mynam3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Το ποντικι ειναι αγορασμενο το πολυ 2 μηνες πριν απο mediamarkt. Ειναι ενα ασυρματο hp, kt400aa το οποιο χρησιμοποιω στο λαπτοπ. Δεν εχει πεσει κατω, δεν εχει παθει το παραμικρο και σημερα ξαφνικα κανει κλικ μονο του εκει που απλα το σερνω στην οθονη . Στην αρχη φανταστηκα οτι θα ειναι το ποντικι του λαπτοπ, ηταν κλειστο . Το εβγαλα, το ξαναεβαλα, παλι τα ιδια . Μεχρι και restart εχω κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αν το αποσυνδέσεις και αφήσεις μόνο το touch mouse του laptop κάνει τα ίδια; Άλλο Pc έχεις; Τι λειτουργικό έχει το λαπτοπι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Κάνεις την εξής απλή δοκιμή: Κάνεις boot με ένα live linux CD και «χαζεύεις» για λίγο (browsing, παιχνιδάκι, κλπ). Αν σου κάνει τα ίδια, το πας για αντικατάσταση. Αν ΔΕΝ σου κάνει τα ίδια, το δοκιμάζεις σε άλλο υπολογιστή. Αν και εκεί ΔΕΝ σου κάνει τα ίδια, κάποιο προγραμμα (καλό ή κακό ) ή driver φταίει για αυτό που περνάς. Edit: Ασπρος σίφουνας λέμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Edit: Ασπρος σίφουνας λέμε! και δεν έχω χωνέψει ακόμα τις γεμιστές πιπεριές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 και δεν έχω χωνέψει ακόμα τις γεμιστές πιπεριές Το payback θα σου κοστίσει πολύ ακριβά. Να το θυμάσαι αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 To Laptop εχει windows 7 home. Δεν περασα καποιο προγραμμα η καποιον driver.. Οποτε δε νομιζω να οφειλεται εκει. Το touch του λαπτοπ δεν εχει προβλημα, με αυτο δουλευω εδω και αρκετη ωρα αλλα οσο να'ναι .. δεν με βολευει . Το συνδεσα σε αλλο pc, δεν εχει προβλημα. Boot-αρα και ubuntu, παλι δεν εχει προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Χμμμμμμμ με ζορίζεις Έχεις άλλο ποντίκι να το συνδέσεις στο pc με το πρόβλημα; Με ubunt προφανώς bootares στο λαπτοπ ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ναι, στο laptop . Τα εχω περασμενα σε partition οποτε δεν ηταν θεμα αυτο Προς το παρον δεν εχω καποιο αλλο ποντικι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 mynam3 πήγαινε στη σελίδα http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?sw_lang=13&lc=el&dlc=el&cc=gr&lang=el&product=3806903 βάλε το λειτουργικό που έχεις, κατέβασε και κάνε εγκατάσταση τον κατάλληλο οδηγό. Κάνε επανεκκίνηση και πες μας αν έφτιαξε το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Τους κατεβασα, τους εκανα install / restart και το προβλημα παραμενει . Μαλλον παει για τον καδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μα είπες ότι σε άλλο Pc δουλεύει κανονικά γιατί να πάει στο κάδο; Δε μου λες έχεις άλλο Mouse να δοκιμάσεις στο pc; Κάτι δε πάει καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ε ναι δεν το πετάς. Δοκίμασε και system restore σε προηγούμενη ημερομηνία που δούλευε σαν πρόχειρη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μα είπες ότι σε άλλο Pc δουλεύει κανονικά γιατί να πάει στο κάδο; Δε μου λες έχεις άλλο Mouse να δοκιμάσεις στο pc; Κάτι δε πάει καλά. Δοκιμασα ενα ενσυρματο το οποιο ειχα και δεν ειχε κανενα προβλημα καμια ωρα που το λειτουργησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Τότε δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο από drivers. Εκτός και αν το pc ξαφνικά έπαψε να συμπαθεί το συγκεκριμένο Mouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δεν ξερω. Το εβγαλα και το αφησα στην ακρη. Μετα απο μερες ειπα να το ξαναδω και .. δουλεψε κανονικα . Πρεπει να τα ξαναβρηκε με το pc .. Ευχαριστω για τον χρονο σας και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.