jason_rethymno Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.zennioptical.com Αρχίζω .πρώτα διαλέγω ενα ζευγάρι γυαλιά,μετά πατάω "order" μετά μου βγάζει ενα παράθυρο "Your prescription" και ρωτάω: Πού έχω την επιλογή για να διαλέξω αστιγματισμό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xania4ever Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μήπως πρέπει να την ανεβάσεις ή έχεις απενεργοποιήσει τα popups?Δεν έχω παραγγείλει από το κατάστημα υποθέσεις κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Τί εννοείς να την ανεβάσω?Να ανεβάσω screenshot απο το site ,στο insomnia εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ξέρει κάποιος άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Έχεις 3 επιλογές...single vision, bifocal (διπλοεστιακός το μεταφράζω...τι είναι αυτό; ) και progressive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ναι για αστιγματισμό όμως ποιο αντιστοιχεί? Αστιγματισμός στα αγγλικά είναι astigmatism,δεν είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Πφ, δε ξέρω ποια από τις 3 μπορεί να είναι. Ας μας πει κάποιος σε ποια από τις 3 λεξεις αντιστοιχεί ο αστιγματισμός. Ευχαριστούμε. Next. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Βρήκα οτι το Cyl and Axis boxes είναι για τον (αστιγματισμό)astigmatism corrections Αλλα έχω συνχρόνως και υπερμετρωπία οπότε αν ξέρει κανείς άλλος για την υπερμετρωπία να μας πει.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.