digimyth Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 καλησπέρα Γράφω από το πληκτρολόγιο οθόνης του λειτουργικού. Έτσι όπως λειτουργούσε το πληκτρολόγιο κ έγραφα κανονικά, ξαφνικά έσβησαν τα λαμπάκια κ έπαψε να ανταποκρίνεται από τότε. Κάποιες φορές μετά αναβόσβηναν τα λαμπάκια του σε τυχαία σειρά θα έλεγα αλλά τώρα είναι σβηστό. Αυτά τα έκανε ενώ ήταν στο λειτουργικό κ επίσης δε μπαίνει στο BIOS. Έχω δοκιμάσει να του αλλάξω θύρα usb κ να το συνδέσω απευθείας χωρίς την επέκταση καλωδίου αλλά κάνει τα ίδια. Οι αντίστοιχες θύρες με το ποντίκι δουλεύουν. thanks
skim045 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μάλλον χάλασε το πληκτρολόγιο. Έχεις κανα άλλο pc να το συνδέσεις για να δεις αν θα σου κάνει τα ίδια;
digimyth Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 ενσύρματο Microsoft (400) είναι. Δυστυχώς δεν έχω άλλο υπολογιστή να το δοκιμάσω...
skim045 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Άλλο πληκτρολόγιο για να δοκιμάσεις στο pc σου έχεις; Αν και όπως λες το ποντίκι λειτουργεί κανονικά αλλά έτσι, για σιγουριά.
egw_eimai_re Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 ενσύρματο Microsoft (400) είναι. Δυστυχώς δεν έχω άλλο υπολογιστή να το δοκιμάσω... Ετσι ψοφάνε τα πληκτρολόγια της μη σκας δεν εισαι ο μόνος. Να φανταστώ οτι δεν είσαι πάνω στην εγγύηση ε; Πανε πάρε άλλο κατά προτίμηση κανα apple να βρεις την υγειά σου
digimyth Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 έχω εγγύηση ακριβώς 2 χρόνια ακόμα(1 χρόνου πληκτρολόγιο), το θέμα είναι να βρω την απόδειξη. Σκεφτόμουν να κάνω ένα CMOS Reset...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.