Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, jim_p είπε

@Abudi
Μηπως εχεις κατι που να κοβει social networks, πχ καποια λιστα στο ublock?

Μου έβαλες καλή ιδέα και κάτι έψαξα αλλά δεν καταλάβαινα πολλά. Μετά απλά δοκίμασα να κάνω παύση το uBlock και να κάνω refresh τη σελίδα αλλά και πάλι εμφανιζόταν έτσι το tweet. Και δε γίνεται μόνο σε twitter και facebook συνδέσμους. Γίνεται πολλές φορές και σε βίντεο που φιλοξενούνται σε μια σελίδα.

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Abudi είπε

Μου έβαλες καλή ιδέα και κάτι έψαξα αλλά δεν καταλάβαινα πολλά. Μετά απλά δοκίμασα να κάνω παύση το uBlock και να κάνω refresh τη σελίδα αλλά και πάλι εμφανιζόταν έτσι το tweet. Και δε γίνεται μόνο σε twitter και facebook συνδέσμους. Γίνεται πολλές φορές και σε βίντεο που φιλοξενούνται σε μια σελίδα.

Μήπως έχει να κάνει με τον Flash; Δεν ξέρω, υπόθεση κάνω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alejandro είπε

Μήπως έχει να κάνει με τον Flash; Δεν ξέρω, υπόθεση κάνω.

Πιθανό και αυτό. Πώς μπορώ να το διαπιστώσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνοιξα τον υπολογιστή μετά από κάμποσο καιρό και είδα ότι είχαν ξεαποθηκευτεί όλοι οι κωδικοί. Οκ πάει στο διάλο.

Το άλλο όμως που με απασχολεί είναι ότι δεν μπορώ να κάνω drag and drop μια εικόνα ούτε σε άλλον browser ούτε στην επιφάνεια εργασίας! Δεν με αφήνει. Επίσης ούτε η διεύθυνση ενός site γίνεται drag n drop σε άλλο browser και πρέπει να κάνω copy paste. Το ανάποδο, να κάνω drop προς τον firefox γίνεται κανονικά.

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Στις 9/5/2019 στις 11:07 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

450807471_.jpg.3ada945e643ba1f4260022f323bddd61.jpg

Εδώ και λίγες μέρες όταν προσπαθώ να μπω στο γνωστό meteo.gr  βγαίνει αυτό το μήνυμα.

Από άλλον browser μπαίνω κανονικά. Τι έχει παιχτεί?

Επίσης αυτή εδώ η μαλακία ξαναεμφανίστηκε ακριβώς ίδια από το πουθενά

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν προλαβαινονται εκει στην ms mozilla. Νεος ff καθε 4 βδομαδες (απο καθε 6 που ηταν μεχρι τωρα) απο του χρονου και νεα esr καθε 10 stable (απο καθε 8 που ηταν μεχρι τωρα)
https://www.ghacks.net/2019/09/17/mozilla-will-release-a-new-firefox-version-every-4-weeks-from-2020-on/

Επεξ/σία από jim_p
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, panosno1com είπε

κάποιο καλό vpn πρόσθετο για την αλεπού ; :)

Εγώ έχω το TouchVPN https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/touch-vpn/, αλλά γενικά βρίσκεις... :)

Μάλιστα το συγκεκριμένο είναι συμβατό και με προ Quantum εκδόσεις (π.χ. Firefox 56 που υποστηρίζει full skins και παλιά πρόσθετα)

Επεξ/σία από Mivas (myphone)
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 29/9/2019 στις 2:09 ΠΜ, Paragontas-x είπε

Για όσους τα χρησιμοποιούν δουλεύουν αυτά τα δωρεάν  vpn?

Αν ναι φαντάζομαι θα δουλεύουν με χάλια ταχύτητες και περιορισμούς σωστά?

Δεν ξέρω για άλλα πρόσθετα, αλλά για το συγκεκριμένο που χρησιμοποιώ, δεν καταλαβαίνω τεράστια διαφορά. Έχω απλό DSL βέβαια, ίσως σε υψηλότερες ταχύτητες να φαίνεται μεγαλύτερη διαφορά στην ταχύτητα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα. Εχει βρεθει λυση για τη flash να μην παταμε σε καθε site "allow" ? Αν ναι να ψαξω νωριτερα να το βρω, ευχαριστω...

(για firefox )

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι. Παλια, οταν το ask to activate ηταν ακομα καινουριο feature, ο ff θυμοταν τη σελιδα στην οποια πατησες allow για το flash. Σημερα την ξεχναει με το που θα τον κλεισεις.
https://support.mozilla.org/en-US/kb/why-do-i-have-click-activate-plugins

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ελπιζω να εχει καποιος mac εδω σε αυτο το νημα, αλλα καμια φορα δεν ξερεις...

Ρωτω γιατι αναβαθμισα στην τελευταια εκδοση του mac os, catalina, και ο + firefox εχει προβηματα στο προφιλ του. Θα το παλεψω ξανα, αλλα θα χρειαστω και παλι τα φωτα σας. Ψιλοκλασικες αποριες....Σας παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθησει, γιατι cross platform ειναι ο firefox, και πιστευω να τα ξανακαταφερω παλι, οπως παλι.

Multirow tabs (εκανα ξανα την πατεντα με το userchrome.css στον φακελο chrome στο προφιλ, αλλα δεν δουλεψε). Αν θελετε να τσεκαρω κατι, παρακαλω πειτε μου.

Αυτο υπαρχει ως κωδικας (με comment out) @import url(./css/tabs/tabs_multiple_lines.css);

και τσεκαρα οτι υπαρχει και ως αρχειο css μεσα στη δομη αρχειων του default profile. Ωστοσο, κατι φαινεται να λειτουργει σωστα, και multi row δεν εχω.

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.

Απο που πηρες το css που εχεις τωρα για multirow tabs και απο ποια εκδοση του ff και μετα το εχεις? Το πιο πιθανο εινια να εχει αλλαξει κατι στον ff και να θελει και το css φρεσκαρισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...