santana99 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Τζάπα τον δίνεις....Μόνο 100 ευρώ; Τζάπα μαστούρα δηλαδή Δεν το ήξερα πάντως οτι έχουν και οι ναργιλέδες φλάντζες....Μόνο για τα αμάξια ήξερα... Αυτό είναι που λέει "Σου έκαψε φλάντζα ο ναργιλές" χαχαχα καλο!! :-D
ssof Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Τα καθρεφτάκια στους ινδιάνους συνεχίζοντε με το nanoγιλέκο.
val007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 http://www.e-matrix.gr/y-a/personal-health/power-balance-m-m Αυθεντικο?
The_Judas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Είχα πετύχει σκηνικό με γιατρό που το προωθούσε και έκανε επίδειξη σε μια κοπελιά! Εν τω μεταξύ εγώ που τους κοιτούσα δεν είδα καμία διαφορά. Αυτοί που συμμετείχαν στην επίδειξη ήταν πεπεισμένοι ότι έκανε δουλειά Τέτοια προϊόντα θα έπρεπε να απαγορεύονται.Ας το πουλάνε ως διακοσμητικό, όχι ως μαγικό βραχιόλι που προσφέρει ευεξία.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Κι αλλοι γινονται πρωθυπουργοι επειδη το πιστεψαν νταξ, αυτό το πίστεψαν πολλοί αλλά για λίγο
McDuck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 ακουω κατι 40αρια ευρω που δεινουν για να παρουν τα παρακατω...(μαλιστα τους πειθουν 1Φωτογραφία=1000 Λέξεις
Aplostra Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 παιδιά είπα κι εγω να παρω ενα,για καλύτερη απόδοση. Το ξεκίνησα απο το αυτοκίνητο και οταν είδα οτι το όχημα πέταγε,εβαλα και σ'εμενα,τι βραχιολακια και χαζομάρες...Εδω ειναι η λυση!!! Επίσης λύνει το πρόβλημα των αερίων(φασολάδα κλπ)γιατι κάνει τέλεια καύση!! επίσης,σκέφτηκα να παρω και για το σπίτι!! Λεω να βαλω αυτο: Να ολοκληρώσω λέγοντας,οτι οαν παω για καφέ,βάζω πάντα την τρεζ σικ φορμιτσα μου(καθότι ειμαι αθλητικός τύπος) και...Πεταωωωωωω http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CxZOkLXJY5U
Orgasmic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ολες αυτες ειναι ψιλοαπατεωνιτσες μπροστα στην μεγαλυτερη και μακροβιοτερη απατη αυτου του ειδους:τα ζωδια.
QQTilt Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Λοιπόν, το πήρε ο πατέρας μου, και τώρα το φοραω εγώ. Αυτό είναι για αθλητές και όχι για εμάς που λιωνουμε στο κινητο και τον υπολογιστή! Ο Μέσσι αν δεν το φορέσει δε σταυρώνει ντρίπλα έχω ακούσει.. 1Φωτογραφία=1000 Λέξεις αχαχαχαχαχ πραγματικά, ο τύπος όχι για πρωθυπουργος δεν κάνει, αλλά για τίποτα απολύτως.
Aplostra Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ο Μέσσι αν δεν το φορέσει δε σταυρώνει ντρίπλα έχω ακούσει.. αχαχαχαχαχ πραγματικά, ο τύπος όχι για πρωθυπουργος δεν κάνει, αλλά για τίποτα απολύτως. Ουτε για το τίποτα δεν κάνει. αποτελεί σφάλμα της εξέλιξης.
ssof Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ολες αυτες ειναι ψιλοαπατεωνιτσες μπροστα στην μεγαλυτερη και μακροβιοτερη απατη αυτου του ειδους:τα ζωδια. Το λυπηρό είναι ότι στον 21 αιώνα βρίσκουν κοινό και τα κάνουν , και δυστυχώς ευρύ κοινό.
Toufas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Γιατι να μην σε κανει στειρο αυτο το βραχιολακι να καθαρισει λιγο το dna pool?
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον το πήρε ενας φίλος και γενικά σαν άτομο είμαι αρκετά επιφυλακτικός με κατι τέτοια, κάναμε ενα τεστάκι http://www.youtube.com/watch?v=KFm-7sSClCE&feature=player_embedded και έμεινα μα..ας με το αποτέλεσμα...
vic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 κάναμε ενα τεστάκι και έμεινα μα..ας με το αποτέλεσμα... Περίεργα πράματα. PowerBalance Admits Their Wristbands Are a Scam In our advertising we stated that Power Balance wristbands improved your strength, balance and flexibility. We admit that there is no credible scientific evidence that supports our claims and therefore we engaged in misleading conduct in breach of s52 of the Trade Practices Act 1974. If you feel you have been misled by our promotions, we wish to unreservedly apologise and offer a full refund.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 To είδα, επίσης διάβασα και αυτό https://www.acefitness.org/certifiednews/images/article/pdfs/ACEPowerBalanceStudy.pdf αλλά ακόμα και ως placebo έχει εντυπωσιακα αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα