Uberalles_gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, το "πρόβλημα" που έχω, αφορά τα μαλλιά μου. Είναι λιπαρά και μου σπάνε τα νεύρα. Δηλαδή κάθε μέρα πρέπει να τα λούζω γιατί την επόμενη μέρα έχουν χάσει την "φρεσκάδα" τους και φαίνονται λες και έχω να πλυθώ καμιά εβδομάδα. Σκέφτομαι να τα μακρύνω λίγο αλλά ο ενδοιασμός μου είναι αυτός... Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 νομιζω αμα τα μακρυνεις θα χειροτερεψει η κατασταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εδώ πιστέυω θα βοηθηθείς http://www.avalonorganics.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Που μπορώ να ρωτήσω;; Σε κανένα φαρμακείο ίσως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Κανένα Propoline θα υπάρχει καλό.Επίσης βάλε φιλτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Κανένα Propoline θα υπάρχει καλό.Επίσης βάλε φιλτρο. Από που μπορώ να το προμηθευτώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Είναι ελληνική μάρκα.Έχουν όλα τα φαρμακεία. http://www.ricardo.gr/buy/%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81/%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/propoline-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%AC%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%BF/v/an636134282/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Θα πάω να κάνω μια ερώτηση στο φαρμακείο να δω τι θα μου πούνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Να πάεις στο καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 κοψε το λουσιμο μερικες μερες. δεν κανω πλακα. να ερθει να λαδωσει εντελως. κανε αυτο κανα μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenmachine Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 κοψε το λουσιμο μερικες μερες. δεν κανω πλακα. να ερθει να λαδωσει εντελως. κανε αυτο κανα μηνα. Για δώσε info. Έχω και γω λιπαρά μαλλιά (σε φάση καθε μέρα λούσιμο). Το μόνο που με έχει βοηθησει "κάπως" μέχρι στιγμής είναι το head and shoulders. Με organics και ultrex εκανα μπάνιο το βράδυ και το πρωί είχαν ήδη λαδώσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
florevil Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Πηγαινε στο φαρμακειο και θα σου δοσουν το "μαγικο" σαμπουαν.. εγω αυτο εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Pantene το καλυτερο ... οταν ειχα μακρυα μαλλια... τωρα με τα κοντα δεν με νοιαζει το σαμπουαν/λουσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Έχω δοκιμάσει όλα τα σαμπουάν και δεν κάνει κανένα....... Με Ultrex λούστηκες;; Αμέ αμέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Για δώσε info. Έχω και γω λιπαρά μαλλιά (σε φάση καθε μέρα λούσιμο). Το μόνο που με έχει βοηθησει "κάπως" μέχρι στιγμής είναι το head and shoulders. Με organics και ultrex εκανα μπάνιο το βράδυ και το πρωί είχαν ήδη λαδώσει.. κοιτα οταν εχεις φτασεις στο σημειο να λαδωνει το μαλλι και να θελει καθε μερα λουσιμο χωρις προφανη λογο, εχει χαλασει η ισσοροπια λιπαροτητας κατα καποιο τροπο στο κεφαλι. αντι λοιπον να το λουσεις μολις λαδωσει, αστο. 4 μερες αλουστο αν μπορεις και πιο πολυ και λουσε το στις 4 μερες. μετα παλι το ιδιο. σιγα σιγα θα ερθει να λαδωνει λιγοτερο. αυτο ειναι τιπ απο κομμωτρια δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.