ntg1980 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Έχω ένα θέμα με τον Opera. Στους IE, Firefox & Chrome όταν ποστάρω videos στο τοίχο μου στο facebook, πριν τα δημοσιεύσω, εμφανίζεται μια προεπισκόπηση (photo). Μπορώ να σχολιάσω το τραγούδι, ν'αλλάξω το τίτλο του ή να επιλέξω μία από τις 4 διαθέσιμες εικόνες (εφόσον ποστάρω μέσω youtube). Στον Opera η προεπισκόπηση δεν εμφανίζεται, παρά μόνο στα προσωπικά μηνύματα! Όταν κάνω αντιγραφή το link από το youtube κι επικόλληση στο τοίχο μου, εμφανίζεται σκέτο το link. Αλλάζει αυτό από κάπου ή λειτουργεί έτσι ο Opera? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ναι και γω. Απλα αντι να το ποσταρω μεσω youtube το κανω copy paste και το ποστάρω μεσω facebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Σ εμένα εμφανίζεται (αν κατάλαβα το πρώτο Post),μήπως έχεις ενεργοποιημένο το Turbo; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ναι και γω. Απλα αντι να το ποσταρω μεσω youtube το κανω copy paste και το ποστάρω μεσω facebook. Κι εγώ έτσι όπως εσύ το κάνω, αλλά δε λειτουργεί! Σ εμένα εμφανίζεται (αν κατάλαβα το πρώτο Post),μήπως έχεις ενεργοποιημένο το Turbo; Το έχω στο αυτόματο, αλλά είναι μόνιμα απενεργοποιημένο, επειδή δεν έχω πρόβλημα ταχύτητας. Παράξενο πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Αν αντί για >http://www.youtube.com/watch?v=DX1iplQQJTo βάλεις >http://www.youtube.com/v/DX1iplQQJTo Εμφανίζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Όχι δυστυχώς... και είναι ο μοναδικός λόγος που θ'αναγκαστώ να κάνω αλλαγή στον Chrome! Ενώ ο Opera μου δίνει πολλούς λόγους παραπάνω να τον κρατήσω, επειδή ποστάρω κάθε τόσο video στο τοίχο μου, αναγκάζομαι ν'ανοίγω τον IE9 για να το κάνω. Τώρα θα μου πεις... είναι αυτός λόγος για ν'αλλάξεις browser? Σοβαρός λόγος δεν είναι, αλλά όταν θες να κάτσεις μία ωρίτσα στο internet και να κάνεις 2-3 πράγματα που γουστάρεις, θέλεις να λειτουργούνε και τα 3 σωστά! Αν βρεις κάποια λύση ενημέρωσε με παρόλα αυτά... Thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Λιγάκι δύσκολο να βρω την λύση γιατί δεν έχω το αντίστοιχο πρόβλημα. Ξέχασα να ρωτήσω πριν,2 τρόποι για share 1.Το share το κάνεις απευθείας απο το YouTube.Στο τέλος του video πατάς share και μετά το εικονίδιο του Facebook,ανοίγει νέο παραθυράκι και γίνονται όλα αυτά που θες (με επιλεγμένο το Διεύθυνση URL μικρού μήκους δουλεύει πάντα,χωρίς να είναι επιλεγμένο κάποιες φορές δεν δείχνει την προεπισκόπηση) 2.Copy/Paste το link έχοντας επιλέξει Σύνδεσμος Τζίφος και με τους δύο/τρεις τρόπους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Τελικά μέσω youtube δουλεύει! Έστω έτσι... Thanx man!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.