popeye68 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Καλημέρα στο forum. Έχω τα Win7 Ultimate 64-bit και μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα: Όταν πάω έναρξη > πίνακας ελέγχου > αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά, δεν ανοίγει το "αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά". Όσο και να το πατάω δεν κάνει τίποτα. Να πω ότι μέχρι χθες είχα εγκατεστημένο το Acronis True Image 2011 Pro (την εμπορική έκδοση) και μόλις το έκανα απεγκατάσταση (με Revo Uninstaller) παρουσιάστηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ξέρει μήπως κάποιος πως θα το επαναφέρω; Είναι κρίμα να κάνω format για αυτό το πράγμα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Το πρόβλημα βέβαια το έχεις πάνω από 45 μέρες και δεν παρουσιάστηκε τώρα μετά από απεγκατάσταση του Acronis True Image 2011 Pro (μια αναζήτηση στο Google ενημερώνει για όλα τα fora στα οποία έχεις καταφύγει για να βρείς λύση χρησιμοποιώντας το ίδιο ή/και διαφορετικά user name, βλ. Αθήνα / Παραλιακή) . Τόσο που το έχεις παιδέψει το θέμα θα είχες κάνει τώρα μια εγκατάσταση συστήματος απ' την αρχή με format και θα είχες λύσει το πρόβλημα. Έχεις τρέξει από το Run την εντολή sfc /scannow έχοντας μέσα στο DVD Drive το δισκάκι των Windows 7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Το πρόβλημα βέβαια το έχεις πάνω από 45 μέρες και δεν παρουσιάστηκε τώρα μετά από απεγκατάσταση του Acronis True Image 2011 Pro (μια αναζήτηση στο Google ενημερώνει για όλα τα fora στα οποία έχεις καταφύγει για να βρείς λύση χρησιμοποιώντας το ίδιο ή/και διαφορετικά user name, βλ. Αθήνα / Παραλιακή) . Τόσο που το έχεις παιδέψει το θέμα θα είχες κάνει τώρα μια εγκατάσταση συστήματος απ' την αρχή με format και θα είχες λύσει το πρόβλημα. Έχεις τρέξει από το Run την εντολή sfc /scannow έχοντας μέσα στο DVD Drive το δισκάκι των Windows 7? Φίλε μου το πρόβλημα παρουσιαστηκε πριν 2 ημέρες και τα μόνα forums που έχω καταφύγει είναι στο παρόν και σε αυτό. Σε κανένα άλλο forum δεν έχω καταφύγει για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δείξε μου ένα νήμα μου για το συγκεκριμένο πρόβλημα (εκτός από αυτά τα δύο που σου δείχνω). Που βρήκες ημερομηνία 45 ημέρες πριν; Και έγραψα σε 2 forums για να έχω όσο το δυνατόν μια σύντομη λύση. Περιμένω να μου δείξεις νήμα μου για το συγκεκριμένο θέμα με διαφορετική ημερομηνία από την σημερινή (24/3). Αυτό που προτείνεις το δοκίμασα. Τίποτα!! Θα δοκιμάσω και επαναφορά συστήματος και θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 popeye68 έχεις κρατήσει back up Με το acronis αν κατάλαβα καλά και θες να το επαναφέρεις σωστά; Το πρόβλημα να επαναφέρεις το acronis ποιο είναι; Γιατί δεν μπουτάρεις με το bootable cd του acronis και να επαναφέρεις το back up σου; Ή γιατί δεν το ξανακάνεις Install; Δεν σε αφήνει; Εκτός αν έχω καταλάβει λάθος οπότε δώσε μου φώτα edit: Λάθος μάλλον είχες το πρόβλημα επειδή έβγαλες το acronis. Αρα δεν είχες Back up Από αυτό. Τότε ναι δοκίμασε επαναφορά συστήματος όπως πρότεινε ο Nikomas πιο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Περιμένω να μου δείξεις νήμα μου για το συγκεκριμένο θέμα με διαφορετική ημερομηνία από την σημερινή (24/3). Αυτό που προτείνεις το δοκίμασα. Τίποτα!! Θα δοκιμάσω και επαναφορά συστήματος και θα ενημερώσω. Απαντώ επειδή το ζήτησες: 1. http://www.forums.gr/showthread.php?31909-Windows-7-%D0%F1%FC%E2%EB%E7%EC%E1-%EC%E5-quot-%E5%F0%E1%ED%E1%F6%EF%F1%DC-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%EF%F2-quot 2. http://myplaisio.gr/forum/windows-7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82 3. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=365612 Αν σου είναι τόσο απαραίτητη η δυνατότητα επαναφοράς συστήματος (εγώ προσωπικά την έχω απενεργοποιημένη και το αντιμετωπίζω δημιουργώντας τακτικά ghost των δίσκων μου) μάλλον θα πρέπει να καταφύγεις στη λύση της εγκατάστασης συστήματος απ' την αρχή με format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ati8assos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Κινήσεις που μπορεί να σε βοηθήσουν κατά σειρά εκτέλεσης. 1. Τσεκάρεις εάν τρέχει ή είναι απενεργοποιημένο από τα services το Windows Backup service, αν όχι το ενεργοποιείς 2. Ανοίγεις ένα command prompt (CMD.EXE) με δικαιώματα administrator και δίνεις την εντολή: %SystemRoot%\System32\control.exe / name Microsoft.BackupAndRestore (εναλλακτικά μπορείς να δώσεις και την εντολή : %SystemRoot%\System32\sdclt.exe ) 3. Αν και πάλι δεν γίνεται τίποτε τότε βάζεις το DVD των WIN 7 τρέχεις το setup.exe ξανά και επιλέγεις Upgrade αντί για Clean Install. 4. Πάρε όμως και ένα αντίγραφο πριν σε κρίσιμα αρχεία που έχεις στον φάκελο "Τα Έγγραφα μου". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Απαντώ επειδή το ζήτησες: 1. http://www.forums.gr/showthread.php?31909-Windows-7-%D0%F1%FC%E2%EB%E7%EC%E1-%EC%E5-quot-%E5%F0%E1%ED%E1%F6%EF%F1%DC-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%EF%F2-quot 2. http://myplaisio.gr/forum/windows-7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82 3. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=365612 Τι είναι αυτά που μου δείχνεις φίλε μου; Τι σχέση έχουν αυτά τα posts μου με το συγκεκριμένο πρόβλημα; Αναφέρω τίποτα (στα εν λόγω posts) για Acronis True Image; 1ον) Δεν έχουν καμμιά σχέση με το Acronis True Image. Πέρισυ δεν είχα κανένα Acronis. 2ον) Οι ημερομηνίες αυτών των posts είναι πριν από 1 χρόνο (14-15/2/2010). Nα ρίχνουμε και καμμιά ματιά στο περιεχόμενο των posts. Όχι μόνο στους τίτλους τους ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Καλά επί του θέματος popeye επαναφορά έκανες; Εστρωσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 popeye68 έχεις κρατήσει back up Με το acronis αν κατάλαβα καλά και θες να το επαναφέρεις σωστά; Το πρόβλημα να επαναφέρεις το acronis ποιο είναι; Γιατί δεν μπουτάρεις με το bootable cd του acronis και να επαναφέρεις το back up σου; Ή γιατί δεν το ξανακάνεις Install; Δεν σε αφήνει; Εκτός αν έχω καταλάβει λάθος οπότε δώσε μου φώτα edit: Λάθος μάλλον είχες το πρόβλημα επειδή έβγαλες το acronis. Αρα δεν είχες Back up Από αυτό. Τότε ναι δοκίμασε επαναφορά συστήματος όπως πρότεινε ο Nikomas πιο πάνω Όχι λάθος κατάλαβες. Απλώς ήθελα να απεγκαταστήσω (uninstall) το Acronis από το σύστημά μου. Μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Μόλις όμως το απεγκατέστησα πήγα στον πίνακα ελέγχου και πάταγα το "αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά" και δεν έκανε τίποτα (δεν άνοιγε). Καλά επί του θέματος popeye επαναφορά έκανες; Εστρωσε; Έκανα και επαναφορά και μαζί με την αποκατάσταση του προβλήματος (διορθώθηκε) μου ξαναεγκαθιστούσε και το Acronis ξανά. Τελικά τα πάντα διορθώθηκαν με ένα format! Κινήσεις που μπορεί να σε βοηθήσουν κατά σειρά εκτέλεσης. 1. Τσεκάρεις εάν τρέχει ή είναι απενεργοποιημένο από τα services το Windows Backup service, αν όχι το ενεργοποιείς 2. Ανοίγεις ένα command prompt (CMD.EXE) με δικαιώματα administrator και δίνεις την εντολή: %SystemRoot%\System32\control.exe / name Microsoft.BackupAndRestore (εναλλακτικά μπορείς να δώσεις και την εντολή : %SystemRoot%\System32\sdclt.exe ) 3. Αν και πάλι δεν γίνεται τίποτε τότε βάζεις το DVD των WIN 7 τρέχεις το setup.exe ξανά και επιλέγεις Upgrade αντί για Clean Install. 4. Πάρε όμως και ένα αντίγραφο πριν σε κρίσιμα αρχεία που έχεις στον φάκελο "Τα Έγγραφα μου". Δυστυχώς αυτό δεν το έκανα γιατί το διάβασα τώρα. Στο μεταξύ έκανα format και όλα OK. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Τι είναι αυτά που μου δείχνεις φίλε μου; Τι σχέση έχουν αυτά τα posts μου με το συγκεκριμένο πρόβλημα; Αναφέρω τίποτα (στα εν λόγω posts) για Acronis True Image; 1ον) Δεν έχουν καμμιά σχέση με το Acronis True Image. Πέρισυ δεν είχα κανένα Acronis. 2ον) Οι ημερομηνίες αυτών των posts είναι πριν από 1 χρόνο (14-15/2/2010). Nα ρίχνουμε και καμμιά ματιά στο περιεχόμενο των posts. Όχι μόνο στους τίτλους τους ε; Ζητώ συγγνώμη, μίλησα για 45 μέρες επειδή όπως μπορείς εύκολα να καταλάβεις δεν πρόσεξα ότι οι ημερομηνίες ήταν του 2010 και επειδή το θέμα αναφερόταν και πάλι σε αδυναμία επαναφοράς συστήματος, τα συσχέτισα και έγραψα ότι έγραψα. Είχες κάθε δίκιο να παρεξηγηθείς. Τελικά έκανες νέα εγκατάσταση και επανήλθαν όλα, οπότε τέλος καλό όλα καλά.Βρήκες και ευκαιρία να φτιάξεις την υπογραφή σου στο forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ζητώ συγγνώμη, μίλησα για 45 μέρες επειδή όπως μπορείς εύκολα να καταλάβεις δεν πρόσεξα ότι οι ημερομηνίες ήταν του 2010 και επειδή το θέμα αναφερόταν και πάλι σε αδυναμία επαναφοράς συστήματος, τα συσχέτισα και έγραψα ότι έγραψα. Είχες κάθε δίκιο να παρεξηγηθείς. To κατάλαβα ότι έκανες λάθος στην ημερομηνία. Ποιός σου είπε ότι παρεξηγήθηκα; Κουβέντα κάνουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.