ZaNorStyle Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 πρωτα απο ολα καλημερα σας... λοιπον ακουστε τι επαθα.. το βραδυ σκεφτηκα να κανω φορματ και να περασω τα xp... απο usb stick,βρηκα μεσω internet πως το κανω αλλα στο τελος ολα πηγαν χαλια.. τωρα οκ τα περασα τα windows αλλα δεν μπορω να κανω τπτ...ουτε internet ουτε τιποτα.. ασε που δεν ανοιγει το pc αν δεν εχω το usb stick συνδεδεμενο.. δεν ξερω τι να κανω!!! δεν εχω ουτε καποια drivers,, εχω γραψει σε ενα χαρτι τι καρτες εχω κλπ... μονο που δεν τα ξερω γμτ... σας παρακαλω βοηθιστε με... συμφωνα με μια διαδικασια που ακολουθουσα στο internet μου λεγε να επιλεξω:px 1 begin TXT mode setup windows xp,never unplug usb μπλα μπλα μπλα κ κατι αλλες επιλογες... 3 επιλογες ειχε.. Καθε φορα που κανω rr μ βγαζει παλι αυτες τις επιλογες. μηπως ξερει κανεις?? Ευχαριστω και θα περιμενω τις απαντησεις σας οσο πιο γρηγορα γινετε.
ptsiou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 μηπως εχεις εγκαταστησει τα windows στο στικακι?
TheELF Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 πρωτα απο ολα καλημερα σας... λοιπον ακουστε τι επαθα.. το βραδυ σκεφτηκα να κανω φορματ και να περασω τα xp... απο usb stick,βρηκα μεσω internet πως το κανω αλλα στο τελος ολα πηγαν χαλια.. τωρα οκ τα περασα τα windows αλλα δεν μπορω να κανω τπτ...ουτε internet ουτε τιποτα.. ασε που δεν ανοιγει το pc αν δεν εχω το usb stick συνδεδεμενο.. δεν ξερω τι να κανω!!! δεν εχω ουτε καποια drivers,, εχω γραψει σε ενα χαρτι τι καρτες εχω κλπ... μονο που δεν τα ξερω γμτ... σας παρακαλω βοηθιστε με... συμφωνα με μια διαδικασια που ακολουθουσα στο internet μου λεγε να επιλεξω:px 1 begin TXT mode setup windows xp,never unplug usb μπλα μπλα μπλα κ κατι αλλες επιλογες... 3 επιλογες ειχε.. Καθε φορα που κανω rr μ βγαζει παλι αυτες τις επιλογες. μηπως ξερει κανεις?? Ευχαριστω και θα περιμενω τις απαντησεις σας οσο πιο γρηγορα γινετε. Θα μας βοηθούσες να σε βοηθήσουμε αν μας έλεγες με ποιο τρόπο,ποιόν οδηγό ακολούθησες για να κάνεις ότι έκανες. Αν το έκανες με το wintoflash δεν πρόσεξες την τελευταία εντολή που σου λέει να κάνεις ,μόλις μπεις και δεις ότι δουλεύουν όλα. Όπως λέμε Step4 εδώ. http://komku.blogspot.com/2009/09/wintoflash-guide-install-windows-xp.html
ZaNorStyle Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ανοιξα το pc αλλα στο device manager εχει ethernet controller...multimedia audio controller....raid controller...με θαυμαστικο κ ερωτιματικο λογικα ειναι καποια drivers τα οποια δεν βρισκω help γτ βλεπω να φευγει το pc απο το παραθυρο(απελπισια) και δεν εχω και ιντερνετ βαζω το καλωδιο αλλα τπτ :/ και δεν εχω και ιντερνετ βαζω το καλωδιο αλλα τπτ :/
karmen1983 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τώρα το Pc ανοίγει χωρίς το Usb stick ή με αυτό; Είχες επιλέξει μετά την εγκατάσταση να bootarei από το δίσκο και όχι από το Usb; Εννοώ αν άλλαξες τις επιλογές first and second boot device από το bios. Για να σε βοηθήσουμε στο θέμα με τους drivers και για να μην γίνουμε Μέρλιν δεν μας λες και τι pc έχεις; btw μιλάμε για το ίδιο Pc που άνοιξες θέμα εδώ ε; http://www.insomnia.gr/topic/401792-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-pc-%CE%BC%CE%BF%CF%85/
ZaNorStyle Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τώρα το Pc ανοίγει χωρίς το Usb stick ή με αυτό; Είχες επιλέξει μετά την εγκατάσταση να bootarei από το δίσκο και όχι από το Usb; Εννοώ αν άλλαξες τις επιλογές first and second boot device από το bios. Για να σε βοηθήσουμε στο θέμα με τους drivers και για να μην γίνουμε Μέρλιν δεν μας λες και τι pc έχεις; btw μιλάμε για το ίδιο Pc που άνοιξες θέμα εδώ ε; http://www.insomnia.gr/topic/401792-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-pc-%CE%BC%CE%BF%CF%85/ ναι αυτο ειναι το pc θελω βοηθεια μπας κ καταφερω να το φτιαξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.