stelarasr21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Θέλω να αλλάξω το όνομά μου στο facebook και μου βγάζει αυτό το μήνυμα : Εξαντλήσατε το όριο αλλαγής ονόματος. Συγγνώμη! Έχετε ξεπεράσει το επιτρεπόμενο όριο αλλαγών στο όνομά σας, οπότε το όνομά σας δεν μπορεί να αλλάξει ξανά. Για να καταχωρήσετε άλλο όνομα (π.χ. το πατρικό σας όνομα), χρησιμοποιήστε το πεδίο "Εναλλακτικό όνομα" παρακάτω. Όποιος μπορεί, ας με βοηθήσει λιγάκι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Πόσες φορές έχεις αλλάξει όνομα στο account; Το μήνυμα σου λέει καθαρά ότι δεν μπορείς να αλλαζεις συνέχεια. Μάλλον έχει ξεπεράσει κάποιο όριο (δεν ξέρω ποιο είναι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelarasr21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 15 φορές... Αλλά δεν έφταιγα εγώ. Είχαν μπει με τον κωδικό μου και μου άλλαζαν συνέχεια ονόματα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Στείλε email στο support μήπως και σε εξυπηρετήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Γενικα το FB εχει ενα κολημα με τα names.. Και να μην εχεις φτασει το οριο , δεν γινεται αμμεσα η αλλαγη , αλλα σε 1+ εβδομαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelarasr21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Το θέμα είναι όμως ότι έχει περάσει κάνα 2μηνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Το θέμα είναι όμως ότι έχει περάσει κάνα 2μηνο... Φτιαξε νεο profile , αλλιως δεν βλεπεις ασπρη μερα.. Το ξερω ειναι αγκαρια , αλλα ειναι μονοδρομος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Το αρνητικο των νεων λογαριασμων ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις πολλα ατομα add συγχρονως. Σου πεταει μηνυμα οτι και καλα το νεο FB ειναι για συγγενεις,την οικογενεια και αλλες π@π@ριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelarasr21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δηλαδή έτσι όπως έγιναν τα πράγματα είμαι αναγκασμένος να κάνω καινούριο account... Βρε ποιος το @@@@@@@ για ένα name τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Η ωρα που το facebook θα βλεπει τους χρηστες τους 1 προς 1 να εξαφανιζονται ειναι παρα πολυ κοντα! Παρα πολυ ομως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Η ωρα που το facebook θα βλεπει τους χρηστες τους 1 προς 1 να εξαφανιζονται ειναι παρα πολυ κοντα! Παρα πολυ ομως! Να πανε προς τα που ομως; Καλως η κακως το facebook παιζει μπαλα μονο του. Μονο αν εκανε κανενα ντου η Google ή η Apple ή το skype 'ξερω γω. Ισως πια ειναι αργα. Παλια οταν υπηρχανε τα myspace hi5 facebook fatsa ή και msn/icq και δεν ξερω γω τι αλλο δεν ειχα τιποτα γιατι βαριομουνα οπως και ποτε δεν ειχα καρτοκινητο με "παμφηνες" κλησεις σε παρεα/χρηστες ιδιου δικτυου πχ whatsup cu q κλπ. Μπερδευομαι και χανομαι ενω το facebook ειναι πια σα να εχεις email, ειναι ΕΝΑ - αυτο ειναι η δυναμη του, τα myspace κλπ παρακμαζουνε σιγα σιγα οπως η yahoo. Ειλικρινα δεν ξερω ποτε θα σταματησει να γιγαντωνεται το facebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.