Str Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Θεος ειναι το φανταστικό δημιούργημα του ανθρώπου, που ανακαλύφθηκε προκειμένου να καλύψει την ανασφάλειά του μπροστά στην αδυναμία του να ελέγξει πλήρως τη ζωή του
arxangelos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Πλεον ο θεος εχει μετατραπει σε εμπορικο προϊον, οι τραγοπαπες τα τσιμπανε χοντρα κ κανουν τη ζωουλα τους,δε λεω η εκκλησια μερικες φορες βοηθαει τους φτωχους,αλλα για μενα ο θεος πλεον υπαρχει για να κανει καποιους πλουσιους. Τωρα ο θεος,δημιουργηθηκε για να μην νιωθουν οι ανθρωποι μονοι σε αυτο το τεραστιο συμπαν,να νιωθουν οτι υπαρχει κατι μεγαλυτερο απ αυτους στο οποιο πιστευουν κ περιμενουν μια σταλα βοηθειας ανεξαρτητα αν αυτη δεν δινετε...
V for Vagelis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ο Θεός είναι εμπορικό τρικ της Κόκα Κόλα. oh wait...
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ο θεός είναι ο λούστρος μου (χωρίς να θέλω να τον προσβάλω) αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει καμια αξια για εμενα. Έχω μελετήσει πολύ τον σατανισμό κλπ αλλα δεν έχω καταλήξει ακόμα γιατί για να πιστέψω σε κάτι προσπαθώ να βρω όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεια που να βοηθήσουν να πιστέψω. Ίσως καταλήξω άθεος βεβαια γιατί απότι έχω καταλάβει κάτι χειροπιαστό δεν θα βρω. Έχω ξεδιπλώσει τις ιδέες μου περί θρησκείας σε αρκετούς χριστιανούς ορθοδοξους παπάδες και οι αντιδράσεις τους τελικά ποικίλλουν. Άλλος μου είπε ότι θα με αφορίσει , άλλος με είπε βλάσφημο , άλλος με έδιωξε ουρλιάζοντας (μπορεί να ήταν δαιμονισμένος πάντως έτσι έμοιαζε) και άλλος μου είπε πως θα καταλήξω ψάχνοντας και είναι προσωπική επιλογή του καθενός μας τι πιστεύει. Ο τελευταίος πρέπει να ήταν μοναδικός στο είδος του , συνήθως οι παπάδες προσπαθούν να σε προσηλυτίσουν.
paul7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Κατα τη γνώμη μου καλύτερα άθεος παρα σατανιστής.Γνώμη μου
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Κατα τη γνώμη μου καλύτερα άθεος παρα σατανιστής.Γνώμη μου Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο όσον αφορά τις θρησκείες (εκτος από ακραίες θρησκείες που έχουν αποτέλεσμα να παθαίνουν κακό άνθρωποι και ζώα) είναι τι ταιριάζει στον καθένα. :devil:
paul7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 απο αυτή την αποψη το λεω και εγω γτ γινονται θυσίες ζωων και αλλα που ενας νοον ανθρωπος δν τα δεχεται κατ' εμε
Νηπενθες Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Παιδια...αφου το ξεμπουρδελεψαμε τελειως...! Λοιπον, "Θεο...προσωπικα,επονομαζω μια ανωτερη δυναμη που εως τωρα ο ανθρωπος δεν ειχε την ικανοτητα να αντιληφθει.Η Δυναμη αυτη επηρεαζει τι ζωη,οχι ως προς τις ζωες μας και τις ψυχες μας και αλλα τετοια...αλλα ως προς την συνολικη εξελιξη του συμπαντος..." Θελω γνωμες!!!
nicoc89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Παιδια...αφου το ξεμπουρδελεψαμε τελειως...! Λοιπον, "Θεο...προσωπικα,επονομαζω μια ανωτερη δυναμη που εως τωρα ο ανθρωπος δεν ειχε την ικανοτητα να αντιληφθει.Η Δυναμη αυτη επηρεαζει τι ζωη,οχι ως προς τις ζωες μας και τις ψυχες μας και αλλα τετοια...αλλα ως προς την συνολικη εξελιξη του συμπαντος..." Θελω γνωμες!!! Μείνε στο χό,τα πολλά κουμπιά θα σε καταστρέψουν Γνώμη μου
Νηπενθες Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μείνε στο χό,τα πολλά κουμπιά θα σε καταστρέψουν Γνώμη μου Σωστος ο παιχτης...! αλλα νταξει αφου ακουγα τοσα δεν μπορεσα να κρατησθω! αμα ενα ποστ αρχιζει με μ@@@@ες...πρεπει να μεινεις ετσι ως το τελος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.