Προς το περιεχόμενο

Νέα πρωτοπορία ιστοσελίδας στην Ελλάδα.


mimis_aueb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους παιδιά , αν και είμαι newbie ακόμα στο forum θα ήθελα να σας παραθέσω μια προσωπική μου ιδέα μιας και είμαι και εγώ πληροφορικάριος όπως αρκετοί απο τους χρήστες αυτού του forum.

 

Η σελίδα που κατασκευάσαμε μαζί με 3 παιδιά ακόμα φίλους απο το Τμήμα Πληροφορικής της ΑΣΟΕΕ έχει ως σκοπό να περάσει την προβολή των νυχτερινών μαγαζιών και τις κρατήσεις για κάθε έναν απο εμάς σε ένα άλλο επίπεδο.

 

Η σελίδα λέγεται www.inthevip.gr και είναι ένας οδηγός νύχτας που κάνει τα παρακάτω 4 πραγματα :

 

1) Σε συνεργασία με τους μετόχους των μαγαζιών αυτών ως επί το πλείστον , αλλά και με τους promoters δίνουμε τη δυνατότητα στον επισκέπτη κάθε εβδομάδα να λαμβάνει μέρος σε κληρώσεις με δωρεάν φιάλες στα μεγαλύτερα event-parties της νυχτερινής Αθήνας. Ποιος άλλωστε δεν θα ήθελε να διασκεδάσει έστω για μία φορά τελείως δωρεάν;

 

2)Οδηγός νυχτερινής διασκέδασης : Στο κομμάτι αυτό της ιστοσελίδας συνεργαζόμαστε με τα γνωστότερα και μεγαλύτερης απήχησης massive clubs και τις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας.

Για κάθε εταιρικό προφίλ υπάρχει συγκεκριμένη σελίδα μέσω της οποίας προβάλλονται τα μαγαζιά αυτα με φωτογραφίες , ένα σύντομο κείμενο , τη διεύθυνση τους με τη συνοδεία ενός google map και τέλος ενός βίντεο.

 

3)Η πρωτοτυπία μας , έγκειται στο ότι κάτω από κάθε μαγαζί έχει κατασκευαστεί ένα social network το οποίο βοηθάει τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη νυχτερινή διασκέδαση ( maître και κάθε είδους promoters ) να έχουν ένα δικό τους προφίλ ώστε να εξασφαλίζουν το μέγιστο αριθμό κρατήσεων για το κάθε club ή πίστα ξεχωριστά , βοηθώντας τους ίδιους αλλά και περαιτέρω την προβολή του μαγαζιού αυτού. Το προφίλ του κάθε ανθρώπου που συνήθως είναι ηλικίας 18-26 , αποτελείται από κάποιες φωτογραφίες προσωπικές , μία σύντομη περιγραφή , το κινητό του τηλέφωνο για την επικοινωνία του με τους πελάτες με σκοπό τις κρατήσεις , τα events των μαγαζιών τα οποία δουλεύει και επιπλέον μία παραπομπή στο « facebook profile» του για την κοινωνική δικτύωση μεταξύ των πελατών και των promoters.

 

4)Ο τομέας weekly και special events δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη , να προγραμματίσει το χρόνο του και να επιλέξει ανάλογα με την ημερομηνία αν θέλει να παρευρεθεί σε κάποιο από τα προτεινόμενα events της ιστοσελίδας κάνοντας επιπλέον την αντίστοιχη κράτηση .

 

Είναι μία δουλειά που προετοιμάζαμε για περίπου 4 μήνες και πριν από 20 ημέρες βρέθηκε στον ιστό!

Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας να διαβάσετε όλο αυτό το κείμενο!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...