Thanos1972 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Crazy Sundays:20/03-27/03 Κανονικα δεν θα ανοιγα το θεμα αλλα μου αρεσαν τα ηχειακια και τα εχει και 10 ευρω φθηνοτερα σε συγκριση με το skroutz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heloo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Το ups της ΝΙLOX λεει τιποτα ρε παιδια?Το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geohud Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 γιατί, το FUJITSU LIFEBOOK AH530HD6 I5-480 δεν έχει μια χαρά τιμουλα? i5-480M (2.67 GHz) επεξεργαστή 6gb μνήμη 640GB SATA δίσκο AMD Radeon HD6530 με 1GB αυτόνομης μνήμης κάρτα γραφικών επειδή ψάχνω για laptop, τέτοια χαρακτηριστικά δεν τα έχω βρει σε καλύτερη τιμή 729€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τα ακουστικά που έχει στα 8€ λένε τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G-pal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 τα ηχεία λένε πολύ. τα αγόρασα και εγώ από εκεί πριν λίγο καιρό που τα είχαν ξαναβγάλει σε προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 γιατί, το FUJITSU LIFEBOOK AH530HD6 I5-480 δεν έχει μια χαρά τιμουλα? i5-480M (2.67 GHz) επεξεργαστή 6gb μνήμη 640GB SATA δίσκο AMD Radeon HD6530 με 1GB αυτόνομης μνήμης κάρτα γραφικών επειδή ψάχνω για laptop, τέτοια χαρακτηριστικά δεν τα έχω βρει σε καλύτερη τιμή 729€. Μη κοιτάς μόνο το εσωτερικό, στα λαπτοπ μετράει άγρια και η ποιότητα κατασκευής. Τι να τα κάνω τα τρελά specs αν δεν αερίζεται σωστά το λαπτοπ και όταν το πληκτρολόγιο βουλιάζει όλο επειδή πατάς ένα πλήκτρο. Αν δεν έχουμε καλό σασί το λαπτοπ δύσκολα θα πάει πάνω απο διετία, δεν είναι τυχαίο που στα φτηνά λαπτοπ το gpu είναι που ψοφάει πρώτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heloo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μη κοιτάς μόνο το εσωτερικό, στα λαπτοπ μετράει άγρια και η ποιότητα κατασκευής. Τι να τα κάνω τα τρελά specs αν δεν αερίζεται σωστά το λαπτοπ και όταν το πληκτρολόγιο βουλιάζει όλο επειδή πατάς ένα πλήκτρο. Αν δεν έχουμε καλό σασί το λαπτοπ δύσκολα θα πάει πάνω απο διετία, δεν είναι τυχαίο που στα φτηνά λαπτοπ το gpu είναι που ψοφάει πρώτο... Σωστος, ετσι ακριβως την ειχα πατησει με ενα acer.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geohud Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μη κοιτάς μόνο το εσωτερικό, στα λαπτοπ μετράει άγρια και η ποιότητα κατασκευής. Τι να τα κάνω τα τρελά specs αν δεν αερίζεται σωστά το λαπτοπ και όταν το πληκτρολόγιο βουλιάζει όλο επειδή πατάς ένα πλήκτρο. Αν δεν έχουμε καλό σασί το λαπτοπ δύσκολα θα πάει πάνω απο διετία, δεν είναι τυχαίο που στα φτηνά λαπτοπ το gpu είναι που ψοφάει πρώτο... αν και δεν ειναι του παροντος.... το θεμα αξιοπιστιας ειναι σχετικο, για εμενα πλεον δεν παιζει κανενα ρολο η μαρκα φιλος με hp dv9500 του χαλασε 2 φορες. Την πρωτη το αντικατεστησαν (εντος εγγυησης) τωρα εχει βγει εκτος και εγγυσης και του καηκε η καρτα γραφικων απο υπερθερμανση (παει για πεταμα το laptop) και η χρηση που το κανει ειναι κυριως για internet, με παιχνιδια δεν ασχολείται..... με μια απλη αναζητηση στο internet "dv9500 screen problem" θα καταλαβεις (ολα η σειρα 9000 εχει το ιδιο προβλημα) GPU ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ!!! HP σου λεει μετα φιλικα παντα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 οι 8400μ/8600μ ήταν όλες για πέταμα, είμαι παθών και ξέρω... ανεξαρτήτου μάρκας καρβουνιάρες ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Από ότι έχω δει τα lifebook δεν έχουν κακή ποιότητα κατασκευή, αλλά σ' αυτό το θέμα ο χρόνος θα δείξει... Καλό είναι ο καθένας που αγοράζει λάπτοπ να παίρνει και μια βάσει με ανεμιστήρες... Τώρα αν κάθεται και παίζει παιχνίδια ξαπλωμένος στο καναπέ λογικό είναι κάποια στιγμή να τα παίξει. Σχετικό: To e-shop δεν πρέπει να λέει προσφορές της Κυριακής, αλλά προτάσεις για αγορά της Κυριακής, γιατί δεν τις λες και προσφορές αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redbill80 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Λαθος post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GReddyRx7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 αν και δεν ειναι του παροντος.... το θεμα αξιοπιστιας ειναι σχετικο, για εμενα πλεον δεν παιζει κανενα ρολο η μαρκα φιλος με hp dv9500 του χαλασε 2 φορες. Την πρωτη το αντικατεστησαν (εντος εγγυησης) τωρα εχει βγει εκτος και εγγυσης και του καηκε η καρτα γραφικων απο υπερθερμανση (παει για πεταμα το laptop) και η χρηση που το κανει ειναι κυριως για internet, με παιχνιδια δεν ασχολείται..... με μια απλη αναζητηση στο internet "dv9500 screen problem" θα καταλαβεις (ολα η σειρα 9000 εχει το ιδιο προβλημα) GPU ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ!!! HP σου λεει μετα φιλικα παντα . Ας βάλει το powerstrip και ας ρίξει τα ρολόγια τέρμα. Πάντως επισκευάζεται το πρόβλημα που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geohud Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ρώτησε αλλά το κόστος επισκευής είναι αρκετά μεγάλο και δεν συμφέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 αν και δεν ειναι του παροντος.... το θεμα αξιοπιστιας ειναι σχετικο, για εμενα πλεον δεν παιζει κανενα ρολο η μαρκα φιλος με hp dv9500 του χαλασε 2 φορες. Την πρωτη το αντικατεστησαν (εντος εγγυησης) τωρα εχει βγει εκτος και εγγυσης και του καηκε η καρτα γραφικων απο υπερθερμανση (παει για πεταμα το laptop) και η χρηση που το κανει ειναι κυριως για internet, με παιχνιδια δεν ασχολείται..... με μια απλη αναζητηση στο internet "dv9500 screen problem" θα καταλαβεις (ολα η σειρα 9000 εχει το ιδιο προβλημα) GPU ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ!!! HP σου λεει μετα φιλικα παντα . Συμφωνούμε ότι δεν έχει να κάνει με τη μάρκα και ούτε υπερασπίζομαι κάποια εταιρεία.Δε τη ξέρω τη σειρά που λές από hp αλλά ξέρω πως όσα hp έχω δει από κοντά γύρω στα 500 ευρώ είναι απαράδεκτα από ποιότητα κατασκευής. Για παράδειγμα όλα τα hp αυτής της σειράς είναι τελείως πεταμένα λεφτά http://www.getitnow.gr/prod/pliroforiki/ypologistes/notebooks/hp-g62-a10ev/prod480736pp/ Από τη φωτογραφία φαίνεται κουκλί αλλά αν το πιάσεις μιλάμε για τελείως απαράδεκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τα ακουστικά που έχει στα 8€ λένε τίποτα? τα ακουστικα τα ειχα παρει σε παλαιοτερη προσφορα τους. πιστεψεμε δεν αξιζουν ουτε 1 ευρω.ειναι πολυ μαπα. τωρα αν θες να γεμισεις την συλογη σου απο περιφεριακα για pc παρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.