Προς το περιεχόμενο

Mini display port to HDMI

basilis222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα ένα mini display port adapter to HDMI, και θέλω να συνδέσω το MacBook στην Monitor του Pc μου. Σηνδέω το MacBook με την οθόνη, αλλα στην οθόνη δεν βγάζει το desktop του MacBook. Δεν ξέρω αν ειναι απο τα κόλπα της Apple για να σε αναγκάσει να πάρεις την Cinema Display, υπάρχει τρόπος να τo συνδεσω στην Mονιτορ μέσω HDMI? (όλα δουλέβουν, στην tv το MacBook λειτουργεί.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks για το ενδιαφέρον, αλλα εγω δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Η οθόνη ειναι σε Sleep mode όταν ειναι σηνδεδεμενο με το MacBook, τα καλοδια ειναι όλα οκ και οι HDMI θύρες της Mοnitor.

Τι διάφορα εχει η οθόνη με την Tv?

Στην 55" παίζει μια χαρα, αλλα στην Monitor δεν δείχνει τίποτα (καταλαβαίνω ότι έχουν επαφή αλλα δεν έχω εικόνα)

Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Η οθόνη ειναι μια Lg 1080p 24".

βαλε το macbook στο ρευμα οταν ειναι συνδεδεμενο, ορισε στην LG να παιρνει εισοδο απο την hdmi, δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει παντως θεμα συμβατοτητας που λες δεν ειναι...

Έχω τέτοιο αντάπτορα, και παίζει μια χαρά με το macbook μου, και τουλάχιστον 2 τηλεοράσεις...

ποιο mac εχεις και πιο ανταπτορακι; ηχο σου περναει στην τηλεοραση και αν ναι πως;

ποιο mac εχεις και πιο ανταπτορακι; ηχο σου περναει στην τηλεοραση και αν ναι πως;

Ήχος δεν περνάει. Πάντος κρίμα τα $$$ που έδωσα για το adaptorακι.

Ένα της monoprice έχω.

Το είχα παραγγείλει από Αμερική.

Εδώ δεν είχαν έρθει ακόμα.

Πάντως, ήχο ούτως ή άλλως δεν έχει η minidisplay port.

Ή τουλάχιστον, όταν πρωτοβγηκε, τέλος του 08 που πήρα το aluminum MacBook μου ( που αν θυμάμαι ήταν και το πρώτο με τέτοια θύρα) και είχα διαβάσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της minidisplay δε περνούσε ήχος.

Έκανες ξεχωριστή σύνδεση.

Αν από τότε εχει αλλάξει κάτι, δε το ξέρω...

ολα τα mac που βγηκαν απο τον οκωβριο του 2009 και μετα υποστηριζουν εξοδο ηχου απο την mini displayport (με τον καταλληλο ανταπτορα βεβαια!)

ολα τα mac που βγηκαν απο τον οκωβριο του 2009 και μετα υποστηριζουν εξοδο ηχου απο την mini displayport (με τον καταλληλο ανταπτορα βεβαια!)

τον αγορασα απο το Golden i οπου μου ειπαν οτι κανει γι αυτη την δουλεια και το γραφε και πανω στην συσκευασια. αλλα απο ηχο τιποτα...

τον αγορασα απο το Golden i οπου μου ειπαν οτι κανει γι αυτη την δουλεια και το γραφε και πανω στην συσκευασια. αλλα απο ηχο τιποτα...

σε ποια οθονη (ή τηλεοραση) θες να βγαλεις ηχο? πηγες system preferences->sound->output (και output volume)?

σε δυο τηλεορασεις μεχρι τωρα και δεν μου δινει την επιλογη σε καμμια απο τις δυο. εχω δοκιμασει αυτο που λες και δεν μου βγαζει ελεγχο εντασης ή εξοδο σε αλλη συσκευη απο το mac.

Θα τρελαθω!

Επίδη με το HDMI δεν βγάζω άκρη πήρα ένα VGA adaptor αλλα δεν ειναι για Mini Display Port ειναι μια άλλη θύρα που έχουν τα παλιά MacBook.

Και μόλις αγόρασα ένα HDMI to DVI adaptor και δεν δουλεβει!!!!!

Τι άλλο να κάνω; Έδωσα 80€.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...