Προς το περιεχόμενο

με ποσα watt τροφοδοτικο βολευομαι???

az1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμμεσες απαντησεις σας,το τροφοδοτικο που καηκε ηταν αγορασμενο απο e-shop και ειχε ακομα εγγυηση οποτε θα μου πιστωσουν λογικα το ποσο που το ειχα παρει[105 ευρω] και λεω να παω κρινωντας απο αυτα που λετε για κανα 650-700watt ωστε να ειμαι καλυμμενος και για το μελλον.ευχαριστω και παλι!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμμεσες απαντησεις σας,το τροφοδοτικο που καηκε ηταν αγορασμενο απο e-shop και ειχε ακομα εγγυηση οποτε θα μου πιστωσουν λογικα το ποσο που το ειχα παρει[105 ευρω] και λεω να παω κρινωντας απο αυτα που λετε για κανα 650-700watt ωστε να ειμαι καλυμμενος και για το μελλον.ευχαριστω και παλι!

να το πιστώσουν τόσο λίγο δύσκολο. πάνω απο 650 άμα είναι να πας σε ποιοτικό δεν χρειάζεται καν. ακόμα και τα 650 πολλά είναι

Δημοσ.

με τον 800άρι????? άμα είναι κανένα DEER σίγουρα θα το έκανε αλλα όχι και με ποιοτικό τροφοδοτικό

αμα σου πω οτι ηταν corsair θα με πιστεψεις?

Δημοσ.

αμα σου πω οτι ηταν corsair θα με πιστεψεις?

μπα δεν θα σε πιστέψω, και δεν θα είμαι ο μοναδικός.... με 800άρι corsair σηκώνεις πολλά παραπάνω απόσα αυτά που είχεσ

Δημοσ.

μμμ δεν ξερω τι να σου πω επι του θεματος.

αλλα εβαλα 1000αρι παλι corsair(απλα respect η εταιρια) και ημουν και ειμαι gg.

Δημοσ.

να το πιστώσουν τόσο λίγο δύσκολο. πάνω απο 650 άμα είναι να πας σε ποιοτικό δεν χρειάζεται καν. ακόμα και τα 650 πολλά είναι

τι εννοεις δυσκολο να το πιστωσουν τοσο???αφου τοσο το ειχα παρει και ειναι εντος της εγγυσης ακομα???

γιαυτο εδω http://www.e-shop.gr/s/PER.808863/XILENCE-580W-RED-WING-SERIES-PSU.html τι λετε???ειναι καλο??με καλυπτει???

Δημοσ.

τι εννοεις δυσκολο να το πιστωσουν τοσο???αφου τοσο το ειχα παρει και ειναι εντος της εγγυσης ακομα???

θα σου προτείνουν άλλο τροφοδοτικό με τα ίδια watt. κανένα deer φαντάζομαι. πήγαινέ το εσυ και θα μας πεις τη σε είπαν

Δημοσ.

το εχω στειλει ηδη και περιμενω απαντηση,για deer ουτε να το σκεπτονται...ειχα thermaltake 750 και σιγα μην δεχτω να παρω deer για ανταλλαγμα...δεν εχει...η θα μου δωσουν το ιδιο η τα λεφτα πιστωση....

Δημοσ.

μαγκες βγαινω γιατι μιλαω απο internet caffe,για οποιες εξελιξεις εχω θα σας ενημερωσω..over!!!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,επιστρεφω με ευχαριστα νεα αφου τελικα μου πιστωσαν το ποσο στα 105 ευρω.το ερωτημα ειναι το εξης...σκεφτομαι να παρω αυτο το τροφοδοτικο http://www.e-shop.gr/s/PER.549204/CORSAIR-CMPSU-500CX-BUILDER-SERIES-500W.html και με τα υπολοιπα λεφτα να παρω κατι αλλο που θελω.το μονο που θελω να ρωτησω ειναι αν αυτο το τροφοδοτικο καλυπτει το συστημα μου η να παω σε κανα 550-580watt.αν ειναι ευκολο απαντηστε αμμεσα γιατι θα το παραγγειλω σημερα.ευχαριστω!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...