superboy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, Θέλω να δημιουργήσω δωρεάν σταθμό.Έκανα έναν στο listen2myradio και ήμουν ο dj μέσω winamp αλλά...στους 7 το πολύ 2 να ακούγανε..Θέλω να μου προτείνετε έναν καλό,δωρεάν σέρβερ εκτός του listen2myradio εάν γίνεται..Το winamp είναι απλό και καλό..Server θέλουμε όμως άλλο,δεν υποφέρεται αυτός του Listen2myradio.com
adi32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Εχω κανει κι εγω καποιο σταθμο εκει Βλεπω οτι κοβεται συνεχεια η συνδεση ομως Υπαρχει καποια αλλη προταση με καλυτερη ποιοτητα ? Μπορω να βαλω τον player του σταθμου στο website μου ? ή πως μπορω να βαλω καποιον player απο τον lastfm στο site μου
PsychoCowboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, Θέλω να δημιουργήσω δωρεάν σταθμό.Έκανα έναν στο listen2myradio και ήμουν ο dj μέσω winamp αλλά...στους 7 το πολύ 2 να ακούγανε..Θέλω να μου προτείνετε έναν καλό,δωρεάν σέρβερ εκτός του listen2myradio εάν γίνεται..Το winamp είναι απλό και καλό..Server θέλουμε όμως άλλο,δεν υποφέρεται αυτός του Listen2myradio.com http://freestreamhosting.org/ .Ειναι πολυ καλυτερο απο το listen2myradio (κατα την αποψη μου παντα).σου δινει επισης σκριπτακια java και php για να τα προσθεσεις σε αλλο site.
adi32 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 καλο φαινεται Στο site του shoutcast που φαινεται ο σταθμος μου και με τι ονομα ?
PsychoCowboy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 καλο φαινεται Στο site του shoutcast που φαινεται ο σταθμος μου και με τι ονομα ? δεν φαινεται γιατι εισαι σε free hoster o οποιος δεν σου δινει την δυνατοτητα να φαινεται το ραδιοφωνο σου στο site της shoutcast .
adi32 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μπορω να βαλω στο site μου ραδιοφωνικο σταθμο μεσω youtube ? πχ να εχω μια playlist και να παιζει συνεχεια Ειτε μονο ηχος ειτε και ωideo (ειδα σε ενα site οτι ειχε εναν miniplayer και ελεγε οτι τωρα παιζει απο το youtube)
adi32 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 κατι τετοιο εννοω πως μπορει να γινει http://www.red-on-air.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.