ektor7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Θελω να κανω update του firware και εχω στο κομπιουτερ εγκατεστημενο το παλιο,πρεπει να το κανω unistall το παλιο και μετα να κανω εγκατασταση το καινουριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Για ποιον λόγο θέλεις να κάνεις update του firware και ποιο ποντίκι έχεις..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATiTool Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ektora σιγουρα εχει οδηγιες η σελιδα η οποια θα κατεβασεις και θα κανεις upgrade το firmware στο mouse. κοιταξε το λιγο και θα βγαλεις ακρη,ειναι πολυ ευκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δε το εξηγησα σωστα,σορυ! Εχω περασμενο το firmware του naga(που δε το εχω εγω) και τωρα πρεπει να περασω το firmware του epic.Πρεπει να κανω απεγκατασταση το ενα firmware,για να προσθεσω το αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μηπως εννοείς τον driver του ποντικιου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 οχι,το firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Όχι δεν χρειάζεται να το σβήσεις το προηγούμενο (δεν νομίζω να μπορείς κιόλας) τρέχεις το καινούργιο και αυτο θα κάνει την αναβάθμιση απο πάνω. Edit : Θέλεις να κάνεις απλα αναβάθμιση σε καινούργιο firmware η να βάλεις firmware απο αλλο ποντίκι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Πρεπει να περασω τo firmware του καινουριου ποντικιου. Μαλλον δε θα εχει προβλημα και δε θα επιρεασει το ενα το αλλο.Θα δοκιμασω και βλεπουμε! Το naga που εχω περασει το firmware του,δε το εχω εγω,ετσι κι'αλλιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATiTool Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 εκτορα η φωτογραφια που εκανες post δεν ειναι το firmware...ειναι το προγραμματακι που θα χρειαστεις για να κανεις upgrade το firmware. περνα τους drivers πρωτα,δες την εκδοση του firmware που εχει ηδη το ποντικι,μπες στην σελιδα της Razer (εαν χρειαζετε upgrade το firmware) κατεβασε το τελευταιο firmware για το ποντικι που θες,και μετα ακολουθα της οδηγιες,ειναι πανευκολο εκτορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Γι'αυτο το προγραμματακι μιλαω.Το firmware γινεται μεσα στο ποντικι. Τελικα το περασα και ολα μια χαρα. Το ρυθμιζω και βαζω κανενα παιχνιδακι να το τεσταρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.