John-lamia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 παιδια καλησπερα. εχω μερικες αποριες. 1) εχω μερικες ταινιες οι οποιες ειναι ΜΡ4 και εχουν 2 επιλογες για ηχο, μια για απλο στερεο και μια 5,1. και θελω να βγαλω τον εναν απ τους 2 για να γινουν ποιο μικρα τα αρχεια βιντεο που εχω. ο ηχος ειναι σε μορφη aac. 2) θελω να γραψω τις σε δισκακια dvd, και θελω να μου πιτε ποια ειναι καλητερη επιλογη, τα dvd+r η τα dvd-r !!! το θεμα ειναι οτι βλεπω και τις ταινιες στο dvd player που εχω στο σαλονι το οποιο παιζει και αρχεια divx. αλλα θελω να αποφιγω σχετικες ασιμβατοτιτες με τα format +\- για να μην εχω προβλημα με την κονσολα που εχω στο σαλωνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Αν και δεν έχει σημασία, βάλε -R. Στο πρόγραμμα που θα κάνεις την μετατροπή σε dvd μπορείς να αφαιρέσεις τον ένα ήχο. Αν δεν έχεις κάποιο δες το δωρεάν DVD Flick ή το μη δωρεάν ConvertXtoDVD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 δεν κανω dvd την καθε ταινια που εχω ( vob ). απλα βαζω σε ενα dvd 4 με 5 ταινιες div-x και τις βλεπω μετα στο dvd-player που εχω στο σαλονι. το θεμα ειναι οτι μερικες ταινιες που εχω εχουν μεγαλο μεγεθος γιατι εχουν 2 αρχεια ηχου μεσα στο αρχειο της ταινιας. και θα ηθελα ενα προγραμμα για να βγαλω τον εναν απ τους 2 ηχουν που υπαρχουν. και γιαυτο ρωτισα σε τι δισκακια dvd να φραφω τις ταινιες. επιδι τις γραφω κατευθιαν div-x στο dvd. διλαδι σαν ενα δισκο με data. και απλα για να μη βρω καμια ασιμβατοτιτα στο dvd και στο dvd-player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 A, sory, νόμιζα ότι ήθελες να την μετατρέψεις. Οι ταινίες σε mp4 όμως δεν είναι divx/xvid αλλά AVC ή H264. Αυτές δεν νομίζω να στις διαβάζει το dvd. Για να αφαιρέσεις κάτι μέσα από mp4 ή mkv αρχεία μπορείς να το κάνεις με το MKVToolnix. Θα στο σώσει σε mkv, δεν βλέπω να έχει άλλη επιλογή. Το ripbot264 έχει επιλογή για mp4, mkv, divxplus και μπορείς να κρατήσεις όποιο stream ήχου θέλεις. Πάντως δεν νομίζω να στα αναγνωρίσει το dvd αν παίζει μόνο divx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 A, sory, νόμιζα ότι ήθελες να την μετατρέψεις. Οι ταινίες σε mp4 όμως δεν είναι divx/xvid αλλά AVC ή H264. Αυτές δεν νομίζω να στις διαβάζει το dvd. Για να αφαιρέσεις κάτι μέσα από mp4 ή mkv αρχεία μπορείς να το κάνεις με το MKVToolnix. Θα στο σώσει σε mkv, δεν βλέπω να έχει άλλη επιλογή. Το ripbot264 έχει επιλογή για mp4, mkv, divxplus και μπορείς να κρατήσεις όποιο stream ήχου θέλεις. Πάντως δεν νομίζω να στα αναγνωρίσει το dvd αν παίζει μόνο divx. το πολυ πολυ την κανω div-x. το δοκιμαζω και ποσταρω. σε ευχαριστω timestamp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.