gremoir Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, γράφτηκα πρόσφατα στο site και το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πού μπορώ να απευθυνθώ για εύρεση εργασίας εντός Αθηνών (site, ή και οτιδήποτε άλλο γνωρίζετε). Μένω Αιγάλεω είμαι 19 χρονών και φοιτητής. Ο ελεύθερος μου χρόνος είναι απογεύματα και Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Είναι η πρώτη φορά που θα βγώ στον χώρο εργασίας οπότε οποιαδήποτε περεταίρω πληροφορία περί του τι να προσέξω είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros123456789 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, γράφτηκα πρόσφατα στο site και το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πού μπορώ να απευθυνθώ για εύρεση εργασίας εντός Αθηνών (site, ή και οτιδήποτε άλλο γνωρίζετε). Μένω Αιγάλεω είμαι 19 χρονών και φοιτητής. Ο ελεύθερος μου χρόνος είναι απογεύματα και Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Είναι η πρώτη φορά που θα βγώ στον χώρο εργασίας οπότε οποιαδήποτε περεταίρω πληροφορία περί του τι να προσέξω είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας congrats μολις βγηκες στην ανεργεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Αυτή είναι μια πονεμένη ιστορία .. ανεργία says HI! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Ποσο ισχυει αυτη η εικονα!...... Κι εγω φοιτητης ειμαι αλλα δυστυχως η ανεργια βρηκε που μενω.. Απλα προσπαθησε να δημιουργησεις διαφορους κυκλους. Πχ εγω εδω που ειμαι συχναζω σε 2-3 καφετεριες οπου ειμαι φιλος με τα παιδια που εχουν αυτα τα καφε.. Ετσι αμα καποια στιγμη χρειαστουν καποιο σερβιτορο/μπαρμαν , εχω περισσοτερες πιθανοτητες να παρω τη θεση (δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου). Κοιτα που και που αγγελιες στις εφημεριδες , δεν εχεις να χασεις τιποτα.. Κανε κανα κυκλο γυρω γυρω στα μαγαζια και κοιτα αριστερα δεξια μην εχουν κανα χαρτι στη βιτρινα για εργασια.. Το σιγουρο ειναι οτι αμα το θελεις πραγματικα θα βρεις δουλεια σιγουρα , αλλιως και το χαρτζιλικι των γωνιων καλο ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_widow Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, γράφτηκα πρόσφατα στο site και το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πού μπορώ να απευθυνθώ για εύρεση εργασίας εντός Αθηνών (site, ή και οτιδήποτε άλλο γνωρίζετε). Μένω Αιγάλεω είμαι 19 χρονών και φοιτητής. Ο ελεύθερος μου χρόνος είναι απογεύματα και Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Είναι η πρώτη φορά που θα βγώ στον χώρο εργασίας οπότε οποιαδήποτε περεταίρω πληροφορία περί του τι να προσέξω είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας Είναι δύσκολα τα πράγματα . Η' σε κανα τηλεφωνικό κέντρο μπορείς να βρεις τύπου telemarketing για απογευματινές ώρες ( στο kariera.gr και στο skywalker.gr μπορείς να βρεις τέτοιες αγγελίες ) ή να μοιράζεις φυλλάδια . MEDIA - PLUS Sales Promotion Center Σου έχω αναφέρει ενδεικτικά δύο διαφημιστικές . Η διαδικασία συνήθως είναι να παίρνουμε τηλέφωνο , να κλείνουμε ραντεβού για να πάμε απο εκεί να συμπληρώσουμε μία φόρμα σαν βιογραφικό και μετά περιμένουμε αν θα έχεις δουλειές να μας καλέσουν. Το καλό είναι ότι μπορείς να πας σε πολλές διαφημιστικές . Οι πληρωμές προ κρίσης γίνονταν ως εξής : Δούλευες π.χ. το Μάρτιο κάποιες ημέρες και πληρωνόσουν τέλη Απριλίου. Δε γνωρίζω τι παίζει τώρα με τη κρίση. Για φοιτητή καλά πάντως είναι να βρεις σε κανα τηλεφωνικό κέντρο θέση εισερχόμενες ( εξυπηρέτηση δηλαδή όχι telemarketing ) απόγευμα . Ως φοιτήτρια τέτοια θέση μόνο με κυλιόμενο ωράριο έβρισκα και συνήθως full - time οπότε δε με βόλευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Σερβιτορος και φυλλαδια αν ψαξεις μπορεις να βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 το χω το χω όπου social life βάλε και την εργασία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gremoir Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Διάβασα τα post σας και έχω να 'πώ πως γέλασα αλλά και προβληματίστηκα αρκετά, πού θα πάει η Ελλάδα ρε παιδιά; Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σας, μου φαίνεται δευτέρα θα βγω στον δρόμο να αρχίσω να ρωτάω. Αν έχετε να παραθέσετε περεταίρω συμβουλές ή παρατηρήσεις, θα χαρώ να τις ακούσω Καλό σας απόγευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ποσο ισχυει αυτη η εικονα!...... Κι εγω φοιτητης ειμαι αλλα δυστυχως η ανεργια βρηκε που μενω.. Απλα προσπαθησε να δημιουργησεις διαφορους κυκλους. Πχ εγω εδω που ειμαι συχναζω σε 2-3 καφετεριες οπου ειμαι φιλος με τα παιδια που εχουν αυτα τα καφε.. Ετσι αμα καποια στιγμη χρειαστουν καποιο σερβιτορο/μπαρμαν , εχω περισσοτερες πιθανοτητες να παρω τη θεση (δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου). Κοιτα που και που αγγελιες στις εφημεριδες , δεν εχεις να χασεις τιποτα.. Κανε κανα κυκλο γυρω γυρω στα μαγαζια και κοιτα αριστερα δεξια μην εχουν κανα χαρτι στη βιτρινα για εργασια.. Το σιγουρο ειναι οτι αμα το θελεις πραγματικα θα βρεις δουλεια σιγουρα , αλλιως και το χαρτζιλικι των γωνιων καλο ειναι.. Οι οξείες ή οι αμβλείες που είναι κ πιο large, δινουν χαρτζιλίκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Οι οξείες ή οι αμβλείες που είναι κ πιο large, δινουν χαρτζιλίκι? Trololol! Aπο ολη τη παραγραφο , βρηκες ενα ορθογραφικο , και το εκανες θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Trololol! Aπο ολη τη παραγραφο , βρηκες ενα ορθογραφικο , και το εκανες θεμα Παρενέργειες της βαρεμάρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gremoir Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 χαχαχα έλα μωρέ μην το αποπέρνεις το παιδί (πάντως οι γιαγιάδες δίνουν, τσίμπισα ένα 20αράκι σήμερα!! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.