Προς το περιεχόμενο

Κοστολόγηση μεταχειρισμένων προϊόντων

kanesaxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως εμένα ένα τέτοιο setup για δεύτερο δεν θα με χάλαγε καθόλου. Άλλωστε πρόσφατα έχτισα το 2ο pc σε s775 με used κομμάτια cpu/mobo/ram/cooler (τα υπόλοιπα καινούργια) αν και έψαχνα για Q9X50 αλλά εις μάτην.

Ενδεικτικά μου στοίχισε 70€+50€+50€+40€ με την ώς ανωτέρω σειρά, σύνολο δλδ περί τα 210€ (βέβαια τα πάντα εντός εγγύησης με απόδειξη αγοράς).

Πιστεύω ότι το παρόν setup σου μία που θα αναρτηθεί και μία που θα φύγει asap στα 250€, αν έχεις υπομονή και φυσικά απόδειξεις/ εγγυήσεις μπορείς και παραπάνω .... ;)

Δημοσ.

Πάντως εμένα ένα τέτοιο setup για δεύτερο δεν θα με χάλαγε καθόλου. Άλλωστε πρόσφατα έχτισα το 2ο pc σε s775 με used κομμάτια cpu/mobo/ram/cooler (τα υπόλοιπα καινούργια) αν και έψαχνα για Q9X50 αλλά εις μάτην.

Ενδεικτικά μου στοίχισε 70€+50€+50€+40€ με την ώς ανωτέρω σειρά, σύνολο δλδ περί τα 210€ (βέβαια τα πάντα εντός εγγύησης με απόδειξη αγοράς).

Πιστεύω ότι το παρόν setup σου μία που θα αναρτηθεί και μία που θα φύγει asap στα 250€, αν έχεις υπομονή και φυσικά απόδειξεις/ εγγυήσεις μπορείς και παραπάνω .... ;)

Γιατί δεν τσιμπάς τον Q9x50.

Ο Ε8500 έκλεισε μήνα πάει πάλιωσε. :P :P :P

Στα 110 είναι πολύ καλή τιμή. Εγώ μόνο φιλικά αν ήταν κανά παιδί απο το forum θα έδινα στα 110.

Την 775 πoιος καψερός θα την πάρει lol στα 50.

Μόνο αν σου έκατσε η στραβή να σου καεί το motherboard...

Όχι πως εχουν θέμα ταχύτητας αλλά τόσες που εχω και τόσα χρόνια που το εχουμε φάει στη μάπα δεν φορτώνομαι και άλλη που να με πληρώνουν.

Σαν τη φάση με τα xp ενα πράγμα...

Κανά am3 ισως ναί, αλλά πάλι 775 pfff. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι αλλά η P5Q deluxe δεν είναι όποια και όποια στο s775. Μακάρι να είχα αυτή έναντι της δύστροπης με τις μνήμες P5Q Pro turbo που έχω τώρα αν και είναι νεότερη στην κυκλοφορία.

Η deluxe είναι μακράν η καλύτερη της σειράς P5Q και μια απο τις κορυφαίες στο P45 ever.

Γενικά τα κομμάτια του kanesaxo είναι 1+1 στην πλατφόρμα s775. Μέχρι και ο συνδυασμός Q9XXX + P45 είναι ιδανικός για overclocking το ίδιο και οι μνήμες.

Επιμένω ότι τα 250€ είναι καλή τιμή για ολόκληρο το πακέτο. Επίσης όποιος μου βρεί Q9550 στα 110€ ας μου στείλει pm να του χαρίσω τον E8400. :mrgreen:

Aν ο φίλος τα πούλαγε κανα μήνα πρίν θα τα χτύπαγα έστω και ας τα κρατούσα για λίγο. :mrgreen:

Δημοσ.

Aπ'οτι βλέπω παίδες στα 250 συμφωνούμε όλοι.Κι εγώ κακά τα ψέμματα εκεί υπολόγιζα,αντε και λίγο παραπάνω,αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες...

Οπως ειπώθηκε είναι "παλιά" αν και αξιόμαχα.

Το θέμα είναι πως για sandy θέλω στα χαλαρά ένα 500ρικο δηλαδή άλλα 250.Σίγουρα όσο περιμένω θα χάνουν αξία,αν και θεωρώ πως αυτός ο συνδυασμός έχει βγάλει τα χρήματα που κόστισε με τα παραπάνω, για όλους τους χρήστες που τυγχάνει να τους έχουν.

Δημοσ.

Aπ'οτι βλέπω παίδες στα 250 συμφωνούμε όλοι.Κι εγώ κακά τα ψέμματα εκεί υπολόγιζα,αντε και λίγο παραπάνω,αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες...

Οπως ειπώθηκε είναι "παλιά" αν και αξιόμαχα.

Το θέμα είναι πως για sandy θέλω στα χαλαρά ένα 500ρικο δηλαδή άλλα 250.Σίγουρα όσο περιμένω θα χάνουν αξία,αν και θεωρώ πως αυτός ο συνδυασμός έχει βγάλει τα χρήματα που κόστισε με τα παραπάνω, για όλους τους χρήστες που τυγχάνει να τους έχουν.

Μη ξυλωθείς σε mobo και σε μνήμες και μια χαρά θα σου ρθει.

Είναι περισσότερο θέμα κομματιού το που θα φτάσεις παρά mobo αφού το mobo θα παίζει μαμά και θα ανεβαίνεις μόνο με το multi.

Σε μνήμες τώρα, άποψη μου μη σκάσεις τρελά λεφτά.

Με όσα παιδιά μιλούσα που τα σκάσαμε για 1600 και 2χίλιαρες και καλά καλές... το μετανιώσαμε πικρά αφού τις περισσότερες φορές λόγο περιορισμών τρέχαμε τις μνήμες χαμηλώτερα για να πετύχουμε τα ρολόγια που θέλαμε.

Βέβαια θα μου πείς στους sandy το fsb bckl είναι σταθερό και παίζεις μόνο με το multi αλλά και πάλι άντε να βρείς 2χίλιαρες με 1,5v.

Τη megahalems κράτα την.

Πάρε mobo καμιά asrockia που παίρνει και 775 ψύκτρες.

Και αν δε δουλέψει ή αν σε ενοχλεί ότι θα κάθετε κάπως στραβά όπως βλέπεις 5476646177_6ac2ffac04_z.jpg πάρε της κανένα backplate για 1155-1156.

Δημοσ.

@yiannis_1 έλεγα για τα εξής:

2500Κ , μητρική, μνήμες

Για το θέμα μητρικής τώρα,έχω ένα κόμπλεξ με μητρικές της σειράς.Επειδή ο Η/Υ χρησιμοποιείται και για τη δουλειά, δε θα λυπηθώ 40-50ε παραπάνω.

Για το θέμα o/c πάλι,ασχολούμαι πολύ ερασιτεχνικά κι όταν με πιάνει όρεξη.Δηλαδή ουτε καν έχω profiles φτιαγμένα, και τοn Q μου,στοκ.

Δημοσ.

@yiannis_1,

την έχω στραβώσει ακόμα πιο πολύ :Ρ

@kanesaxo,

πλέον δεν υπάρχουν μητρικές της σειράς, τουλάχιστον όχι όπως ίσχυε την εποχή του s775.

Υπάρχουν δηλαδή πολύ καλές και φθηνές λύσεις, δε χρειάζεται να πας σε "Deluxe" μοντέλα.

Δημοσ.

@yiannis_1 έλεγα για τα εξής:

2500Κ , μητρική, μνήμες

Εγω θα έπαιρνα αυτά.

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=69d5f233-156f-431f-8e08-f8e1df219cf5

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22384&cat=3&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23578&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

Και δε νομίζω ότι χάνεις τπτ ουσίας.

Με την extreme 4 της asrock θα την καταβρείς.

Στο 1156 ερχόταν με lotes σόκετ και όχι με foxcon που έλιωνε... και γενικά ηταν ποιοτικότατη και πλούσια απο συνοδευτικά και extras. Εχει κουμπάκια on - of - reset μέσα - φωτιζόμενο clear cmos πίσω στο backplate και διαγνωστικά code leds κάτω, κοντά στις sata.

3πλό sli, μπόλικες sata και usb.

Καλή ψύξη, το συνηθισμένο layout στις τροφοδοσίες συν ενα extra 4pin καλώδιο ρεύματος του psu που πηγαίνει κοντά στο socket μάλλον για καλύτερη τροφοδοσία του και stability σε oc.

Γενικά οπλισμένη σαν αστακός.

Δες αν είναι η b3 rev και προχώρα.

Απο μνήμες η kingston μου αρέσει σαν εταιρεία. Καλή χωρίς φανφάρες φρουφρού και αρώματα...

Φασούλι το φασούλι πέφτεις 70-80ευρό...

Αν φύγουν 250 τα υπάρχοντα θα σου πάει κανά 200άρι το switch σε i5 sb.

Στην τελική δώσε τα παραπάνω που γλύτωσες να πάρεις i7 2600 ή καμιά corsair hydro H50 ή και τα δύο να γουστάρεις.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17525&cat=7

Παρεπιπτόντος ωραία τιμή για υδρόψυξη!!!

@yiannis_1,

την έχω στραβώσει ακόμα πιο πολύ :Ρ

Δεν εχει στραβώσει.

Εχει μπεί στις 2ες τρύπες της asrock που είναι για συμβατότητα με lga 775. :-D

Δημοσ.

[offtopic]

Άσχετο αλλά έχω και γω μια Big Typhoon μάλιστα την VX που ερχόταν αποκλειστικά με redention kit για s775 με push-pins και με ρυθμιστή στροφών. Βέβαια ο ρυθμιστής έχει παραδώσει. Το κακό είναι ότι το άτιμο redention kit δεν κρατάει σταθερά την ψύκτρα η οποία παίζει λίγο δεξια-αριστερά αν την ζορίσεις. Σκέφτομαι αν την ξαναχρησιμοποιήσω να κολλήσω το redention kit με αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως στην ψύκτρα. Πώς σου φαίνεται σαν ιδέα John? :rolleyes:

[/offtopic]

Δημοσ.

[offtopic]

Άσχετο αλλά έχω και γω μια Big Typhoon μάλιστα την VX που ερχόταν αποκλειστικά με redention kit για s775 με push-pins και με ρυθμιστή στροφών. Βέβαια ο ρυθμιστής έχει παραδώσει. Το κακό είναι ότι το άτιμο redention kit δεν κρατάει σταθερά την ψύκτρα η οποία παίζει λίγο δεξια-αριστερά αν την ζορίσεις. Σκέφτομαι αν την ξαναχρησιμοποιήσω να κολλήσω το redention kit με αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως στην ψύκτρα. Πώς σου φαίνεται σαν ιδέα John? :rolleyes:

[/offtopic]

Τι εννοείς. Το H που κάνει απο πίσω απο την μητρική???

Σε μένα ερχόταν με backplate και είχε το H που εμπαινε πίσω το οποίο ερχόταν με ενα αυτοκόλητο και μαξιλαράκι μόνωση για καλύτερη στήριξη αλλά ποτέ δεν το ξεκόλλησα.

Αυτό το H με την μόνωση έδενε με 4 ψηλές βίδες που παιρνούσαν απο τις τρύπες του lga 755 και με τέσσερα χρυσαφιά παξιμαδάκια σφίγγει στην πίσω μεριά του mobo.

Μετά βάζεις τη cpu ακουμπάς πάνω της την ψύκτρα με το 2ο Η (που ασφαλίζει την ψύκτρα) να περνά απο τις βίδες που στέκονται σε όρθια θέση και την σφίγγεις με 4 στρογγυλές ασημί παξιμαδόβιδες.

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/6190-thermaltake-big-typhoon-cpu-cooler-review-6.html

Μάλλον θα αλλάξανε το μηχανισμό στην VX.

Γιατί να την ξαναβάλεις? Aφού εχεις καλύτερες ψύκτρες. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...