markotker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Καλημέρα φίλοι μου και καλώς σας βρήκα, είδα ότι αρκετοί απο εδώ κατέχετε το θέμα και είπα να ζητήσω κι εγώ την βοήθειά σας και να "εκμεταλευτώ τις γνώσεις σας". Ψάχνομαι να κάνω εισαγωγές αυτό τον καιρό, πρόκειται για μικροαντικείμενα διακοσμητικά κλπ και μέχρι τώρα έχω μάθει ότι οι χώρες που περισσότερο με αφορούν είναι η ΤΟυρκία, η Ιταλία και η Κίνα. Ψάχνομαι λοιπόν για να μάθω όλες τις πληροφορίες, είμαι σχεδόν στο 0. Κυρίως σκέφτομαι να ταξιδέψω σε Τουρκία και Ιταλία, στην Κίνα είναι αδύνατον άμεσα. Θα ήθελα λοιπόν πληροφορίες για όλα... Και για το σε ποιες πολεις των χωρων αυτων παιζει το "χονδρεμπόριο" και αν υπάρχουν σαιτ που θα μπορουσα να εμπιστευτω για παραγγελίες, τι γίνεται με τελωνεία, δασμους κλπ... Ας πουμε μου ειπαν οτι απο Ιταλια δεν έχει δασμους... και αναρωτιέμαι.. αν πχ παω με το αυτοκινητο μου και βρω καποια πραγματα, τα αγοραζω και τα παιρνω και φευγω ? Με τις μεγαλυτερες ποσοτητες που θα θεώ να παραγγειλω, πως ερχονται κλπ... Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 μαλλον θα πρεπει να ρωτησεις λογιστη για την διαδικασια και κυριως αν εχεις επιχειρηση ηδη. http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=46279 http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=47683 θυμαμαι ενα ποστ για καποιον που ηθελε να κανει παραγγελια ψευτικα λουλουδια απο site styl alibaba... γενικοτερα αν ειναι να κανεις επαφες καλυτερα να βρεις απο παρομοια china suppliers site και να πας ο ιδιος απο κει για να τα δεις και να τα στειλεις γιατι στα σιτε παιζουν αρκετοι απατεωνες... εννοειται πως υπαρχουν μεσαζοντες αλλα αν το χεις σκοπο για μονιμη συνεργασια καλυτερα απευθειας στο εργοστασιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markotker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ... Ναι, εχω ηδη επιχείρηση και έχω ενημερώσει τον λογιστή μου και το ψάχνει, θέλουμε κάποια τροποποίηση κλπ... αυτά δεν με απασχολούν. Θα λυθούν . Αυτό που με απασχολεί έντονα είναι το πώς θα βρώ τα εργοστάσια για να ταξιδέψω και ειδικά σε Ιταλία και Τουρκία που σκοπεύω να ταξιδέψω άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 εξαρταται απο την παραγγελια που θες.αν ξερεις ποιος ειναι ο κατασκευαστης ψαχνεις το ινετ ποια ειναι η εδρα παιρνεις τηλ.και ρωτας τα πρωτα ινφο.αφου τα βρειτε πας απο κει. αν βρεις λυση και το τι ισχυει πλεον γραφτο εδω ή στειλε πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.