Προς το περιεχόμενο

μοχλος playstation 2 σε υπολογιστη

thanos009

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδια σημερα πηρα απο ενα καταστημα ενα usb το οποιο συνδεει τον μοχλο τοθ playstation 2 στον υπολογιστη για να γινει αυτο χρειαζεται ενα προγραμμα το οποιο μου δοθηκε σε ενα cd καταλαθος διαγραφηκε ξερετε που μποω να βρω το προγραμμα οδηγησης για να ενεργοποιηθει http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS2.00712 αυτο ειναι το usb

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το προγραμμα το περασα πρωτα στον υπολογιστη ενος φιλου μου και μετα εωαλα το cd σε μενα και δν μου εμφανιζει το προγραμμα αντιθετως γραφει αν τα windows να το κανουν μνημη flash η να το αφησουν κανονικο cd

ναι φιλε αυτο ειναι ευχαριστω το εβαλα και οταν πιγα να το εγκαταστησω εβφαλε αυτο το μνμ <please make syre that you have installed the directx 7 or above before installing the driver>το pes 2011 δοκιμασα και δν δουλευουν οι μοχλοι

http://en.wikipedia.org/wiki/DirectX

Ενα κομματι του directx, το direct input, ασχολειται με τα οσα αφορουν χειριστηρια κλπ. οποτε μαλλον γιαυτο ζηταει να εχεις εγκατεστημενο το directx 7 τουλαχιστον.

Τα 7 εχουν κανονικα το directx 11 αλλα μαλλον του λειπουν πραγματα απο που τα εχει το 9.

ναι...τωρα καταλαβα σημερα ρωτησα και τν καθηγητη μου πληροφορικης για αυτο και μου ειπε οτι πρεπει να παρω ενα αρχειο απο τα direxct τα προηγουμενα και να τα βαλω στον φακελο των direxct που εχω τωρα πως θα το κανω αυτο και πως θα ξερω ποια κομματια direxct 9 πρεπει να βαλω....?

Τα DirectX End User Runtimes χρειάζεσαι. Έδωσε ο jim_p link πιο πάνω για την έκδοση Ιουνίου 2010, αλλά καλό είναι να τα περνάς μέσω του web installer εδώ, που θα τραβάει κάθε φορά τις πιο πρόσφατες ανανεώσεις.

Και όχι, δεν εγκαθίσταται ολόκληρο το DirectX 9 έτσι, ούτε κάποια παλιότερη έκδοσή του. Δες εδώ τί ισχύει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...