ntg1980 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημιούργησα σήμερα έναν φάκελο αντιγράφοντας τραγούδια από πολλούς φακέλους, επειδή μου ζήτησε ένας φίλος κάποια κομμάτια. Anyway... Επέλεξα 18 κομμάτια, τα έβαλα στον φάκελο και ύστερα όταν έβαλα ν'ακούσω ένα από αυτά (από τα αντιγραμμένα), την ώρα που έπαιζε το τραγούδι, ακούστηκε για 2 δευτερόλεπτα μέσα στο ίδιο το τραγούδι ένα άλλο άσχετο κομμάτι που έχω στον υπολογιστή μου! Ο χρόνος συνέχιζε κανονικά! Λέω "κάτι θα έγινε την ώρα που έπαιζε το κομμάτι", αλλά όταν το έβαλα πάλι, είδα πως συνεχίζει ν'ακούγεται για δευτερόλεπτα το ίδιο πράγμα στο ίδιο σημείο. Δε ξέρω πως συνέβη αυτό, πάντως όταν έβαλα ν'ακούσω το πρωτότυπο τραγούδι (mp3 συγκεκριμένα), αυτό το "σφάλμα" δεν υπήρχε μέσα στο κομμάτι. Δημιουργήθηκε κατά την αντιγραφή στο νέο αρχείο. Πως συνέβη αυτό και πως γίνεται να μη ξανασυμβεί? Έχω Windows 7 Ultimate x64 original. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ίσως κανένα checkdisk να βοηθούσε. Μάλλον υπάρχει πρόβλημα με το indexing των αρχείων στον δίσκο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Γενικά από τότε που άλλαξα από Vista x32 σε 7 x64 έχω προβλήματα με τον εξωτερικό σκληρό. Πιθανή ασυμβατότητα, παρόλο που του έκανα update. Όταν μεταφέρω οτιδήποτε & βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, πρέπει πιο πριν να μπω και ν'ανοίξω έστω έναν φάκελο ώστε να τον "θέσω ξανά σε λειτουργία"! Διαφορετικά αν κάνω κατευθείαν επικόλληση, θα κολλήσει και το αρχείο θα κάνει πάνω από 5' να μεταφερθεί, ακόμη κι αν είναι ένα mp3. Θα κάνω diskcheck να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μήπως είναι κανένας Seagate freeagent; Έχω έναν τέτοιο και είναι πολύ εκνευριστικό το standby mode που μπαίνει, ιδίως όταν τον έχω συνδεμένο στο egreat για να δω καμιά ταινία και το αφήσω στο pause για λίγα λεπτά. Μετά πρέπει να τον αποσυνδέσω και να τον ξανασυνδέσω για να πάρει μπρος. Στην αντιγραφή όμως δεν μου κάνει τέτοια. Αν είναι standby θα ξεκινήσει αμέσως μόλις δώσω copy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μήπως είναι κανένας Seagate freeagent; Έχω έναν τέτοιο και είναι πολύ εκνευριστικό το standby mode που μπαίνει, ιδίως όταν τον έχω συνδεμένο στο egreat για να δω καμιά ταινία και το αφήσω στο pause για λίγα λεπτά. Μετά πρέπει να τον αποσυνδέσω και να τον ξανασυνδέσω για να πάρει μπρος. Στην αντιγραφή όμως δεν μου κάνει τέτοια. Αν είναι standby θα ξεκινήσει αμέσως μόλις δώσω copy. Άρα φταίει ο σκληρός! Seagate freeagent είναι... Δε γίνεται και στους 2 μας να δημιουργεί περίπου τα ίδια προβλήματα σε stand by mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Η seagate έχει μέσα στον δίσκο software διαχείρισης του δίσκου και διαβάζω στο forum της sg ότι μπορείς να απενεργοποιήσεις το standby με αυτό (καθώς και το λαμπάκι επίσης). Στο site της sg έχει για κατέβασμα το παρακάτω. Δεν το δοκίμασα ακόμα, θα το κάνω όταν πάω σπίτι. http://www.seagate.com/staticfiles/support/software/FreeAgentCN.zip EDIT: Για το προηγούμενο, το πρόγραμμα είναι το παρακάτω. Μόλις το ρύθμισα να μπαίνει power save στην μισή ώρα. http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=drive-settings&vgnextoid=d548712f10e5e210VgnVCM1000001a48090aRCRD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.