lostgravity Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 καλησπερα, θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος αν γνωριζει,αν υπαρχει καποιο βιβλιο στα ελληνικα για τη χρηση του drupal. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 στα ελληνικά δεν υπάρχει κάτι, και ακόμα και αν υπήρχε δε θα σου το πρότεινα έχοντας στην κατοχή μου 3 βίβλια για Drupal και έχοντας διαβάσει αποσπάσματα από αρκετά άλλα μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν βιβλία στα άγγλικα τα οποία είναι εύκολα (και άλλα που δεν είναι) ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο αν μου πεις τι ακριβώς θες να κάνεις αλήθεια για ποια έκδοση του Drupal ενδιαφέρεσαι? 6 ή 7 (μην ασχοληθείς με την 5) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostgravity Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 στα ελληνικά δεν υπάρχει κάτι, και ακόμα και αν υπήρχε δε θα σου το πρότεινα έχοντας στην κατοχή μου 3 βίβλια για Drupal και έχοντας διαβάσει αποσπάσματα από αρκετά άλλα μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν βιβλία στα άγγλικα τα οποία είναι εύκολα (και άλλα που δεν είναι) ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο αν μου πεις τι ακριβώς θες να κάνεις αλήθεια για ποια έκδοση του Drupal ενδιαφέρεσαι? 6 ή 7 (μην ασχοληθείς με την 5) σκοπευω να χρησιμοποιησω την εκδοση 7. με τον drupal θελω να φτιαξω εναν ιστοτοπο στον οποιο θελω να ανεβασω καποια δεδομενα αλλα και μερικες πληροφοριες,οχι τιποτα το ιδιαιτερο. εχω διαβασει καποια tutorials απλως ρωτησα περι βιβλιων για να δω μηπως υπαρχει καποιος ολοκληρωμενος οδηγος,ο οποιος ενδεχομενως να με βοηθουσε σε αυτο που θελω να κανω. πες μου αν θες τους τιτλους των πιο απλων βιβλιων στα αγγλικα,εκτος και αν εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου που πιστευεις θα με βοηθουσε στην κατανοηση του λογισμικου αυτου. ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 για την 7 δεν έχω διαβάσει κάποιο, για την 6 το "Using Drupal" είναι ότι πρέπει για jump-start αν χρειάστεις κάτι στείλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Θες οπωσδήποτε drupal;Γιατί υπάρχουν και άλλο cms... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 αν και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί με κάτι άλλο, ειδικά αν δουλέψει το D7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostgravity Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 για την 7 δεν έχω διαβάσει κάποιο, για την 6 το "Using Drupal" είναι ότι πρέπει για jump-start αν χρειάστεις κάτι στείλε μου που μπορω να το βρω αυτο?υπαρχει μηπως σε ηλεκτρονικη μορφη? που μπορω να το βρω αυτο?υπαρχει μηπως σε ηλεκτρονικη μορφη? το βρηκα τελικα.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.