Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη απο μεγαλυτερο σε μικροτερο Wave

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Πως μετατρεπω ενα Wave 9 παιχνιδι σε Wave 3 ?

To Waves Patcher μετατρεπει παιχνιδια το πολυ απο Wave 4 σε Wave 3?

Για παραπανω Wave τι γινεται?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω!

Ειχα κανει την μετατροπη με το WavesPatcher 1.2.1 και το χαρακτηρειζε ως αγνωστο Wave??? to elege to Wave 9 το ειχα ακνει 3 αλλα μετα οτνα το εβαχα να παιξει μου εγαφε για 1 update που ενω παουσα να γινει δνε γινοταν.

με αυτο δνε θα εχω προβλημα ε?

Παλι δεν το εκανε, μολις βαλω το dvd ζηταει να κανει apply to update και σε λιγα δευτερολπετα φου παει να κανει extract τα αρχεια του λεει "Update Failed"

Τι μπορω να κανω για να το παιξω?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω, το περασα το update απο το flashακι και μπηκε μια χαρα.

Απορω γιατι δεν γινοταν απο το δισκακι αφου το περιειχε.

Δημοσ.

να ρωτήσω και εγώ κάποια πράγματα γιατί έχω μείνει πίσω λόγω έλλειψης χρόνου και τώρα βλέπω αρκετά καλά παιχνίδια να κυκλοφορούν.

έχω ένα bannarismeno xbox360 με samsung drive δεν ξέρω ποιο xtreme έχει πάνω συνήθως άλλαζα με το wave 3 για να παίξω τα παιχνίδια δεν ξέρω αν συμπεραίνει κάποιος ποιο έχει αφού δεν παίζει ούτε wave 4 και έχω samsung drive.

έκανα update στο τελευταίο dashboard χρησιμοποίησα το WavesPatcher 1.2.1 άλλαξα σε wave 3 το nfs από wave9 και ενώ το διαβάζει κανονικά όταν πάει να ξεκινήσει βγάζει disc unreadable.

τι πρέπει να κάνω? να αλλάξω σε νεότερο ixtreme?

Δημοσ.

Η Ms εχει προσθεσει ενα νεο κλειδωμα σε ορισμενα παιχνιδια που ξεπερνιεται μονο αν βαλεις ixtreme lt+.

Το nfs εχει αυτο το νεο κλειδωμα.Πρεπει να αλλαξεις το drive με liteon και να φλασαρεις με lt+.Αλλος τροπος δεν υπαρχει

Το παρηγορο ειναι οτι ελαχιστα παιχνιδια διαθετουν το νεο κλειδωμα.

Δημοσ.

Η Ms εχει προσθεσει ενα νεο κλειδωμα σε ορισμενα παιχνιδια που ξεπερνιεται μονο αν βαλεις ixtreme lt+.

Το nfs εχει αυτο το νεο κλειδωμα.Πρεπει να αλλαξεις το drive με liteon και να φλασαρεις με lt+.Αλλος τροπος δεν υπαρχει

Thanks για την απάντηση, δηλαδή απλά έπεσα στην περίπτωση αν καψω το assassins creed ή το dragon age 2 αφου τα γυρισω σε wave 3 μπορεί και να παίξουν?

Ποια παιχνιδια έχουν αυτό το νέο κλείδωμα απο

Δημοσ.

Σε Jtag παίζουν αυτά τα νέα games; Έχω να ασχοληθώ με το 360 μου καιρό, να ξέρω αν χρειάζεται να κάνω κάτι αν είναι.

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης τα παιχνιδια που εχουν το νεο κλειδωμα ειναι

Fable III, Assassin's Creed: Brotherhood, Need For Speed: Hot Pursuit, Call of Duty: Black Ops, Halo: Reach, Call of Duty: Modern Warfare 2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...