Drop_Dead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Γεια σε ολους. Επειδη χαλασε το pc του πατερα μου και θελει γρηγορα να βρει αντικαταστατη σκεφτηκα να του δωσω να κρατησει τον δικο μου και σιγα σιγα να χτισω εγω ενα καινουργιο. Βεβαια τα παντα στο pc μου (προγραμματα, αρχεια ) ειναι ετσι ωστε να με βολευουν οποτε δεν εχω την ορεξη να τα ξανακανω απο την αρχη. Ετσι σκεφτηκα , γινεται να αλλαξω hardware (επεξεργαστη μητρικη ραμ ) και να κρατησω τον σκληρο οπως ειναι χωρις φορματ ? Ο σκληρος του πατερα μου δεν εχει καποιο προβλημα τον δοκιμασα.Αλλα επειδη αρχισε να βγαζει συχνα προβληματα (μια η gpu , μια cpu ) λεει φτιαξε μου ενα καινουργιο.
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Γιατί δεν κρατάς ένα image της εγκατάστασής σου αφού τα έχεις φέρει όπως σε βολεύουν; Ποιο λειτουργικό έχεις;
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Με αλλαγή μητρικής θα έχεις πρόβλημα με τον ίδιο δίσκο νομίζω. Περίμενε και άλλες γνώμες.
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν είναι απαραίτητο αυτό, μπορεί να έχει, μπορεί και όχι. Αν έχει ΧΡ βέβαια, αυξάνονται οι πιθανότητες να χρειαστεί format.
Doc1355 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Παιδιά μου φαίνεται ότι θα έχει θέμα, γιατί κάτι τέτοιο πήγε να κάνει γνωστός μου και τζίφος (Κάρμεν μήν σχολιάσεις)
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν είναι απαραίτητο αυτό, μπορεί να έχει, μπορεί και όχι. Αν έχει ΧΡ βέβαια, αυξάνονται οι πιθανότητες να χρειαστεί format. Είπα νομίζω βρε. Δεν το έχω δοκιμάσει για να απαντήσω 100% Παιδιά μου φαίνεται ότι θα έχει θέμα, γιατί κάτι τέτοιο πήγε να κάνει γνωστός μου και τζίφος (Κάρμεν μήν σχολιάσεις) οκ δεν βγαζω κιχ
Drop_Dead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εχω win 7 64aria. Βασικα το σκεφτηκα γιατι συνδεσα τον δισκο του πατερα μου στο pc μου για να παρω τα αρχεια του και δουλευε μια χαρα(καλα εννοειτε ηταν λαθος αναλυση κτλ αλλα ολα τα αλλα οκ). Και φανταστειτε ειχε intel 775 + 8800gt ενω εγω amd am2+ +5870 . Αμα βγαλω τους drivers μου και γενικα το καθαρισω απο οδηγους κτλ και τους ξαναπερασω με το νεο hardware θα υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα ? H μητρικη και ο επεξεργαστης εχουν drivers ? Αυτο το image πρεπει να το χω ξανακουσει. Τι ακριβως κανει ?
Drop_Dead Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τι λειτουργικό έχει ο δίσκος του πατέρα σου; win 7 64aria και αυτος.
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Αν δεν είδες απ' την αρχή BSODs, κάπως δύσκολο να δεις αργότερα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
probe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Το 7άρι είναι <<ανεκτικό>> σε τέτοιες επιχειρήσεις σε αντίθεση με τα XP. Αφού δουλεύει, δουλεύει. Στην κάρτα γραφικών βάλε οδηγούς για να μην χρησιμοποεί τον οδηγό των windows 7.
The_Judas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Προτού κάνεις τηυ αλλαγή μητρικής, αφαίρεσε όλους τους drivers. Οχι ότι είναι εγγυημένη λύση αλλά θα βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.