nemesiskp Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αυτη λεει τιποτα;Με βολευει το eshop αλλα δεν εχει artic silver.
SVG20 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Η παστα που δινει η Hyper 212 ειναι καλη? την εχει δοκιμασει κανεις?
Thanos1972 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Εγω την εχω δοκιμασει σε 3 υπολογιστες.καλη ειναι και καπου ειχα διαβασει οτι μαλλον ειναι απο τις καλες την coolermaster αλλα δεν θυμαμαι πιο μοντελο ελεγε οτι ειναι. (οι θερμοκρασιες μου ειναι πολυ καλες αλλα δεν νομιζω να ευθυνεται μονο η παστα).
The_Judas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Αυτη λεει τιποτα;Με βολευει το eshop αλλα δεν εχει artic silver. http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermal-interface-roundup-1_12.html#sect0 Τέτοια τεστ τα θεωρώ αστεία. 15 βαθμούς κάτω η θερμοκρασία λόγω θερμοαγώγιμης? Σε δικά μου προσωπικά τεστ σε διάφορες πάστες η διαφορά ήταν απειροελάχιστη. Εχω δοκιμάσει arctic 5, MX2, ceramique, gigabyte, titan nano και διάφορες άλλες.
nemesiskp Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Και εγω δεν νομιζω να εχει τοσες μεγαλες διαφορες.Εγω στον επεξεργαστη θελω να την βαλω ωστε να αλλαξω την μαμα που εδινε η xigmatek,μιας και εχει περασει αρκετος καιρος.Οποτε να την αγορασω λετε ε;
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermal-interface-roundup-1_12.html#sect0 Τέτοια τεστ τα θεωρώ αστεία. 15 βαθμούς κάτω η θερμοκρασία λόγω θερμοαγώγιμης? Σε δικά μου προσωπικά τεστ σε διάφορες πάστες η διαφορά ήταν απειροελάχιστη. Εχω δοκιμάσει arctic 5, MX2, ceramique, gigabyte, titan nano και διάφορες άλλες. 15C λόγω πάστας δεν παίζει! Και αλευρόκολλα να βάλεις λιγότερες διαφορές θα έχει! 1-2C Max! μην τρελαθούμε κιόλας. Απλά μιλάμε για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για να κόψουμε από παντού, εγκυκλοπαιδικός και σε κουβέντα να βρισκόμαστε.
simon23196 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 1-2 βαθμοί ΟΧΙ αποκλείεται βλέπεις διαφορά αλλά δεν είναι ούτε 1 -2 ούτε 15 μην είστε ακραίοι 5 βαθμούς μπορείς να δεις...
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μπα, πολλοί μου φαίνονται οι 5°C μόνο από αλλαγή θερμοαγώγιμης (χωρίς να παίζουν άλλοι παράγοντες ρόλο). Με την Coolaboratory κερδίζεις αρκετούς, αλλά νομίζω όχι 5, γύρω στους 3-4 το πολύ.
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Κανονικά οι μετρήσεις πρέπει να γίνονται μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας, αφού έχει "στρώσει" η πάστα. Για παράδειγμα η AS5 (όπως και όλες οι πάστες) χρειάζεται κάποιες ώρες λειτουργίας όπως αναφέρεται και παρακάτω: Important Reminder: Due to the unique shape and sizes of the particles in Arctic Silver 5's conductive matrix, it will take a up to 200 hours and several thermal cycles to achieve maximum particle to particle thermal conduction and for the heatsink to CPU interface to reach maximum conductivity. (This period will be longer in a system without a fan on the heatsink or with a low speed fan on the heatsink.) On systems measuring actual internal core temperatures via the CPU's internal diode, the measured temperature will often drop 2C to 5C over this "break-in" period. This break-in will occur during the normal use of the computer as long as the computer is turned off from time to time and the interface is allowed to cool to room temperature. Once the break-in is complete, the computer can be left on if desired. http://www.arcticsilver.com/as5.htm During the break-in period, Arctic Silver 5 drastically increased in performance. After my initial temperature drops, Arctic Silver 5 lowered my temperatures even more. My idle temperatures were in the 30 degree Celsius range, and load temperatures were now between the upper 40s to mid 50s. Overall, my temperatures dropped about 15%. You may have more or less luck, but expect at least a 2 degree Celsius drop. Dropping about 15 degrees Celsius on the CPU is a great achievement, and will greatly help any overclock and increase system stability. http://www.arcticsilver.com/reviews/as5/pcsynapse/pcsynapse_reviews.php.htm?verify=14
simon23196 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ξέρω οτι δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε αλλά κάτι κάνει και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=_6lixOebc-8&feature=channel_video_title
mainboardER Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Έχει, αλλά είναι μούφες στην πλειοψηφία τους. παντος εχω ακουσει καλα λογια για την παστα της corsair,αν και δεν την χρησιμοποιισα
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ίσως, εγώ σε αυτές που συνοδεύουν τις ψύκτρες αναφέρθηκα.
mainboardER Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ίσως, εγώ σε αυτές που συνοδεύουν τις ψύκτρες αναφέρθηκα. ναι βρε για αυτη που ηρθε με την ψυκτρα μου(Α70) λεω
Thanos1972 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Περνουσα εξω απο ενα πλαισιο σημερα και λεω,δεν μπαινω να ρωτησω μπας και εχουν την ceramique την 22αρα στα 8.5 euros να την παρω να υπαρχει... Ε τελικα την ειχαν και την πηρα. Τι κουρσουμι ειναι αυτο ρε σεις? Δεν υπαρχει περιπτωση να τελειωσει ποτε αυτη η συριγγα,μονο εαν την δωσω σε κανενα πρεζακι.... Τωρα,αξιζει να ταλαιπωρηθω με το βαλε-βγαλε της ψυκτρας για να αλλαξω την Original της ψοολερμαστερ που ειχε μεσα η Υπερ 212 συν????(ναι μου αρεσουν τα ελληνικα και το εγραψα ετσι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.