kairos247 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 καλησπέρα σας Έχουμε κάνει ένα site για καιρό http://www.kairos247.gr μπορεί κάποιος να βρει δεδομένα για τις τρέχουσες,ημερήσιες και εβδομαδιαίες συνθήκες.τα δεδομένα τα περνούμε έτοιμα και τα παρουσιάζουμε. Το design βασίζετε σε ένα template που το έχουμε τροποποιήσει λίγο.Θα θέλαμε τη γνώμη σας για το οτιδήποτε,μιας και είμαστε ακόμα σε αναπτυξιακό στάδιο. ευχαριστούμε
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 μια χαρά site απλό και λιτό γνώμη μου αστο έτσι
kairos247 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ αυτός είναι ο κύριος στόχος.Να είναι εύκολο για όλους
gnsX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα,γενικά μου αφήνει την εντύπωση (απο το layout και την απλότητα) ότι στοχεύετε σε αυτούς που δεν έχουν τον χρόνο να διαβάσουν αναλυτικά τον καιρό ή θέλουν απλά να δουν αν θα βρέξει ή όχι.Καλό αυτό. Γνώμη μου είναι ότι το template πρέπει να το προσαρμόσετε σε wide οθόνες,να κάνεις scrolling δεν ταιριάζει στο στυλ που θέλετε,σε wide οθόνη δεν μου αρέσει γιατί μου μοιάζει σαν μια λωρίδα στο κέντρο. πχ κάτι πολύυυυυυυ πρόχειρο για να καταλάβεις τι εννοώ,πατώντας πχ την Θεσσαλία δλδ να μην χρειάζεται back-forward κάθε φορά που βλέπεις τον καιρό για ένα διαμέρισμα. Κατά τ' άλλα θα προτιμούσα: 1.Να είναι clickable οι περιοχές και όχι μόνο το text (τουλάχιστον για τα διαμερίσματα) 2.Να έχει μια μικρή περιγραφή του καιρού (3-4 γραμμές) 3.Να έχει πρόγνωση καιρού και όχι μόνο τον σημερινό Με όλη την καλή διάθεση τα παραπάνω.
kairos247 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα,βασικά θέλουμε να είναι προσιτό σε όλους.θα βάλουμε γύρω και άλλα πράγματα,θα γεμίσει.. Το 1 βήμα που αναφέρεσε θα γίνει.Τώρα για το 2 είναι τα δεδομένα που έχουμε σε αυτό το πακέτο αλλά σίγουρα στο μέλλον. ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια,μας είναι χρήσιμα
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 +1 στο clickable γεωγραφικό διαμέρισμα +1 στο extra περιεχόμενο που λογικά θα βάλετε Το logo με τη φωτογραφία στην κορυφή της σελίδας μου κάνει περισσότερο σε site με ταξιδιωτικούς προορισμούς αλλά OK. Λεπτομέρεια, οι «Περισσότερες πόλεις» ας είναι ταξινομημένες αλφαβητικά τουλάχιστον στην Αθήνα που χει καμιά 30αριά. Ακόμα και σε μη-wide οθόνη το template παραείναι μακρόστενο (όπως ειπώθηκε). Φαντάζομαι φταίει και το «σχήμα» της Ελλάδας γι αυτό αλλά καλό θα ναι να φαρδύνει λίγο.
kairos247 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Καλημέρα,πολύ καλές οι προτάσεις σας τώρα για τα περισσότερα δεδομένα είναι θέμα τη έχουν στο <<πακέτο>> ελπίζω σε λίγο καιρό να βάλουμε και τις θάλασσες.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τη βοήθεια σας.
dolph Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μια χαρά website είναι αλλά έχει μια μεγάλη έλλειψη. Δεν αναφέρεται στον Πειραιά, με μια γρήγορη ματιά που έριξα
kairos247 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Καλησπέρα dolph,όχι δεν είδες καλά βρίσκεται κάτω στις περισσότερες πόλεις ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια
kairos247 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους Φτιάξαμε κάποια από τα λεκτικά προβλήματα που είχατε επισημάνει και ενσωματώσαμε μια καινούρια δυνατότητα στο site μας. Μπορείτε να εκτυπώνετε την εβδομαδιαία πρόγνωση σε pdf.θα θέλαμε τη γνώμη σας Ευχαριστώ πολύ
kairos247 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα σας Έχουμε ενσωματώσει μια νέα <<δυνατότητα>> στο http://www.kairos247.gr ,ένα facebook aplication φτιαγμένο από εμάς για να σχολιάζουμε τον καιρό της περιοχής μας. Θα θέλαμε την άποψη σας και τις παρατηρήσεις σας για να το βελτιώσουμε Να σημειώσω πως ακόμα φτιάχνουμε <<κάποια πραγματάκια>> και δεξιά θα μπει μία κάθετη στήλη για να φαρδύνει λίγο η σελίδα. Σας ευχαριστώ όλους
kairos247 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σας Είμαι στην ευχάριστη θέση,να πω: πως υλοποιήσαμε αρκετά από αυτά που είχαμε συζητήσει.Φάρδυνε η σελίδα και τώρα δεν φαίνεται <<μικρή>>. Μπήκε ο καιρός στο κινητό http://www.kairos247.gr/kinhto που είναι μία ξεχωριστή σελίδα για κινητά και θα θέλαμε πολύ τη γνώμη σας για την προσπάθεια αυτή. Βάλαμε και στα δεξιά ένα menu για την fun page sto facebook. Αλλάξαμε τα κουμπιά like,share και επεκτείναμε το facebook aplication για τα σχόλια καιρού δημιουργώντας, ένα ημερολόγιο με τα σχόλια του κάθε χρήστη. Περιμένουμε τα σχόλια σας για να βελτιωθούμε Ευχαριστώ πολύ
weber122 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σας Είμαι στην ευχάριστη θέση,να πω: πως υλοποιήσαμε αρκετά από αυτά που είχαμε συζητήσει.Φάρδυνε η σελίδα και τώρα δεν φαίνεται <<μικρή>>. Μπήκε ο καιρός στο κινητό http://www.kairos247.gr/kinhto που είναι μία ξεχωριστή σελίδα για κινητά και θα θέλαμε πολύ τη γνώμη σας για την προσπάθεια αυτή. Βάλαμε και στα δεξιά ένα menu για την fun page sto facebook. Αλλάξαμε τα κουμπιά like,share και επεκτείναμε το facebook aplication για τα σχόλια καιρού δημιουργώντας, ένα ημερολόγιο με τα σχόλια του κάθε χρήστη. Περιμένουμε τα σχόλια σας για να βελτιωθούμε Ευχαριστώ πολύ πολύ καλό. μπράβο.
Xaralambos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 μήπως κάποιος δεν το ξέρει που πέρνετε έτοιμα τα δεδομένα? ? Θέλει δουλειά ακόμα , πόσο μάλλων όταν στην Ελλάδα το θέμα καιρός στο ίντερνετ δεν είναι μονοπωλιακό.. Αν το κάνετε για hobby τότε απλώς keep up the good work!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.