Προς το περιεχόμενο

Βγαλατε σημαια εξω σημερα?

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εγω εβγαλα γιατι ειμαι περηφανος οχι για την Ελλαδα σημερα αλλα για να τιμησω τα παλικαρια που αγωνιστηκαν για εμας οπως και καθε χρονο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 25 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 25 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Εγώ κρέμασα ένα σεντόνι με αίμα περιόδου. Καλά που μου το θυμήσατε να το πλύνω.

Οσο περνανε τα χρονια ολο και περισοτερο το ξεχναω...

Ισως επειδη οσο περνανε τα χρονια τοσο λιγοτερο περηφανος ειμαι για αυτην την χωρα που εκπροσοπευει αυτη η σημαια που αγαπαω...

Οσο περνανε τα χρονια ολο και περισοτερο το ξεχναω...

Ισως επειδη οσο περνανε τα χρονια τοσο λιγοτερο περηφανος ειμαι για αυτην την χωρα που εκπροσοπευει αυτη η σημαια που αγαπαω...

'Ημουν σε αυτή την φάση καμια 10ετία πιο πρίν. Τώρα μου το θυμίζει μόνο ο πατριώτης γείτονάς μου. Την επόμενη χρονιά θα υψώσω σημαία των Klingon.

Εγώ κρέμασα ένα σεντόνι με αίμα...

Αυτο θυμιζει κατι αλλο με κοκκορα...

Να ρωτήσω μια καφρίλα; Σοβαρά τώρα...

Τον Διάκο τον σούβλισαν ή τον "σούβλισαν";

Τον "καλαμάκωσαν" αν είσαι αθηναίος :P

Α, και για το τόπικ, δεν έχω σημαία, αλλά και να είχα δεν θα την έβγαζα έξω (εκτός κι αν πέρναγα κοντά από κάδο :P ).

Δεν ημουν εκει για να σου πω απο πρωτο χερι.

Aπλα να σημειωσω οτι σημαια σηκωνουμε την 25η Μαρτιου οχι για την σημερινη πολιτικη, ουτε για την Ελλαδα του παροντος, αλλα προς τιμην αυτων που δοξασαν τη σημαια αυτη, χυσανε το αιμα τους στο ονομα της και δωσανε μαχες για την απελευθερωση του λαου μας μετα απο 400 χρονια σκλαβιας. Μαχες χαρη στις οποιες λετε "καλημερα" απο το πληκτρολογιο σας και οχι "salam". Οχι οτι εχει σημασια σε ποια γλωσσα θα το λεγατε, αλλα αλλο να εισαι σκλαβος ως εθνος σε ενα αλλο εθνος και αλλο να εισαι ενα ξεχωριστο εθνος. Για οσους θεωρουν οτι δεν υπαρχει λογος να τους θυμομαστε και να τους τιμουμε, οκ δεν υπαρχει προβλημα, παω πασσο.

Να σημειωσω ακομα, πως αν πατε σημερα στα συνορα μας με το γειτονικο κρατος της Τουρκιας, θα δειτε τεραστιες τουρκικες σημαιες υψωμενες, οι οποιες ανεβηκαν σημερα τα ξημερωματα και θα κατεβουν σημερα το βραδυ. Και θα ξανανεβουν του χρονου την ιδια μερα παλι. Ναι, σε μια ημερα εθνικης ντροπης για αυτους, εχουν λογο να υψωνουν τις σημαιες τους. Εμεις παλι σε μερα εθνικης (και μονον εθνικης) υπερηφανειας, βρισκουμε διαφορες ασχετες αιτιασεις που εχουν να κανουν με την πολιτικη, την οικονομια κλπ, για να δειξουμε την αντιδραση μας στα σημερινα γεγονοτα με εκφυλισμενο τελειως τροπο. Γιατι ως κοινωνια και ως λαος ειμαστε ανικανοι να αντιδρασουμε με σωστο τροπο και να ανατρεψουμε την κατασταση αυτη και το ριχνουμε στην ψευτοαντιδραση.

Αντε σιγα σιγα να αρχισουμε να καιμε κιολας τις ελληνικες σημαιες, με το καλο να τους παραχωρησουμε ειρηνικα και τα εδαφη τα οποια διεκδικουν, να μη ταλαιπωρουνται αλλο, και ολα καλα. Για να μη χρειαστει να σουβλισουν αλλους και κανουν χαβαλε μεταξυ τους 6-7 γενιες μετα οι μελλοντικοι "επαναστατημενοι" εφηβοι.

Καλά με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσαμε να βάλουμε και σημαία για τη νίκη μας στη μάχη του μαραθώνα το 490.

Τους τιμούμε (αφού θέλετε) με τις στρατιωτικές/σχολικές παρελάσεις, οι σημαίες είναι περιττές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...