whatta Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, Μολις εκανα αναβάθμιση στο pc και είπα να κρατήσω την παλιά μου κάρτα Radeon 4650HD. Ο σκοπός είναι η σύνδεση του PC με με τον ενισχυτή (Yamaha Rx-V863)μεσω HDMI από την Radeon 4650HD και από εκεί στην HDTV (sonykdlz4500 46"). Το πρόβλημα μου είναι οτι με αυτή την συνδεσμολογία δεν εχω ούτε ήχο ούτε εικόνα στην TV και δεν ξέρω που να αρχίσω να ψάχνω το πρόβλημα..Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 καταρχήν σύνδεσε μόνο τον ενισχυτή και τον υπολογιστή.Άναψε τον ενισχυτή με κλειστή την τηλεόραση. Σου αναφέρουν τίποτα οι ΑΤΙ Catalyst drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whatta Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 καταρχήν σύνδεσε μόνο τον ενισχυτή και τον υπολογιστή.Άναψε τον ενισχυτή με κλειστή την τηλεόραση. Σου αναφέρουν τίποτα οι ΑΤΙ Catalyst drivers? Με κλειστή την τηλεόραση και σύνδεση ΑΤΙ με ενισχυτή δεν δείχνει να βρίσκει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 γιατι δεν βαζεις κατευθειαν την ατι στην τv και τν οπτικη ή spdif στο ενισχυτη ? καλυτερα ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Drakos_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 γιατι δεν βαζεις κατευθειαν την ατι στην τv και τν οπτικη ή spdif στο ενισχυτη ? καλυτερα ετσι Γιατί έτσι δεν θα έχει καλό ήχο. Θα έχει απλά στέρεο. Οι τηλεοράσεις δεν αποκωδικοποιούν τον ήχο. Γι'αυτό συνδέουμε το pc κατευθίαν πάνω σε ένα ενισχυτή. Αυτό που μπορεί να κάνει ο φίλος είναι να συνδέσει το pc με hdmi στην τηλεόραση και την κάρτα ήχου με coaxial ή optical στον ενισχυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Με κλειστή την τηλεόραση και σύνδεση ΑΤΙ με ενισχυτή δεν δείχνει να βρίσκει κάτι. Φίλε μου θα έπρεπε να δείχνει. Στις συσκευές του ati catalyst "φαίνεται" ο ενισχυτής? Εάν όχι έχεις ενεργοποιήσει την είσοδο hdmi του ενισχυτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whatta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες η ΑΤΙ δεν "βλέπει" κανέναν ενισχυτή. Η θύρα hdmi του ενισχυτή (in) είναι ανοιχτή μιας και την έχω δοκιμάσει με ps3 και δουλεύει κανονικά. Μπας και φταίει η κάρτα γραφικών?Μήπως να ψαχτώ με τα drivers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Γιατί έτσι δεν θα έχει καλό ήχο. Θα έχει απλά στέρεο. Οι τηλεοράσεις δεν αποκωδικοποιούν τον ήχο. Γι'αυτό συνδέουμε το pc κατευθίαν πάνω σε ένα ενισχυτή. Αυτό που μπορεί να κάνει ο φίλος είναι να συνδέσει το pc με hdmi στην τηλεόραση και την κάρτα ήχου με coaxial ή optical στον ενισχυτη. αυτο λεεω και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Συμφωνω _Drakos_ , artshadows , αυτο ειναι και το καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whatta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα. Το pc είναι συνδεδεμένο με dvi-d με το μονιτορ και μένει μια έξοδος hdmi της καρτας ati που πρέπει να πάει στον ενισχυτή. Το να βάλω απευθείας την κάρτα με hdmi στην τηλεόραση δεν παίζει λόγω μήκους καλωδίου hdmi. Και τα έχω "πάρει" γιατι κανονικά έπρεπε να δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whatta Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Τελικά χρησιμοποίησα άλλο hdmi in στον ενισχυτή και δουλεύουν όλα ήχος-εικόνα. Μαλλον πρέπει να ψάξω με τον ενισχυτή μου πως ξεκλειδώνω τα hdmi.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 σε κατι παρομοιο που θελω να κανω, θελω να χειριζομαι τον υπολογιστη εχοντας σαν οθονη την τηλεοραση, αλλα παραλληλα απο τον ενισχυτη να ακουω καποιο cd. πως θα γινει αυτο; συνδεοντας pc->hdmi->amp->hdmi->tv, βλεπω κανονικα τον υπολογιστη, αλλα γυριζοντας τον ενισχυτη στο cd χανω την εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 σε κατι παρομοιο που θελω να κανω, θελω να χειριζομαι τον υπολογιστη εχοντας σαν οθονη την τηλεοραση, αλλα παραλληλα απο τον ενισχυτη να ακουω καποιο cd. πως θα γινει αυτο; συνδεοντας pc->hdmi->amp->hdmi->tv, βλεπω κανονικα τον υπολογιστη, αλλα γυριζοντας τον ενισχυτη στο cd χανω την εικονα. Δεν μπορεί να γίνει αυτό που θέλεις!! Η TV θα δειχνει ή θα παιζει cd δεν μπορεί ο ενισχυτης να κανει και τα δύο παράλληλα!! Καλα θα ήταν αλλα δεν... Μία λύση είνια να συνδέεις το pc κατευθείαν στην τηλεόραση οταν θες να ακους cd παραλληλα... ή ακόμη πιο απλά να παίζεις το cd απο τον υπολογιστή σου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δεν μπορεί να γίνει αυτό που θέλεις!! Η TV θα δειχνει ή θα παιζει cd δεν μπορεί ο ενισχυτης να κανει και τα δύο παράλληλα!! Καλα θα ήταν αλλα δεν... Μία λύση είνια να συνδέεις το pc κατευθείαν στην τηλεόραση οταν θες να ακους cd παραλληλα... ή ακόμη πιο απλά να παίζεις το cd απο τον υπολογιστή σου!! ο ενισχυτης ειναι ο marantz sr6006, και η τηλεοραση η samsung D8000. αν εχω τον υπολογιστη μονιμως συνδεδεμενο με την τηλεοραση, θα μπορω να χρησιμοποιω τον υπολογιστη ακουγοντας παραλληλα κατι αλλο απο τον ενισχυτη, αλλα θα μπορω να δω και μια ταινια στον υπολογιστη ακουγοντας τη απο τον ενισχυτη. σωστα; ετσι χανω σε ποιοτητα ηχου, μιας και η συνδεση δε γινεται στον ενισχυτη αλλα στην τηλεοραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα