Προς το περιεχόμενο

Απορία -Ερώτηση για πρόσβαση στο internet από smartphone

aerobolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα ένα smartphone και συγκεκριμένα το joy848 της Vodafone. Τeλευταία ενημερώθηκα για ένα πακέτο της Cosmote για mobile internet 500MB με 5 ευρώ. Θέλησα να το ενεργοποιήσω και έτσι έγινε. Αλλά όμως ενώ μου λέει ότι ενεργοποιήθηκε η υπυρεσία δεν μπορεί να μου στείλει τις ρυθμίσεις internet wap...Και φυσικά δεν μπαίνει στο internet

Καμια ιδέα για το τί συμβαίνει..; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα Android οι ρυθμίσεις δεν στέλνονται, αλλά καταχωρούνται χειροκίνητα.

Επομένως, αν τα καταφέρεις, μάθε ποιό APN έχεις στην γραμμή σου για web(internet) και θα σου πούμε εμείς που το καταχωρείς.

Εδώ τα APN :) Της Κοσμοτέ δουλέυει κανονικά, υποθέτω και τα υπόλοιπα. Αν δεν βγάλεις με το μενού ρυθμίσεων της συσκευής, εδώ είμαστε όπως είπε κι ο nikoskon.

Καλησπέρα και ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις. Πήγα ρυθμίσεις, μετά Ρυθμίσεις ασύρματου δικτύου και μετά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας όπου από κάτω λέει, ορισμός επιλογών για περιαγωγή, δίκτυα και APN. Μετά τί κάνουμε..;

Είμαι άσχετος και όπως καταλάβατε η βοήθειά σας μου είναι απαραίτητη... :)

Πρέπει να προσθέσεις χειροκίνητα ένα APN. Εκεί που είσαι, πάτα το APN, και μετά όποιο από τα δύο αριστερά κουμπιά σου ανοίγει επιλογές. Πρέπει κάπου να σου δίνει την επιλογή "νέο APN". Μετά περνάς ένα-ένα τα στοιχεία από τη σελίδα που σου έδωσα.

Ναι πήγα έβαλα μόνο αυτά που είχε το λίνκ, έδινε και άλλα να ρυθμίσω αλλά το άφησα έτσι... Τώρα μου έβγαλε ένα εικονίδιο 3G αλλά πατάω insomnia.gr και μου λέει αμέσως ότι δεν μπορεί να βρεί την σελίδα... :(

Εκτός από το να δημιουργήσεις το APN πρέπει και να το επιλέξεις ως ενεργό (τουλάχιστον έτσι είναι στο Galaxy που έχω). Βεβειώσου ότι τα πληκτρολόγησες και σωστά, επίσης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...