Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αλλαγή ονόματος στο facebook

stelarasr21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αλλάξω το όνομά μου στο facebook και μου βγάζει αυτό το μήνυμα :

Εξαντλήσατε το όριο αλλαγής ονόματος. Συγγνώμη!

Έχετε ξεπεράσει το επιτρεπόμενο όριο αλλαγών στο όνομά σας, οπότε το όνομά σας δεν μπορεί να αλλάξει ξανά. Για να καταχωρήσετε άλλο όνομα (π.χ. το πατρικό σας όνομα), χρησιμοποιήστε το πεδίο "Εναλλακτικό όνομα" παρακάτω.

Όποιος μπορεί, ας με βοηθήσει λιγάκι...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πόσες φορές έχεις αλλάξει όνομα στο account; Το μήνυμα σου λέει καθαρά ότι δεν μπορείς να αλλαζεις συνέχεια. Μάλλον έχει ξεπεράσει κάποιο όριο (δεν ξέρω ποιο είναι)

Το αρνητικο των νεων λογαριασμων ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις πολλα ατομα add συγχρονως.

Σου πεταει μηνυμα οτι και καλα το νεο FB ειναι για συγγενεις,την οικογενεια και αλλες π@π@ριες.

Η ωρα που το facebook θα βλεπει τους χρηστες τους 1 προς 1 να εξαφανιζονται ειναι παρα πολυ κοντα! Παρα πολυ ομως!

Να πανε προς τα που ομως; Καλως η κακως το facebook παιζει μπαλα μονο του. Μονο αν εκανε κανενα ντου η Google ή η Apple ή το skype 'ξερω γω. Ισως πια ειναι αργα. Παλια οταν υπηρχανε τα myspace hi5 facebook fatsa ή και msn/icq και δεν ξερω γω τι αλλο δεν ειχα τιποτα γιατι βαριομουνα οπως και ποτε δεν ειχα καρτοκινητο με "παμφηνες" κλησεις σε παρεα/χρηστες ιδιου δικτυου πχ whatsup cu q κλπ. Μπερδευομαι και χανομαι ενω το facebook ειναι πια σα να εχεις email, ειναι ΕΝΑ - αυτο ειναι η δυναμη του, τα myspace κλπ παρακμαζουνε σιγα σιγα οπως η yahoo.

Ειλικρινα δεν ξερω ποτε θα σταματησει να γιγαντωνεται το facebook.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...