MaDaAmAx1985 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Γεια σας,εδω και μεγάλο χρονικό διαστημα καπου 1 χρόνο ίσως και περισσότερο αντιμετωπίζω σοβαρό αλεργικό πρόβλημα με τα μάτια μου τα οποια καθιστούσαν αδύνατη την χρήση των φακών επαφής μου. Χρησιμοποιούσα το Novasoft το οποίο μου προκάλεσε μεγάλη αλεργία και τώρα με συμβουλή του ιατρου μου πήρα το υγρό Novasept που είναι όπως μου είπε για τους αλεργικούς ότι πρέπει...Πρίν κάνω χρήση αυτού του καινούργιου υγρο είχα διαβάζει καλά τις οδηγίες όμως δεν πρόσεξα σε καποίο σημείο που έλεγε οτι δεν χρειάζονται οι φακοί επαφές τρίψημο στο χερι κατι το οποιο εκανα εγω και μόλις έβαλα τον φακό στο ένα μάτι μου προκάλεσε πολύ μεγάλο κάψιμο που είχε ως αποτέλεσμα να είναι κόκινο το δεξί μου ματι για 3 μέρες περίπου... Θα μπορούσατε μήπως σας παρακαλώ πάρα πολυ να μου πείτε ποια είναι η ορθή χρήση αυτου του υγρού για να μην κάψω και το αλλο μάτι;; Ευχαριστώ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ΧΑΧΑΧ. Άσε τώρα που "διάβασες καλά τις οδηγίες". Καθόλου δεν τις διάβασες. Το ίδιο είχε κάνει και μια μεγαλοφυία φίλη μου, τα ουρλιαχτά της ακούστηκαν σε όλο το τετράγωνο. Με το novasept πρέπει να τους βάλεις τους φακούς μέσα και να τους αφήσεις 6 ώρες. Θέλει 6 ώρες να καθαρίσουν και μετά ξέπλυμα με φυσιολογικό ορό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaDaAmAx1985 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 με φυσιολογικό ορό;;; τι είναι αυτό;;; ισχύει που λένε οι οδηγίες οτι με το που τους βγάλεις τους φακούς απο την θήκη καθαρισμού του Novasept μπορείς να τους βάλεις με τι μία στο μάτι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Έτσι λένε οι οδηγίες αλλά για σιγουριά και για να μην ξαναπάθεις ο,τι έπαθες ρίχτους και ένα ξέπλυμα με φυσιολογικό ορό πριν τους φορέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaDaAmAx1985 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 hmmm μαλιστά...αυριο κιόλας θα παώ σε ένα φαρμακείο και θα αγοράσω φυσιολογικό ορό.... Να σε καλα βοήθησες πολύυυυυ.... Thanks....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.