Προς το περιεχόμενο

ηλεκτρικός αυτόματος νυχοκόπτης?

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναρωτιέμαι ανάμεσα στα τόσα άχρηστα μηχανήματα του διαβόλου :lol: :lol: , υπάρχει άραγε ηλεκτρικός αυτόματος νυχοκόπτης? που να βάζεις τα πόδια/χερια σου και να σου κόβει τα νύχια ? και αν ναι από που μπορούμε να τον προμηθευτούμε? θα έλεγε πολύ να το πας δώρο κάπου είναι πολύ πρωτότυπο. Προσωπικά το διασκεδάζω όταν κόβω τα νύχια μου γιατί κάνω και καλά τεντώματα στα πόδια (φέρνω το δεξί πόδι πιο κάτω από τον αριστερό μου ωμο κλπ) αλλά είμαι περίεργος να μάθω.. άραγε υπάρχει ? :unsure:

Αυτός είναι ένας κλασικός χειροκίνητος νυχοκόπτης

nail-clippers.jpg

ps: Παρακαλώ το θέμα να μην κλειδωθεί δεν το έγραψα για να αστειευτώ αλλα για να πάρω σοβαρές απαντήσεις , ευχαριστώ :lol: :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απορω ποιος τον κατασκευασε αυτον και απορω πιο πολυ γιατι να τον προτιμησει καποιος αυτον.

για να μη χαλασει ενα μjoule ενεργειας για να κοψει ενα νυχι? :devil:

απορω ποιος τον κατασκευασε αυτον και απορω πιο πολυ γιατι να τον προτιμησει καποιος αυτον.

Ναι είναι από τα πιο άχρηστα πράγματα που θα μπορούσες να αγοράσεις αλλα από την άλλη για δώρο είναι πρωτότυπο.. μόνο και μόνο η έκφραση αυτού που θα ανοίξει το δώρο του και θα δει έναν ηλεκτρικό νυχοκόπτη θα είναι όλα τα λεφτά :devil: :lol: :lol:

Δεν θα εμπιστευόμουν ηλεκτρικό νυχοκόπτη... ειδικά αν είχε λειτουργικό windows :-D

Θα ήταν πολύ βολικό βέβαια αν υπήρχε ανάλογο μηχάνημα για κόψιμο + λιμάρισμα + απολύμανση.

Duh.. Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα anyone? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...