Προς το περιεχόμενο

θερμοαγωγιμη σιλικόνη

simon23196

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικα την αλλη την εχω κανενα τριμηνο επανω.αρα πρακτικα ειναι καινουργια.

Και οχι δεν εχω σε καμια περιπτωση προβλημα με της θερμοκρασιες μου αλλα θα αξιζε να γινει αυτη η συγκριση για 7 λογους.

1ο:η ψυκτρα της ψοολερμαστερ ειναι πολυ διαδεδομενη και την εχουν αγορασει αρκετα παιδια.

2:Τα απο πανω παιδια εχουν χρησιμοποιησει την παστα που ερχετε με την ψυκτρα μαζι.

3:Η ψυκτρα οπως την εχω,εχει 2 ανεμιστηρες σε θεσεις ''τραβα-ζπρωξε''(ναι με ζ το ζπρωξε).τον γνησιο και εναν της xigmatek στις 1500 στροφες.

4:Θα καταγραφει στα πρακτικα του φορουμ για μεθεπομενες ερωτησεις.

5:Θα μου κατεβασει εστω και λιγο τις θερμοκρασιες.

6:Με τρωει το χερακι μου να κατσω να ασχοληθω λιγο με το Πισακι.

7:Να μην την εχω να καθεται τζαμπα τωρα που την αγορασα.

Και μια ερωτηση παιδια σε αυτους που γνωριζουν.Την παστα να την βαλω ολοκληρη η μονο την μιση???θα φτασει η μιση? :P :P :P :devil: :devil: :devil:

(Storm1978 περιμενω τεκμιριωμενο σχολιασμο απο εσενα).

Δημοσ.

1ο:η ψυκτρα της ΨΟΟΛΕΡμαστερ ειναι πολυ διαδεδομενη

χαχαχαχα ελιωσα στα γελια,ακου ψοολερ.Σορρυ για το οφφ αλλα δεν μπορουσα να κρατηθω. :lol: :lol:

Δημοσ.

έλεγα να το σχολιάσω αλλά θα λέγανε και πάλι, πονηρό γυναικείο μυαλό Ο ΦΙΛΟΣ karmen :lol:

Και με το δικιο τους θα σκεφτοντουσαν κατι τετοιο.Εχεις που εχεις ποσο καιρο να σχολιασεις κατι,αμα ξεκινουσες με κατι τετοιο φαντασου τι θα γινοταν :devil:

Θα την αλλαξω αυριο μαλλον αλλα μετα θα πρεπει να περασουν και 2-3 μερες για να εχουμε συγκρισιμα αποτελεσματα....

Παντως τα πραγματα ειναι ενθαρυντικα συμφωνα με αυτο το review

Δημοσ.

Οι αντιδρασεις ποιες ειναι; :lol: :lol:

δεν το πιάνουν αρχικά και ρίχνουν κανένα "ε όχι ρε φίλε και Μαρίκα 2 μέτρα άντρας" αλλά μετά με λίγο σπρώξιμο γίνεται δουλειά :lol:. Τέλος το Offtopic :P

Δημοσ.

Λοιπον,πρωι πρωι εκανα το τεστακι που λεγαμε το μονο που εχω να πω ειναι οτι αυτη η παστα δεν απλωνεται με τιποτα.Μα με τιποτα.

Εφαγα τουλαχιστον μια ωρα μπας και τα καταφερω και μπορω να πω οτι στο τελος ψιλοβαρεθηκα και την αφησα σε ενα αποτελεσμα 80% απο αυτο που μπορουσα να κανω καλυτερα.

Μπορει να ειναι και ιδεα μου και στην τελικη να εχει στρωσει πολυ καλα.

Εβαλα πρωτα στην ψυκτρα,αναμεσα στα κενα απο τα Heatpipes και μετα στον επεξεργαστη.

Ο επεξεργαστης εχει γυρισει σε 2πυρηνος και ολα τα αλλα ειναι ιδια.Να πω εδω οτι το τεστ το εκανα κατευθειαν με το που εβαλα την παστα γιατι η εταιρια λεει οτι πρεπει να δουλεψει καμια 3 μερες για να δουμε τις καλυτερες θερμοκρασιες.

Τα αποτελεσματα ειναι παρακατω.

Οτι ναναι δηλαδη.αυτο που μπορω να πω ειναι οτι λογικα τωρα που θα τον γυρισω παλι σε τετραπυρηνο λογικα θα δω καποιες διαφορες σε full load και ποσο μαλλον εαν περασουν λιγο και οι μερες να στρωσει.

post-164700-0-38897500-1302675456_thumb.jpg

post-164700-0-08893300-1302675468_thumb.jpg

Δημοσ.

Με μια χρεωστικη τις Εθνικης(να την δοκιμασω κιολας πρεπει εαν δουλευει γιατι εφαγε λιγο 'παστα').

Λες να εφταιγε που δεν ηταν πιστωτικη?

Δημοσ.

Ε ναι, σου έκοψε ένα 5-10% το ότι ήταν χρεωστική :Ρ

Κοίτα, κι εγώ δεν την απλώνω τέλεια ώστε να φαίνεται 100% ομοιόμορφο το στρώμα, αλλά δε με δυσκολεύει και τόσο πολύ.

Δημοσ.

Βασικα αμα ηταν πιστωτικη θα ειχα και καμια 16% τοκο οποτε παλι καλα.

Κοιτα,την εβαζα απο μια πλευρα,πηγαινα να την απλωσω,απλωνε αλλα εαν πηγαινα μετα να στρωσω το ολο σκηνικο,τσουπ,να το μεταλλο του επεξεργαστη απο κατω.

Κατσε λεω να μην βαλω παραπανω παστα,να παρω απο εκει που εχει πιο πολυ,ε πηγαινα να παρω,τσουπ να το μεταλλο απο εκει που πηρα παστα αλλα καλυπτα το αλλο.

Προσπαθησα πολυ για ομοιομορφια και σε ενα ποσοστο εγινε δουλεια.Την σημαζεψα λιγο στο τελος,ειχε και ελαχιστο επανω η ψυκτρα λεω θα σφιξει και θα ειναι οκ.

Τωρα παιζουν 3 πραγματα.

1ον Εκανα μαλακια στο απλωμα εγω (που δεν παιζει γιατι μοιαζω και λιγο τον chuck norris :P )

2ον πρεπει να περιμενω να στρωσει καποιες μερες για να δω διαφορα αλλα και παλι στους 17 και στους 32 βαθμους,ποση διαφορα να δω οποτε τον γυρναω σε τετραπυρηνο να ανεβουν λιγο.

3ον Η coolermaster βαζει σχετικα καλη παστα μαζι με την ψυκτρα(που μπορει και να ισχυει γιατι ειχα παντα καλες θερμοκρασιες).

Αμα ηταν να μην προσπαθησω να την απλωσω τελεια θα ειχα τελειωσει με το απλωμα σε λιγοτερο απο ενα λεπτο,αυτο ισχυει.εξαρταται τι θελει σαν αποτελεσμα καποιος.

Edit:Φερτε τους επεξεργαστες σας να μαθω να απλωνω την παστα ρε σεις.τζαμπα λεμε...(αμα τελειωσει ποτε αυτη η συριγγα εγω θα γινω π0uθτησ).....

Δημοσ.

Χεχ, το κακό είναι ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πάει στο βαμβάκι/χαρτοπετσέτα κι από 'κει στα σκουπίδια.

Αλλιώς πραγματικά αυτή η ποσότητα απευθύνεται σε όσους στήνουν μπόλικα PC κάθε μέρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...