Βαγγελης Λαρισα Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ειχα κατι παιχνίδια για το πλειστεσιον 2 στον υπολογιστη μου και τα ειχα καψη σε 1 DVD τα κανω διαγραφη από τον υπολογιστή μου και ο δισκος μου ειναι γεματος παλι δεν εχει αδιαση ξερει κανείς τι γινεται σε αυτην την περιπτωση που πρεπει να ψαξω ειμαι καινουριος και δεν ξερω και πολλα πραγματα αν μπορειτε να βοηθησετε οσο πια αναλυτικα μπορειτε σας Ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μετά τη διαγραφή, άδειασες τον Κάδο Ανακύκλωσης των Windows; Αν δεν το αδειάσεις, ο χώρος που πιάνουν τα αρχεία που έσβησες εξακολουθεί να χρησιμοποιείται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βαγγελης Λαρισα Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ναι τον αδειασα τον καδο ανακθκλωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Για δες τα παρακάτω παλιότερα θέματα μήπως πάρεις καμιά ιδέα: Πρόβλημα χωρητικότητας σε partition Περίεργη απώλεια GB 17 GiB "χαθηκαν" χωρις λογο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βαγγελης Λαρισα Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Και εγω κατεβασα κατι παιχνιδια και το ImgFiles απο τι ιντερνετ και οταν πηγα να τα πατσισω για να τα κανω ισο τοτε αρχισανε τα προβλιματα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 To WinDirStat σε βοήθησε καθόλου; Αυτό είναι ο βασικός λόγος που έδωσα τα παραπάνω links... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βαγγελης Λαρισα Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Θα το ψακσω αυριο παντος σε ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.