Προς το περιεχόμενο

bios balanced - power balance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τζάπα τον δίνεις....Μόνο 100 ευρώ; Τζάπα μαστούρα δηλαδή :lol:

Δεν το ήξερα πάντως οτι έχουν και οι ναργιλέδες φλάντζες....Μόνο για τα αμάξια ήξερα...

Αυτό είναι που λέει "Σου έκαψε φλάντζα ο ναργιλές" :lol:

χαχαχα καλο!! :-D :-D

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα πετύχει σκηνικό με γιατρό που το προωθούσε και έκανε επίδειξη σε μια κοπελιά!

Εν τω μεταξύ εγώ που τους κοιτούσα δεν είδα καμία διαφορά. Αυτοί που συμμετείχαν στην επίδειξη ήταν πεπεισμένοι ότι έκανε δουλειά :-(

Τέτοια προϊόντα θα έπρεπε να απαγορεύονται.Ας το πουλάνε ως διακοσμητικό, όχι ως μαγικό βραχιόλι που προσφέρει ευεξία.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ακουω κατι 40αρια ευρω που δεινουν για να παρουν τα παρακατω...(μαλιστα τους πειθουν

papandreou_bracelet.jpg

1Φωτογραφία=1000 Λέξεις :P

Δημοσ.

παιδιά είπα κι εγω να παρω ενα,για καλύτερη απόδοση.

Το ξεκίνησα απο το αυτοκίνητο και οταν είδα οτι το όχημα πέταγε,εβαλα και σ'εμενα,τι βραχιολακια και χαζομάρες...Εδω ειναι η λυση!!!

6201039314000000_1f.jpg

Επίσης λύνει το πρόβλημα των αερίων(φασολάδα κλπ)γιατι κάνει τέλεια καύση!!

επίσης,σκέφτηκα να παρω και για το σπίτι!!

Λεω να βαλω αυτο:

cern-magnet.jpg

Να ολοκληρώσω λέγοντας,οτι οαν παω για καφέ,βάζω πάντα την τρεζ σικ φορμιτσα μου(καθότι ειμαι αθλητικός τύπος) και...Πεταωωωωωω

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CxZOkLXJY5U

Δημοσ.

Ολες αυτες ειναι ψιλοαπατεωνιτσες μπροστα στην μεγαλυτερη και μακροβιοτερη απατη αυτου του ειδους:τα ζωδια.

Δημοσ.

Λοιπόν, το πήρε ο πατέρας μου, και τώρα το φοραω εγώ. Αυτό είναι για αθλητές και όχι για εμάς που λιωνουμε στο κινητο και τον υπολογιστή!

iphone.png

Ο Μέσσι αν δεν το φορέσει δε σταυρώνει ντρίπλα έχω ακούσει..

1Φωτογραφία=1000 Λέξεις :P

αχαχαχαχαχ πραγματικά, ο τύπος όχι για πρωθυπουργος δεν κάνει, αλλά για τίποτα απολύτως.

Δημοσ.

Ο Μέσσι αν δεν το φορέσει δε σταυρώνει ντρίπλα έχω ακούσει..

αχαχαχαχαχ πραγματικά, ο τύπος όχι για πρωθυπουργος δεν κάνει, αλλά για τίποτα απολύτως.

Ουτε για το τίποτα δεν κάνει.

αποτελεί σφάλμα της εξέλιξης.

Δημοσ.

Ολες αυτες ειναι ψιλοαπατεωνιτσες μπροστα στην μεγαλυτερη και μακροβιοτερη απατη αυτου του ειδους:τα ζωδια.

Το λυπηρό είναι ότι στον 21 αιώνα βρίσκουν κοινό και τα κάνουν , και δυστυχώς ευρύ κοινό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
κάναμε ενα τεστάκι και έμεινα μα..ας με το αποτέλεσμα...

Περίεργα πράματα. :rolleyes:

PowerBalance Admits Their Wristbands Are a Scam

In our advertising we stated that Power Balance wristbands improved your strength, balance and flexibility.

We admit that there is no credible scientific evidence that supports our claims and therefore we engaged in misleading conduct in breach of s52 of the Trade Practices Act 1974.

If you feel you have been misled by our promotions, we wish to unreservedly apologise and offer a full refund.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...