dimkorinthos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Γεία σας παιδιά. Θέλω την βοήθεια σας για ένα θέμα που έχει προκύψει εδώ και καιρό και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Λοιπόν, σε πολλά blogs υπάρχουν αγώνες σε live streaming. Αυτοί οι αγώνες είτε ειναι κλεμμένοι με το ''embed code'' είτε ο διαχειριστής του blog ανεβάζει τους αγώνες αυτούς απο το pc του μεσω π.χ. veetle.com, castamp.com, zonein.tv κ.α. Ακούστε τι θέλω εγω να κάνω . Όταν θα βλέπω κάποιον αγώνα να το μεταδίδω σαν δικό μου streaming στο blog μου !!! Έχω επιχειρήσει να το φέρω εις πέρας αφου έκανα τα εξής: 1) Κατέβασα το Adobe Flash Media Encoder 3.2 2) Αφου το εγκατεστησα έφτιαξα ένα πρόχειρο κανάλι στο castamp.com. Έβαλα τις πληροφορίες στο Encoder που ζήταγε. Όλα καλά μέχρι εδώ. 3) Τώρα θα πρέπει να κατεβάσω κάποιο desktop recorder έτσι ώστε να παίρνω τον αγώνα που βλέπω εκείνη την στιγμή να το πάω στο encoder και να το μεταδώσω σας δικό μου. Κατέβασα το camstudio και άλλα desktop recorders αλλά το enocoder δεν μου τα έβρησκε. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θέλω να το κλέβω κι εγώ αλλα ως δικό μου για να το δίνω σε διάφορες σελίδες και όποιος θέλει να μπαίνει για να δεί. Το καταλαβαίνουν αν είναι κλεμμένο ή όχι. Αν ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ας το γράψει απο κάτω. Επίσης κάθε τρόπος ο οποίος θα με βοηθήσει να το πραγματοποιήσω είναι ευπρόσδεκτος(ας είναι και διαφορετικός με αυτό που ζητάω). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.