Panostheone Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλους ....έχω την dell 1 week τώρα και παρατήρησα σήμερα ότι όταν ανοίγω η κλείνω παράθυρα γρήγορα ( σε windows 7 ) βγάζει για 1 sec η και λιγότερο μια μαύρη γραμμή από την μια άκρη τις οθόνης μέχρι την άλλη στο μέγεθος ενός pixel(dld η γραμμή είναι σαν αυτή την γκρι γραμμή κάτω από αυτά που γράφω που χωρίζει το message από την υπογραφή μου alla se maurh. )...πολύ μικρή dld...σκέφτομαι μήπως παίζει κάτι τέτοιο dld να έχει καεί μια ολόκληρη γραμμή από pixel στην οθόνη ( αν και αν είχε γίνει αυτό συνεχεια θα έδειχνε την γραμμή και όχι σε γρήγορες αλλαγές εικόνας) όπως ανέφερα το βγάζει σε γρήγορες αλλαγής εικόνας και στην ταινίες την διακρίνω συνεχεια....δεν κινείται η τρεμοπαίζει απλά εμφανίζεται σε γρήγορες σκηνές. Ξέρει κανεις τι είναι αυτό ? μήπως θέλει κάποιες ρυθμίσεις η οθόνη ? αν και το έψαξα λίγο και δεν πρέπει να είναι από ρυθμίσεις ...επίσης προσπάθησα να το βγάλω photo από το prtscreen αλλα δεν το βγάζει που σημαίνει ότι δεν έρχεται από την κάρτα γραφικών αυτό το σφάλμα λογικά....περιμένω την ιδέες σας. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 κανε μια δοκιμη να βγαλεις κ να ξαναβαλεις τα καλωδια,μπας κ δεν κανει καλη επαφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panostheone Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 κανε μια δοκιμη να βγαλεις κ να ξαναβαλεις τα καλωδια,μπας κ δεν κανει καλη επαφη. το ίδιο :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δεν στο εκανε σε αλλη οθονη αυτο? Δοκιμασε το αν εχεις καμια προχειρη (και κατα προτιμηση που να παιζει στην ιδια αναλυση). Λεω μηπως ειναι της καρτας γραφικων/drivers τιποτα κουλο. Απτο printscreen μην περιμενεις οπωσδηποτε αποτελεσμα. Διαφορετικα πηγαινε την για επιστροφη αν διαπιστωσεις οτι σιγουρα ειναι προβλημα της οθονης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 το ίδιο :S βαλε ως φοντο λευκο χρωμμα στα windows και δες. αν στο εμφανιζει προβλημα μονιτορ τοτε σορρυ ---- > RMA στην DELL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 χμ , έχω ένα παρεμφερές θεματάκι. το έχω αναφέρει σε άλλο thread , κάνω copy paste Σε τελείως μάυρο φόντο , αν πλησιάσω αρκετά στην οθόνη , σχεδόν στην μιση απόσταση από όπου κάθομαι , υπάρχει μια οριζόντια μαύρη γραμμή που πιάνει όλη την οθόνη (απο δεξιά αριστερά ). Και έχει και ένα σχετικό πάχος. Σε άλλα χρωματα δεν φαίνεται τπτ . Ακόμα και σε σκοτεινές ταινίες κτλ πάλι τπτ. Μόνο στο μαύρο πήγαινε εδώ http://jasonfarrell.com/misc/deadpixeltest.php και για κοίτα (με F11 ) αν ειναι εμφανές σε κάποιο χρώμα από αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.