivers για x64 win7?

Ναι βρε δε πειράζει σηκώνω καλαμπούρι λέμε. Στο site αν δεις δεν σου δίνει επιλογή για 32 ή 64bit απλά λειτουργικού. Γι' αυτό λέω μήπως δεν παίζει σε 64; Χλωμό το κόβω πάντως

Δημοσ.

Έκανες επανεκκίνηση μετά την απεγκατάσταση ή προχώρησες απ' ευθείας στη νέα εγκατάσταση, επειδή συνήθως τα Χ64 δεν προτρέπουν να κάνεις επανεκκίνηση ?

Δημοσ.

Μου ζήτησε επανεκκίνηση με το πέρας της διαδικασίας. Θα πάω να σβήσω από τη registry τις διαδρομές και να τις ξαναπεράσω. Δεν είναι λογικό. Από drivers είμαι οκ. Κάπου αλλού έχει στραβώσει το πράμα.

Δημοσ.

Έχεις μήπως και άλλη συσκευή εικόνας στον υπολογιστή σου, πχ TV Tuner ?

Όχι λοιπόν έχω νέα.

Πήγα στη registry κράτησα βέβαια back up ( :P )

Πήγα στη διαδρομή HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\

έσβησα από το {4D36E96C-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} τις 2 τιμές που έδιναν στο site της logitech

Τις ξαναπέρασα.

Μετά πήγα στο {6BDD1FC6-810F-11D0-BEC7-08002BE2092F} έσβησα και πάλι τις 2 τιμές και τις ξαναπέρασα.

Εκανα restart και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν θα βάλω πλυντήριο και την webcam

Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)

Δημοσ.

Τέλος καλό, όλα καλά. Μήπως γνωρίζεις αν οι καθυστερήσεις που παρατηρώ στο refresh του Insomnia forum οφείλονται στο γεγονός ότι κάποιος άλλος γράφει ταυτόχρονα στο ίδιο θέμα, ή κάτι συμβαίνει στον υπολογιστή μου?

Δημοσ.

Δυστυχώς κολλάει γενικώς τελευταία. Μάλλον κάτι παίζει με τον/τους servers. Έχει καθυστέρηση όχι μόνο σε refresh, αλλά ακόμα και κατά την μετάβαση από ένα θέμα σε άλλο. Ελπίζω να φτιαχτεί σύντομα γιατί είναι κουραστικό.

Δημοσ.

χαχαχαχα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Η quadro όμως μετά από τις ιδέες που μου έβαλες δεν το κόβω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...