vaggelis30 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Καλησπερα για αλλη μια φορα βασιζομαι πανω σας. Το Pc πατωντας το on off δειχνει να ξεκκιναει αλλα δεν δινει εικονα. η μαλλον εδωσε μια φορα και αυτη με πολλες γραμμουλες μεχρι που "κολησε η εικονα" .εκανα ρεσετ και τωρα δεν δινει καθολου.οταν παταω το ον οφ ξεκινανε τα ανεμιστηρακια και του τροφοδοτικου και τησ cpu . Επισης ακουγονται και οι σκληροι να δουλευουν .τουλαχιστον ζεσταινονται σιγουρα,. επισης εχω μικρο ηχειακι πανω αλλα δεν ακουγεται το πρωτο μπιπ. η καρτα γραφικων ειναι πανω στην μητρικη. το μυαλο μου προς τα εκει παει. πως θα σιγουρεψω ομως οτι δεν ειναι η cou ? περιμενω με αγωνια συμβουλες. thanks... (επισης καταλαβαινω αν και χωρις εικονα οτι κανει ρεσταρτ απο μονο του ολη την ωρα..)
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Τι σύστημα έχεις; Για να τα έχει παίξει ο επεξεργαστής είναι δύσκολο. Κάνε ένα cmos για αρχή και βλέπουμε
LeoNaXe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 κάτι τέτοιο έκανε σε εμένα στον πρώτο που υπολογιστή μετά απο 4 χρόνια που δεν έκλεισε καθόλου. η λύση ήταν να ζεστάνω την μητρική με σεσουάρ και μετά άνοιγε (αλλα μην το κάνεις εσυ αυτό) μήπως έβαλες πρόσφατα κάποια μνήμη στον υπολογιστή? εγω πιστεύω πως το πρόβλημα είναι στο BIOS
vaggelis30 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 παιδια εκανα clearcmos. οποτε bios θεμα δεν νομιζω να ναι . αλλα μυριζομαι καρτα γραφικων ,λογω των "γραμουλων" που μου δειξε πριν λιγο. ουτε τροφοδοτικο νομιζω ειναι.αλλα ΑΝ ειναι καρτα γραφικων δε θα πρεπε να μου βαραει τα "bip" που κανει συνηθως ?
LeoNaXe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 λογικά έπρεπε να σου κάνει αυτόν τον ήχο. παίζει να μην μπορεί να φορτώσει κάτι σωστά στο BIOS και να Lagάρει. έχεις κάποια επιπλέον κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις?
vaggelis30 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 συστημα: dual core 2.66 Ghz σε Asrock ConRoe1333-DDR II 667 λογικά έπρεπε να σου κάνει αυτόν τον ήχο. παίζει να μην μπορεί να φορτώσει κάτι σωστά στο BIOS και να Lagάρει. έχεις κάποια επιπλέον κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις? οχι δεν εχω extra καρτα. ααααααα επισης εβγαλα το ανεμιστηρακι και η cpu μου φανηκε κομπλε .τουλαχιστον απο πανω.δεν μου φανηκε καθολου καμενη.
LeoNaXe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 αν ήταν απο την κάρτα γραφικών θα έκανε ήχο ο υπολογιστής και δεν θα έκανε επανεκκινήσεις. τωρα το τι είναι ακριβώς εγώ δεν ξέρω απλα κατα 70% λέω πως οφείλετε το BIOS ααααααα επισης εβγαλα το ανεμιστηρακι και η cpu μου φανηκε κομπλε .τουλαχιστον απο πανω.δεν μου φανηκε καθολου καμενη. αυτό περίγραψέ το καλύτερα, πότε έγινε αυτή η διαδικασία με το ανεμιστηράκι και τι ακριβός έκανες
vaggelis30 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 αν ήταν απο την κάρτα γραφικών θα έκανε ήχο ο υπολογιστής και δεν θα έκανε επανεκκινήσεις. τωρα το τι είναι ακριβώς εγώ δεν ξέρω απλα κατα 70% λέω πως οφείλετε το BIOS μα γινεται να ειναι θεμα bios και να μη δινει καθολου σημα στην οθονη. ουτε καν στους πρωτους Dos ελεγχους? αυτό περίγραψέ το καλύτερα, πότε έγινε αυτή η διαδικασία με το ανεμιστηράκι και τι ακριβός έκανες λοιπον αφου εκανα clearcmos και δεν ειδα διαφορες ειπα να τσεκαρω cpu και να καθαρισω ψυκτρα και ανεμιστηρακι.εβγαλα λοιπον ανεμιστηρακι και ψυκτρα ξεσκονισα τα παντα με πινελακι.φου φου φου πηρα και κατι τζουρεσ σκονη .... και τη cpu δεν την εβγαλα απο το socket της .απλα της εριξα μια ματια, και δεν ειδα κατι περιεργο . πρεπει να παω για μπαλα τωρα. επιστρεφω σε δυο ωριτσες . please heeeelllppp !!!!
LeoNaXe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 δεν οφείλετε ο επεξεργαστής, αμα δεν είναι αν ανοίξει το bios ούτε τα dos πως θα δείξει κάτι στην οθόνη? αυτήν την περίπτωση την είχα και εγω και απλά κομμάτιασα τον υπολογιστή. το πίγα και σε καταστήματα αλλα μάταια. (μιλάμε για 6 χρόνια πριν) άμα ξέρει κάποιος θα σε βοηθήσει
vaggelis30 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 μα καλα Τιποτα ??????????? κανενας ??????
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ελα περιμέναμε να τελειώσεις με το ποδόσφαιρo Δε μου λες άλλο τροφοδοτικό παίζει να δοκιμάσεις;
vaggelis30 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ελα περιμέναμε να τελειώσεις με το ποδόσφαιρo ααα οκ , για την ιστορια κερδισαμε και 3-1 ... μουαχαχαχαχα Δε μου λες άλλο τροφοδοτικό παίζει να δοκιμάσεις; τωρα για τροφοδοτικο εχω κι αλλα δυο οποτε θα τις κανω τις δοκιμες αλλα αυριο. too late now thank you carmen.
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε και άλλο τροφοδοτικό και βλέπουμε. 3-1??? not bad
vaggelis30 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 οκ λοιπον. Το πρωτο clear cmos που εκανα χθες δεν ηταν σωστο. Δεν εγινε ουτε οταν αφησα τη μπαταρια τουυ εκτος ολο το βραδυ. βραχυκυκλωσα τα καταλληλα ποδαρακια ΚΑΙ περιμενα μεχρι να ακουστει το μπιπ. πραγμα που το συναντω πρωτη φορα.Το BIOS για την ιστορια ειναι amibios . ολα καλα πλεον . Καρμεν θενκ γιου . Leonaxe γιου του.
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τι; Δούλεψε το Clear CMOS; Δεν το πιστεύω.. Αστεία πράγματα.. :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.