paul7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 ε?Εργασια τεχνολογίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ο Μέσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paul7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Παρακαλω σοβαρες απαντησεις.Και εμενα μου αρεσει το ποδόσφαιρο αλλα οχι κα ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 o Παυλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 το μέλος Andreas2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paul7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 ελεος ρε εσεις.Σοβαρά ειπαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Πόσο ετών είσαι; Σχολική εργασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paul7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 ενα θεμα που διάλεξα εγω σαν ερωτηματολογιο για την τεχνολογία 15 χρονων ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Άλλοι πρέπει να το συμπληρώσουν; Ή προσωπικά εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 αν θες σοβαρες απαντησεις, προσπαθεις να κανεις σοβαρες ερωτησεις. το "ε;" σαν κειμενο που ξεκιναει το thread ειναι τουλαχιστον αγενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paul7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 οκκ συγγνωμη δεν το εγραψα με τετοιο τρόπο ναι αλλοι πρέπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Για να πάρεις ποιο συγκεκριμένες και ωφέλιμες απαντήσεις ίσως θα ήταν καλύτερα να θέσεις ποιο σωστά το θέμα. Π.χ. Σε τι πλαίσια εντάσσεται η "έρευνα"; Στους πιστούς της Χριαστινοεβραϊκής θρησκείας; Σε όλους ανεξάρτητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paul7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ανεξαρτητα σε όλους η ερώτηση ειναι τι σημαινει θεος για εσας ανεξαρτήτως αν πιστευουν και που ή οχι και θέλω μερικές απαντήσεις για να της βάλω σαν α. β. γ. κλπ κάτω από την ερώτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ω θεέ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Να πω; Να πω; Θεός είναι ένα παρωχημένο νομικό σύστημα που ταυτόχρονα «ελαφρίνει» τις μεταφυσικές ανυσηχίες του πελάτη ποιμνίου, βάζει τους πελάτες το ποίμνιο σε ένα διαγωνισμό τύπου «ποιος πιστεύει περισσότερο» με ψευδοπίστη και υποκριτική διάθεση απέναντι στους συνανθρώπους του «πιστού». Κατά τα άλλα όλοι οι «θεοί» θα έπρεπε να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.