Προς το περιεχόμενο

internal wireless antenna boost

themis1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλήμερα,

ήθελα να ρωτήσω τι κεραία πρέπει να βάλω να ενισχύσω το σιμά μου wireless στο pc. Έχω εσωτερική Κάρτα με Μία μικρή κεραιουλα και την έκανα extend στη ταράτσα οπού πιάνω μερικά ασύρματα άλλα αυτό το όπιο είναι ξεκλείδωτο δεν το πιάνει παντα. Δηλαδή αυτη εδώ η κεραία αν τι βάλω θα κάνει δουλειά; :rolleyes: :rolleyes:

Link!!!!!!

ευχαριστω για το χρονο σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μοντελο ειναι AIRLIVE PCI TURBO G

Εάν είναι αυτή Τότε εκτός από την extra κεραία που θες να πάρεις άλλαξε και την κάρτα και πάρε μία που να υποστηρίζει το πρωτόκολλο 802.11n

Εγώ πάλι θα σου προτείνω σε usb λύση αυτο Alfa Network Usb AWUS036H

Και εγώ usb προτιμώ αλλά η συγκεκριμένη είναι καλή για άλλες δουλειές ;)

Ο themis1983 θέλει να ενισχύσει το σήμα του γιαυτό και του πρότεινα να πάει σε 802.11n πρωτόκολλο αλλιώς κρατάει και αυτήν που έχει και βάζει απλά μια κεραιαούλα...

Δηλαδή με αυτη που μου προτείνεις τι διάφορα θα έχω; επισης τι κεραια μου προτινεις? 'Η και δε με πειράζει αν θα είναι pci. ευχαριστώ για το χρόνο σάς...

802.11n.jpg

Η παραπάνω photo είναι για να καταλάβεις την διαφορά ανάμεσα στα δυο...

Σου πρότεινα την DWA-525 επειδή είναι η μόνη που βρήκα με πρωτόκολλο Ν και επίσης έχει μια κεραία την οποία την αλλάζεις και βάζεις μια πιο ενισχυμένη..

Το πια ακριβώς να πάρεις παίζει ρόλο από το πόσο μακρυά θες να φτάσεις και πόσα χρήματα διαθέτης...

http://www.e-wifi.gr/Product/113/Instance/113/Page/35/

Δεν είμαι σίγουρος όμως αν θα δουλέψουνε μαζί.. Δηλ. μπορεί να χρειάζεται κάποια ενίσχυση η κεραία..

Όταν λες ενίσχυσή τι εννοείς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...