konstantinos77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Παιδια οταν μιλαω με βιντεοκληση στο msn μου βγαζει συνεχεια ενα μηνυμα κατω δεξια οτι η ποιοτητα της κλησης ειναι χαμηλη και μπορει να αναβαθμιστει με update των οδηγων ή να ελεγξω την συνδεση του δικτυου κτλ.Το σβηνω συνεχεια και μετα απο λιγο τα ιδια .Σημειωση οτι εγω δεν εχω camera ,παρα μονο οι συνομιλητες μου .Απο τις ρυθμισεις τα εχω απενεργοποιησει ολα τα σχετικα αλλα συνεχιζει και το βγαζει .Μπορω να κανω κατι αλλο ? Μηπως παιζει ρολο οτι δεν εχω camera ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas^^ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 κ σε μενα το βγαζει σε καθε συνομιλια με καμερα..δε νομιζω να γινεται κατι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlia Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 ισως να φταιει το δίκτυο,δεν μου'χει τυχει καμια φορα.στο skype μου λεει συνεχεια οτι η ποιοτητα δικτυου είναι χαμηλη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas^^ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 ισως με πολυ καλη ταχυτητα δικτυου να μη βγαζει αυτο το μνμ..νομιζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Νομιζω εχετε δικιο γιατι εκεινη την στιγμη ειναι λιγο χαλια η συνδεση ,βασικα και του συνομιλητη και ισως και η δικια μου παραφορτωμενη .Πιο αργα οταν παιζει πιο ομαλα η βιντεοκληση δεν το βγαζει το μηνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.