Προς το περιεχόμενο

με ποσα watt τροφοδοτικο βολευομαι???

az1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το συστημα της υπογραφης μου και οπως μπορει να διαβασατε και καποιοι σε αλλο θεμα που εγραψα καηκε το τροφοδοτικο.ποσα watt τροφοδοτικο ειναι απαραιτητο για να λειτουργησει ο υπολογιστης μου απροβληματιστα???ευχαριστω προκαταβολικα!!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και με 550W βολευεσαι, αλλα θα προτεινα τουλαχιστο 650W για αντοχη και για μελλοντικη χρηση.

Ε: Τι κοινο εχουν τα τροφοδοτικα με τα γεννητικα οργανα των ανδρων?

Α: Με τα χρονια πεφτουν

:D :lol:

Θα μου πεις (το ιδιο λεω και στο εαυτο μου), μετα απο χρονια δε θα μου σηκωνεται, οποτε τι με νοιαζει για το τροφοδοτικο. :-D

Δημοσ.

Αφού έγινε η στραβή και σου κάηκε καλύτερα να πάρεις ενα 650watt όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω να το εχεις και για μελλοντική χρήση.

Δημοσ.

χμ αν αργοτερα θες να βαλεις SLI ή crossfire δεν φτανει 650W.

και εξαρταται απο την μαρκα του καθε τροφοδοτικου παντα.

Παντως σου προτινο 3 πιθανες μαρκες imo ισαξιες : corsair ,thermaltake , coolmaster

Συγκεκριμενα εγω εχω 1000W της thermaltake αλλα εχω crossfire και 4 σκληρους.

Δημοσ.

Με ένα ποιοτικό 550W τροφοδοτικό σηκώνεις άνετα μια 6950 χωρείς προβλήματα .Όποτε με ένα 650W θα είσαι καλυμμένος και για SLI ή crossfire.

χμ αν αργοτερα θες να βαλεις SLI ή crossfire δεν φτανει 650W.

και εξαρταται απο την μαρκα του καθε τροφοδοτικου παντα.

Παντως σου προτινο 3 πιθανες μαρκες imo ισαξιες : corsair ,thermaltake , coolmaster

Συγκεκριμενα εγω εχω 1000W της thermaltake αλλα εχω crossfire και 4 σκληρους.

Καλά εσύ το παράκανες :P ακόμη και με ένα 550W έκανες την δουλεία σου

• Moderators
Δημοσ.

μιλας για την σειρα 6χχχ στην σειρα 5χχχ προσπαθησε το αυτο με 650W psu.

Φιλε μου δεν μας ενδιαφερει τι εχεις εσυ, να λυσουμε το προβλημα του topic starter θελουμε.

Στο θεμα τωρα, ακομα και αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549204 ειναι πολυ αξιοπιστο και θα σε υπερκαλυψει ακομα και σε overclocking.

ΜΗΝ παρεις μαρκα μ εκαψες, οπως Deer, Trust, LC Power, Q- Tek, Lamtech, Premier κτλ.

Παρε κατι αξιοπιστο, που να μπορει να δωσει τα watt που θελεις.

Μεγαλυτερο χρειαζεσαι μονο αν σκεφτεις να βαλεις 2 καρτες γραφικων στο σχετικα κοντινο μελλον.

Δημοσ.

Καλά εσύ το παράκανες :P ακόμη και με ένα 550W έκανες την δουλεία σου

Βασικα ειχα πεταξει παρα πολλα πραγματα πανω στο συστημα μου κ το 800αρι που ειχα δεν εφτανε.

οποτε καρφωσα το 1000αρι κ εχω καβατζα για τα επομενα pc μου.

Δημοσ.

Βασικα ειχα πεταξει παρα πολλα πραγματα πανω στο συστημα μου κ το 800αρι που ειχα δεν εφτανε.

οποτε καρφωσα το 1000αρι κ εχω καβατζα για τα επομενα pc μου.

στο 1000άρη καρφώνεις 4 κάρτες γραφικών όχι 2.....

εγώ με 600άρι σκέφτομαι να πάω σε crossfire πλάκα με κάνεις ????

Δημοσ.

με τον 800άρι????? άμα είναι κανένα DEER σίγουρα θα το έκανε αλλα όχι και με ποιοτικό τροφοδοτικό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...