Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με vaio

saloutaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας

Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας σε μια απορία μου

Έχω το sony vaio z series με 2,66 4gb ram και nvida καρ.γραφ.

Το πρόβλημα μου είναι ότι χθες έβαλα με ένα φίλο μου σπίτι μου να παίζουμε το counter strike

Το αποτέλεσμα ήταν να παίζει άψογα στο desktop αλλά όχι στο laptop

Δεν είναι σίγουρα θέμα απαίτησης από το σύστημα γιατί είναι αρκετά καλό σε σχέση με το cs

μπαίνει μέσα στο παιχνίδι και εκεί που είναι για να διαλέξω ομάδα και κολλούσε και δεν ξεκολλούσε με τίποτα πάρα μονό στο task manager

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

μπορει και θεμα windows.δες για service pack καταρχην.β.κανα update αν εχει βγει για το παιχνιδι.επισης πιο νεους drivers για την καρτα γραφικων.

Συνήθως οι κάρτες γραφικών που έχουν τα φορητά είναι κουτσουρεμένες εκδόσεις - αν προσέξεις τα περισσότερα παιχνίδια, στις απαιτήσεις συστήματος, αναφέρουν ότι δεν εγγυάται η ομαλή λειτουργία σε φορητά. Ποιό είναι το μοντέλο της κάρτας γραφικών που έχεις?

γνωμη μου ειναι σε φορητα δεν μπορουμε να παιζουμε παιχνιδια εκτος καμμια πασιεντζα :-D εκτος αν εχουμε κανενα μηχανημα τερας,συν τις θερμοκρασιες που ανεβαζουν λογω σασι και ανεμιστηρα,ιδιο ειναι να εχεις το κουτι με 5-7 ανεμιστηρες και τον αερα να κυκλοφορει ανετα και ιδιο ειναι το σασι του λαπτοπ που ειναι ολα στριμωγμενα το ενα πανω στο αλλο;

δεν ειναι θεμα δυναμης καρτας.εχω παιξει παιχνιδια rpg και με Onboard καρτα σε atom>απλα επαιζε με ολα στο Low.ο φιλος εχει αλλο θεμα.ισως καποια ασυμβατοτητα γιατι το παιχνιδι κολλαει τελειως.δεν ξερω αν εχει βγει κανα patch>επισης drivers θα κατεβαζα απο nvidia Η amd που ειναι σιγουρα οι τελευταιοι και οχι απο Την sony

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...