Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Αν είναι έτσι ρε παιδιά, γιατί δεν παίρνετε σουπερμαντολίνη που είναι και δωρεάν; δεν είναι δωρεάν, οι ασπιρίνες κοστίζουν
gatokoritso Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 δεν είναι δωρεάν, οι ασπιρίνες κοστίζουν αμα θες να γινεις βουτσας ειναι μικρο το τιμημα.
slygeo87 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 ... Ντοκτορ να σε ρωτήσω εσύ που ξέρεις τα πολλά, Η συνταγογράφηση των placebo πώς γίνεται; Π.χ. γράφει ο γιατρός "συγκεκριμένο" φάρμακο και ο φαρμακοποιός "πιάνει το μήνυμα"; =ρ
spacefart Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ντοκτορ να σε ρωτήσω εσύ που ξέρεις τα πολλά, Η συνταγογράφηση των placebo πώς γίνεται; Π.χ. γράφει ο γιατρός "συγκεκριμένο" φάρμακο και ο φαρμακοποιός "πιάνει το μήνυμα"; =ρ νομιζω οτι υπαρχουν στην αγορα σκευασματα Placebo
slygeo87 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ναι υπάρχουν. Απ' όσο γνωρίζω υπάρχει το Χ φάρμακο σε κανονικό και το ίδιο φάρμακο σε placebo. Ισχύει αυτό; Δεν απαντάς φίλε μου.
spacefart Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 μα δεν ρωτησες εξαρχης εμενα, εγω απλα ειπα τι γνωριζω
FilipposMD Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Απ'όσο ξέρω, δεν υπάρχουν στα φαρμακεία placebo και γενικά δεν συνταγογραφείται placebo από γιατρό. Θεωρείται δεοντολογικά απαράδεκτο. Η μόνη περίπτωση να δώσεις placebo είναι στο πλαίσιο έρευνας, όπου ο ασθενής υπογράφει ότι θέλει να συμμετάσχει στην έρευνα, όπου μπορεί να πάρει είτε το νέο φάρμακο είτε το placebo. Αυτό που γίνεται καμιά φορά είναι ότι ο γιατρός γράφει ένα φάρμακο που γενικά δεν θεωρείται αποτελεσματικό (πχ θερμαντικές αλοιφές για τους μυϊκούς πόνους), βασιζόμενος στο φαινόμενο placebo. Να σου δώσει όμως σουπερμαντολίνη δεν παίζει. Μόνη εξαίρεση, που γνωρίζω εγώ, είναι σε νοσοκομείο, όπου υπάρχει πχ ψυχιατρικός ασθενής που πονάει και του κάνουν καμιά φορά ένεση με νερό και του περνάει.
NIKOS69AAAA Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Όλα έχουν την αξία που ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ θέλει ή πιστεύει πως έχουν http://youtu.be/KFm_Wi12gQg
ssof Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Το παρακάτω video τα εξηγεί όλα http://www.youtube.com/watch?v=B9_6St8XDms
pgpmx5 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Έκανα και εγώ παιδιά μια δοκιμή με το συγκεκριμένο αντικείμενο και το τι παίζεται στο μυαλό του κάθε ανθρώπου το όλο σκηνικό ξεκίνησε με την ανιψια μου που θέλει ένα τέτοιο βραχιολάκι που φοράνε οι φίλες της. η γιαγιά που ρώτησε στο φαρμακείο τις είπανε ότι κάνει πολύ καλή δουλειά και τις είπανε να κάνει ένα test να στάθη στο ένα πόδι με τα χερια τεντωμένα (το να σταθεί στο ένα πόδι της είναι αδύνατον απότι λέει συνεχεια πέφτει) και στο ένα χέρι της κρατούσε το βραχιολάκι, το αποτέλεσμα ήτανε θετικό στεκότανε μια χαρά και αποφάσισε να πάρει και αυτή ένα από βδομάδα Της λέω θα το ψάξω και θα σου πω. Μετά από λίγο της λέω για δοκίμασε να σταθείς στο ένα πόδι προσπάθησε 4 -5 φορες και έπεφτε μια την μια, ωραία της λέω για δοκίμασε να κρατάς αυτή την μπαταρία στο ένα χέρι για να περνάει το ρεύμα από μέσα σου, με την πρώτη προσπάθεια στεκότανε κανονικά στο ένα πόδι και με άνεση, φυσικά με πιάσανε τα γέλια γιατί η μπαταρία ήτανε άδεια μια 1.2 ΑΑ Ni-MH όταν της το είπα μετά ότι το έβγαλα από το μυαλό μου και η μπαταρία ήτανε άδεια δεν μπορούσε να ξανά σταθεί. οποτε τα συμπεράσματα είναι όλα δικάσας. Νομίζω ότι βρήκα δικό μου προϊόν δακτυλίδι μπαταρίας, άντε μήπως μας βγάλω και από την κρίση
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Απο που μπορουμε να το αγορασουμε.Δεν πιστευω οτι κανει τιποτα,αλλα δοκιμσα σημερα ενα ενος φιλου μου,και μαρεσε αρκετα[μου πηγαινε αρκετα θα ελεγα ] Που το πουλανε το αυθεντικο πιο φθηνα[και απο εξωτερικο δεν εχω προβλημα.]
greekparot Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Απο Ελλάδα πανε σε φαρμακείο, απο εξωτερικό χτυπα στο eBay. Υπάρχει κ´ το irenew. Όλα την ίδια δουλεια κάνουν!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Απο Ελλάδα πανε σε φαρμακείο, απο εξωτερικό χτυπα στο eBay. Υπάρχει κ´ το irenew. Όλα την ίδια δουλεια κάνουν! Δνε με ενδιαφερει η δουλεια,απλα να ειναι καλη κατασκευη σαν βραχιολη για το χερι.Στο ebay τα πουλανε 3 δολλαρια ,οποτε μαλλον ειναι κινεζικα.
DhZou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αν είναι έτσι ρε παιδιά, γιατί δεν παίρνετε σουπερμαντολίνη που είναι και δωρεάν; Γιατί όπως είπε και κάποιος άλλος δεν είναι δωρεάν, και επίσης η ασπιρίνη έχει παρενέργειες ενώ υπάρχουν και άνθρωποι με αλλεργία στην ασπιρίνη. Θέλω να καταλήξω στο ότι ναι μπορεί να μην είναι τίποτα παραπάνω από ένα λαστιχένιο βραχιολάκι, αλλά δεν βλάπτει κι όλας. Όπότε αν δεν το χρησοπληρώσετε και σας αρέσει πάρτε το...
FilipposMD Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Θέλω να καταλήξω στο ότι ναι μπορεί να μην είναι τίποτα παραπάνω από ένα λαστιχένιο βραχιολάκι, αλλά δεν βλάπτει κι όλας. Όπότε αν δεν το χρησοπληρώσετε και σας αρέσει πάρτε το... Δεν βλάπτει άμεσα την υγεία, όντως. Η επικράτηση όμως μαγικών βραχιολιων, αστρολόγων, μέντιουμ, ομοιοπαθητικών φαρμάκων χωρίς δραστική ουσία, προλήψεων, δεισιδαιμονιών και χίλιων δυο άλλων αντιεπιστημονικών θεωριών και πρακτικών είναι πολύ επιβλαβής για την κοινωνία, για πολλούς και διάφορους λόγους. Το θέμα δεν είναι τα 10 ή 20 ευρώ που θα δώσει κάποιος για μια βλακεία, αν και μου τη δίνει ότι κάποιος γίνεται εκατομμυριούχος από αυτή τη βλακεία. Είναι κάτι ευρύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα